Nekem nem túl sátánista, én szeretem az ilyen számokat ^^
Jó, mondjuk igaz hogy a fejben játszódó szerepjátéknak éppen az elég sötét levegővételű részleteimnél hallgatom szívesen, de a lényeg hogy szívesen hallgatom XD
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 5 Május - 19:40
Régről idézek XD
Sassy írta:
Fejberagadós szám veszély!
Úgy, de úgy utáltam ezt a számot, de akárhova mentem szólt mindenhol és egyszer hazafelé jövet a fejemben is Onnan meg nincs visszaút
Éjjel nappal ezt hallgatom már vagy 3-4 napja. Mert egyszer, egyetlen egyszer szólt a rádióban, hallottam belőle néhány másodpercet... és ez lett az eredmény xD
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 6 Május - 9:56
MuahahahahahaXD Bocsi, de olyan jó érzés hogy nem csak én szenvedek tőleXD Dee most különben megint meghallgattam, mert eszembe juttattad...együtt szenvedünk
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 19 Május - 20:12
Dettó ^^ Nálam annyi a lényeg hogy ne hörögjenek benne XD
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 20 Május - 15:06
Téll jók! Eddig vhogy nem halklgattam meg...De jók. ^^ Bár a 'Monsterˇ-t most sem engedi lejátszani. xDDD A másikat pedig ismertem egy régebbi ( Pokémonos -Nagyonkezdő animés voltam, na. xDDD ^^' ) AMV-ben de nem találtam. Hörgésért énsem annyira vok oda. xDDD
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 20 Május - 16:41
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 22 Május - 22:24
Nem nagyon hallgatok magyart o×o ^^' A nevét viszont ismerem xD
És... a Telephone megint >< xD Ma volt a rádióban és hát persze hogy meg kellett itthon is hallgatni xD Ja és különben a klippje egyben szerintem bizonyítás is akar lenni Gaga részéről hogy NEM hermafrodita xD Az elején ott is van, mondják XD "I told you she didn't have a d*ck" X'D https://www.youtube.com/watch?v=GQ95z6ywcBY Am jó a klip, tiszta zagyvaság de nagyon tetszett X'D Főleg az "akad a szalag" részek XD A zene maga csak 3 perc körül kezdődik, de érdemes végignézni xD
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 22 Május - 23:42
"You've been a very bad girl. A very very bad, bad girl Gaga. *hammm*" ×D Ez olyan lol ×D Am most eszembe jutott* (majd csevegőben folytatom XD)
Szeretem ezt a számot nagyon ^,^ És örülök hogy ilyet is hallgatsz :D Nekem ezek a Skillet meg a többi őszintén nem az ízlésem (bár a pasi meg a videóklip bejött ×D) és nem nagyon szeretem, de így nem mondhatjuk hogy totál más ízlésünk van ×D A mérgezős rész milyen durva már, ahogy az a szem felakad... fujj ×D
Milyen kálvária volt már lenyomozni XD Örülj a Kristályvíz reklámjának, mert abban szól XD
Én meg ezt szerettem meg nagyon, és végre találtam hozzá Megaupload linket is és le tudtam tölteni XD
Erről jut eszembe... valaki le tudna nekem tölteni pár számot ha szépen megkérem? Per pillanat egyik zeneletöltőm se működik, amit meg le akartam szedni a múltkor vírusos volt, szóval az is bukta XD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Szerk.: Éjszaka rinyáltam értük egy sort, de keserves keresés árán végülis megszereztem őket XD Annyira imádom ezt a két számot <3 Az első Deidaráé, a második meg Hidan ügyködése alatt szokott szólni, és olyan rohadt hangulatosak :=o=:
És nagy szerencsémre az egész OST pack-et le tudtam szedni, úgyhogy van még, pl Kakuzué is nagyon tetszik X3
A hozzászólást Koffeey összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 6 Jún. - 10:48-kor.