꧁ Otthon vagy ꧂
Zenék, dalszövegek
+7 Stein
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Shanna
Koffeey
11 posters
Szerző Üzenet Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 15 Dec. - 14:39 Jaj ezt már mióta hallgatom a rádióban *,* Köszi hogy hoztad
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 17 Dec. - 16:00 VIDEO A szövege azért érdekes, érdemes figyelni ^^
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 22 Dec. - 23:12 Van mondanivalója, nekem nagyon tetszik :D És én most szeretném belinkelni az egyetlen dolgot amit linkelésre méltónak tartok a Megasztárban ×D A párbajdalt *.*VIDEO
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 27 Dec. - 18:54 VIDEO És váháhh :3 *így hívják a karakterét;*
VIDEO És passzol is hozzá... xD
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 27 Dec. - 23:08 kicsit lazulós (becsukott szemmel hallgatós zene) de nem rossz mondjuk nekem kicsit lassú
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 27 Dec. - 23:22 Aha, az én ízlésemnek is lassú kicsit, viszont egyszer-egyszer nagyon szívesen hallgatom *,*
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 27 Dec. - 23:28 mondjuk nálam ha valami komoly zenére hasonlítót akarok hallgatni akkor inkább zongora +még valami vonós de olyan ritkán esik meg hogy én komolyzenét hallgatok unalmamba :P
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 7 Jan. - 23:05 Most komolyan, miért van kedvem folyamatosan ezt hallgatni?
VIDEO
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 10 Jan. - 19:57
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 27 Jan. - 15:00 Érdemes végignézni a videót :3 És figyelni a szöveget ^^VIDEO
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 29 Jan. - 0:56 Jaj én is pont valamelyik nap láttam, hát annyira jó az egész :D A szöveg, a videó... olyan hihető vagy milyen... P!nk-nek sok igazság meg... élet van a számaiban :3 A pengés résznél/véres résznél terrrrmészetesen... ki jutott eszembe? ×,D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 29 Jan. - 8:21 Nem értem, a lány össze vissza vagdossa magát a kádban, olyan mintha meghalt volna, erre felkel, és levágja a haját
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 29 Jan. - 8:38 Nem meghal, csak elterül xD Aztán pedig eszébe jut hogy butaságot csinált, és változtat az életén :3
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 31 Jan. - 21:59
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 1 Feb. - 21:32 Nagyon kapós o×o Legalább hatszor egymás után muszáj voltam meghallgatni :,P Most meg jaj mibe akadtam bele ^^ Nagyon imádooom :3 Olyan régen hallgattam már, tök jól esett most megint ×D A videóját meg most látom először o_OVIDEO
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 1 Feb. - 21:34 Mibe is volt ez?
És... miért jó nekem ezt hallgatni? XD
VIDEO "And we'll all feel gay"
Oooké, ha az jó nektek
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 1 Feb. - 21:44 Egy kis visszázás még az Eminemesbe xD Mert hogy most jutottam el addig, hogy kb értem a szöveget... hát olyan mondatok vannak benne XXX'D
A legjobb:
"I'm a shit-stain on the underwear of life" .......nem is fűzök hozzá semmit XXD
Ez a Marching izé meg... XD Ez szólt délután, aaaaannyira menő volt
XXXXD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 1 Feb. - 21:55 Jaaaj, ez a Z a hangyában is volt csak hangyás szöveggel ×,D Koffeey írta: A legjobb:"I'm a shit-stain on the underwear of life" :'D Shit-stain ×,,,,DDD Nekem annyit sikerült csak elcsípnem hogy "I don't need the f×cking swine-flu to be a sick pig" De ezen úgy röhögtem ×D Annyira jó ×D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 1 Feb. - 21:59 Shanna írta: Jaaaj, ez a Z a hangyában is volt csak hangyás szöveggel ×,D Onnan jutott először eszünkbe hogy Koffeey elkezdte énekelni X'D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 1 Feb. - 22:04 Hú, hogy is voooolt? ×,D Szerettem azt a mesét ×D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 1 Feb. - 22:11 Én nem tudom, Koffeey tudja XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 1 Feb. - 22:15 https://www.youtube.com/watch?v=UVOdrk3RHBo "A hangyahad ma harcba megy, hurrá - hurrá!
Vesszenek a termeszek, hurrá - hurrá!!
Türüm-tütürü-tütümm-tütümm~
A hangyahad ma harcba megy, hurrá - hurrá!!
A sok kis hangya sokra megy, hurrá - hurrá"
És tovább nem tudom XXD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 1 Feb. - 22:18 Mór epik verzsön víthót liriksz |3VIDEO Most újra meg akarom nézni ezt a mesét XD
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek
Zenék, dalszövegek
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.