Ha olyan hangulatom van, simán elbőgöm magam ezen a számon... nem tettem még be normális sírós emotikont?! >,< Meg ha szomorúbb szerepjáték hsz-t kell(ene, mivel még nem nagyon volt ilyen xD) írni, biztos hogy löketet ad X'D 2:28-tól pl pont az 'I'm only human' részt hallgattam amikor a legutóbbi amulettes Korus hsz-ed végét olvastam is °^°
Szerintem igen ˇ,ˇ ...bár... Tényleg szólít az ösztön ×D
És áh, még mindig de szexi hang =_= *folyik*
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 3 Aug. - 15:11
Ott a nyelvgubicsos refrén-re mindig ezt csinálom, amíg el nem szédülök XD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 4 Aug. - 16:06
Na mi ez? (Y) :D :P
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 4 Aug. - 16:09
Hát a Rákóczi Induló Elolvastam a címét, menő vagyok... :B]:
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 4 Aug. - 16:11
Bzony,a szöveg elrontott mindent,de maugy ismeri valaki? Persze mostmár igen xD
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 4 Aug. - 16:11
Nem... XD
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 4 Aug. - 16:15
én ismerem pl ének órán hallottam nem egyszer
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 4 Aug. - 16:21
Én ünnepélyeken hallottam néhanapján ^^' Naon jó,még mindig ezt hallgatom és fogom is még jó darabig
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 4 Aug. - 16:23
és a szöveg amit énekeltek hozzá :
Vak Pali, vak Pali mindent lát, szemüvegen át kutya valagát, a fekete pulikutya vili-valagát. Át, át, át, vivát, vivát, vivát! A puli fekete vili-valagát. Nahát, nahát!
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 4 Aug. - 16:26