꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Zenék, dalszövegek

Go down 
+7
Stein
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Shanna
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26  Next
SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

Zenék, dalszövegek - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 6 Márc. - 8:30

Itt a női verziód :D Megszottyongathatsz X3 XD
Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
Sassy
*
*
Sassy

Kor : 34
Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimeHétf. 8 Márc. - 20:44

Zenék, dalszövegek - Page 7 156873 Egyemahusoddeszeretlek:D Köszönöm^^
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimePént. 12 Márc. - 12:47

Ma na csodásan átköltöttem a Kossuth Lajos Táborában-t :D

Szóval...: ˇˇ
"Kossuth Lajos táborában
Mittom én már mi volt...
De jött egy Wildcat (Amerikai vadászgép), és szétcsapott köztük, belehaltak vagy százan...
Be a Messzerbe (Német-Magyar vadászgép ˇˇ), utána messze, lőjük le na nesze!
Dögöljön meg a 20 milis által, menjen a pokolra bátran!
Eltaláltam végre, folyik a vére, letört a szárnya vége.
Láttam az arcán, meg van ijedve, a földtől 20 méterre.
Lángol a gépe, füst a tüdejébe, 20 milis töltény a kezében...
Becsapódig vége, az én gépem épen, hazatérek szépen..."
Vége van Zenék, dalszövegek - Page 7 729914
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimePént. 12 Márc. - 15:49

Passzol a dallamhoz? ×D Mert nem tudtam elénekelni ×D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimeVas. 14 Márc. - 22:31

Néztük a Narniát és igaz hogy Dínó szinte az egészet végighülyülte (fanszinkron 4eva XD) de ez a zene az eleje felé annyira tetszett Zenék, dalszövegek - Page 7 752584

Az a félkecskeemberke játszotta a kislánynak ^^
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimeVas. 14 Márc. - 23:00

Köszi,én is megnéztem(3madszorra láttam) és ahogy ezt belinkelted olyan libabőrős lettem,hogy még mindig az vok koszi Zenék, dalszövegek - Page 7 102733 De ez a zene tényleg jó volt,mikőtzben néztem,megettem 2 tányér spagettit most fáj a gyomrom libabőrős vok a zenétől és midnenfélére gondolok csak arra nem amit a TVben msot nézek xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimeHétf. 15 Márc. - 9:28

Shanna írta:
Passzol a dallamhoz? ×D Mert nem tudtam elénekelni ×D
Passzol hát Zenék, dalszövegek - Page 7 729914 Suliba helyenként sikert aratott XD

Hát én nem lettem libabőrös tőle... Zenék, dalszövegek - Page 7 102733 XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimeKedd 16 Márc. - 15:34

Dínósbácsi írta:

Ez a két szám, szerintem tök jó. :D A videót is érdemes megnézni, mert jókat lehet rajta röhögni. XD

H*lye Youtube-osok mért törölték ezt a két videót?! Olyan jó volt... Zenék, dalszövegek - Page 7 97853 És most nem tudom nézni... se hallgatni Zenék, dalszövegek - Page 7 31212
Még a felhasználót is töröltéék! Zenék, dalszövegek - Page 7 483323
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimeSzer. 17 Márc. - 19:24

Nekem az egyik kdvenc Sp yaoi vidimet törölték,meg egy olyan AMV-t is,amit régen hogy imádtam... Zenék, dalszövegek - Page 7 483323

ULTRASUPERFULLKAWAII!!! Zenék, dalszövegek - Page 7 112523 Zenék, dalszövegek - Page 7 112523 Zenék, dalszövegek - Page 7 112523 Aruuu... Zenék, dalszövegek - Page 7 196731
Kínaaa... Zenék, dalszövegek - Page 7 613170
(Asszem most kezdek mindenkinek az idegeire menni... xDDD De imáádom. Zenék, dalszövegek - Page 7 968628 )
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimeSzer. 17 Márc. - 19:40

Hát, ööö... ez ööö... Zenék, dalszövegek - Page 7 102733 XD
De ehhez a zenéhez az avatárod nagyon illik XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimeCsüt. 18 Márc. - 16:58

Az avatárom? Zenék, dalszövegek - Page 7 763995 Világgyűlölő gruftisok tánca? Zenék, dalszövegek - Page 7 102733 Mondjuk a ritmusra talán stimmel... xDDD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimeCsüt. 18 Márc. - 17:56

Hát csak ahogy kinéz erre a zenére a garázs előtt fejüket rázó Emo-hadtestület... Zenék, dalszövegek - Page 7 102733 XXD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimePént. 19 Márc. - 14:48

Ők Nem Emok,Ők Gruftisok! Zenék, dalszövegek - Page 7 280351
És csak hogy ne legyen OFF. :^^:

(Ez nem az eredeti klipp,de sztem ez jobb... xDDD )
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimePént. 19 Márc. - 14:52

Jah, valamelyik nap nézni kellett suliban, mert valami kísérletet csináltak, és abban se fogadták el hogy ők EMO-sok... Zenék, dalszövegek - Page 7 191601 XD

Ezek a fejek a pasin...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimePént. 19 Márc. - 14:59

Zenék, dalszövegek - Page 7 856137 De Ők Nem Emok! *Kedvenceit védő roham. xDDD*
Aham,azok tényleg nagyok... Zenék, dalszövegek - Page 7 491550
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimePént. 19 Márc. - 16:21

Nehogynem azook... Zenék, dalszövegek - Page 7 514184
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimePént. 19 Márc. - 20:16

Megint megkell öljelek,h megtanulj vmit? Zenék, dalszövegek - Page 7 752584
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 20 Márc. - 8:52

Neee... Most nincs kedvem... Zenék, dalszövegek - Page 7 4422
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 20 Márc. - 18:48

Akkor jegyezd meg szépen: Antikonformista Grufti NEM Emo... Zenék, dalszövegek - Page 7 392785
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 20 Márc. - 19:57

Vagyis EMO! Zenék, dalszövegek - Page 7 224699
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 20 Márc. - 21:43

Jóvanna, psszt Zenék, dalszövegek - Page 7 280351
Zenét valaki... én most nem találtam semmi jót xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimeVas. 21 Márc. - 10:24

ZENE, ZENE, ZENE!
*most ,mint egy balf*sz (XD) szünetet hagy a mondatok között* EZT SZERETEM HALLGATNI! ÉS A VIDI IS JÓ! ÉS LETÖLTÖTTEM A PÁLYÁT A JÁTÉKOMHOZ! Zenék, dalszövegek - Page 7 212874
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimeVas. 21 Márc. - 14:29

Dínósbácsi írta:
Vagyis EMO! Zenék, dalszövegek - Page 7 224699
Zenék, dalszövegek - Page 7 Dokoro (Nem mondhatod,h nem figyelmeztettelek... :333 )
(Ha túl sátánista akkor bocs...Én nem vagyok az,de ez a szám tetszik... Zenék, dalszövegek - Page 7 514184 )
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimeVas. 21 Márc. - 14:43

aki jól tud angolul figyelje a szöveget ,
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitimeVas. 21 Márc. - 15:14

Megöltél Kina...
De a szám amit beraktál tetszik...
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 7 Icon_minitime

Zenék, dalszövegek
Vissza az elejére 
7 / 26 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: