꧁ Otthon vagy ꧂
Zenék, dalszövegek
+7 Stein
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Shanna
Koffeey
11 posters
Szerző Üzenet Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 6 Márc. - 8:30 Itt a női verziód :D Megszottyongathatsz X3 XDVIDEO
Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 8 Márc. - 20:44 Egyemahusoddeszeretlek:D Köszönöm^^
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 12 Márc. - 12:47 Ma na csodásan átköltöttem a Kossuth Lajos Táborában-t :D
Szóval...: ˇˇ
"Kossuth Lajos táborában
Mittom én már mi volt...
De jött egy Wildcat (Amerikai vadászgép), és szétcsapott köztük, belehaltak vagy százan...
Be a Messzerbe (Német-Magyar vadászgép ˇˇ), utána messze, lőjük le na nesze!
Dögöljön meg a 20 milis által, menjen a pokolra bátran!
Eltaláltam végre, folyik a vére, letört a szárnya vége.
Láttam az arcán, meg van ijedve, a földtől 20 méterre.
Lángol a gépe, füst a tüdejébe, 20 milis töltény a kezében...
Becsapódig vége, az én gépem épen, hazatérek szépen..."
Vége van
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 12 Márc. - 15:49 Passzol a dallamhoz? ×D Mert nem tudtam elénekelni ×D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 14 Márc. - 22:31 Néztük a Narniát és igaz hogy Dínó szinte az egészet végighülyülte (fanszinkron 4eva XD) de ez a zene az eleje felé annyira tetszett
VIDEO Az a félkecskeemberke játszotta a kislánynak ^^
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 14 Márc. - 23:00 Köszi,én is megnéztem(3madszorra láttam) és ahogy ezt belinkelted olyan libabőrős lettem,hogy még mindig az vok koszi
De ez a zene tényleg jó volt,mikőtzben néztem,megettem 2 tányér spagettit most fáj a gyomrom libabőrős vok a zenétől és midnenfélére gondolok csak arra nem amit a TVben msot nézek xD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 15 Márc. - 9:28 Shanna írta: Passzol a dallamhoz? ×D Mert nem tudtam elénekelni ×D Passzol hát
Suliba helyenként sikert aratott XD
Hát én nem lettem libabőrös tőle...
XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 16 Márc. - 15:34 Dínósbácsi írta: VIDEO VIDEO Ez a két szám, szerintem tök jó. :D A videót is érdemes megnézni, mert jókat lehet rajta röhögni. XD H*lye Youtube-osok mért törölték ezt a két videót?! Olyan jó volt...
És most nem tudom nézni... se hallgatni
Még a felhasználót is töröltéék!
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 17 Márc. - 19:24 Nekem az egyik kdvenc Sp yaoi vidimet törölték,meg egy olyan AMV-t is,amit régen hogy imádtam...
VIDEO ULTRASUPERFULLKAWAII!!!
Aruuu...
Kínaaa...
(Asszem most kezdek mindenkinek az idegeire menni... xDDD De imáádom.
)
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 17 Márc. - 19:40 Hát, ööö... ez ööö...
XD
De ehhez a zenéhez az avatárod nagyon illik XD
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 18 Márc. - 16:58 Az avatárom?
Világgyűlölő gruftisok tánca?
Mondjuk a ritmusra talán stimmel... xDDD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 18 Márc. - 17:56 Hát csak ahogy kinéz erre a zenére a garázs előtt fejüket rázó Emo-hadtestület...
XXD
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 19 Márc. - 14:48 Ők Nem Emok,Ők
Gruftisok !
És csak hogy ne legyen OFF. :^^:
VIDEO (Ez nem az eredeti klipp,de sztem ez jobb... xDDD )
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 19 Márc. - 14:52 Jah, valamelyik nap nézni kellett suliban, mert valami kísérletet csináltak, és abban se fogadták el hogy ők EMO-sok...
XD
Ezek a fejek a pasin...
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 19 Márc. - 14:59 De Ők Nem Emok! *Kedvenceit védő roham. xDDD*
Aham,azok tényleg nagyok...
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 19 Márc. - 16:21 Nehogynem azook...
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 19 Márc. - 20:16 Megint megkell öljelek,h megtanulj vmit?
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 20 Márc. - 8:52 Neee... Most nincs kedvem...
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 20 Márc. - 18:48 Akkor jegyezd meg szépen: Antikonformista Grufti NEM Emo...
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 20 Márc. - 19:57 Vagyis EMO!
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 20 Márc. - 21:43 Jóvanna, psszt
Zenét valaki... én most nem találtam semmi jót xD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 21 Márc. - 10:24 ZENE, ZENE, ZENE!
*most ,mint egy balf*sz (XD) szünetet hagy a mondatok között* EZT SZERETEM HALLGATNI! ÉS A VIDI IS JÓ! ÉS LETÖLTÖTTEM A PÁLYÁT A JÁTÉKOMHOZ!
VIDEO
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 21 Márc. - 14:29 Dínósbácsi írta: Vagyis EMO! (Nem mondhatod,h nem figyelmeztettelek... :333 )
VIDEO (Ha túl sátánista akkor bocs...Én nem vagyok az,de ez a szám tetszik...
)
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 21 Márc. - 14:43 aki jól tud angolul figyelje a szöveget , VIDEO
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 21 Márc. - 15:14 Megöltél Kina... De a szám amit beraktál tetszik...
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek
Zenék, dalszövegek
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.