Egyre több Vocaloid szám tetszik meg XD Pedig eleinte utáltam a gépies hangot, de mégis... ütemesek is, meg a szöveg is... <3 Ebben főleg mikor Len japánja elnyomja Luka angolját *,* (1:33-nál először XD)
0:24-nél kezdődik xD
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
A ritmikája nekem is tetszik bárnem vagyok nagy rajongója az ilyen fajta zenének, de lehetne belőle egy jó kis metál szám. Ugyanígy megtartva a két énekes felállást, pár dob és gitár szóló és kész is.
A szövege tetszik, még ha itt-ott vannak is kis hibák benne ×D Tök jó :3 Meg tényleg, az üteme, főleg az elején mikor a kép is villódzik 8D És Len része tényleg luvv :3 Joey-nak is igaza van, kis metálos/rockos hangzással is tök jó lenne :D Én egyébként azokat a Vocaloid számokat szeretem, amik fel vannak énekelve élő énekes által ^^ Mert tényleg nagyon jó számok vannak, de engem nagyon zavar hogy hallani hogy géphang T.T Viszont amit valaki felénekelt, az gyönyörű *3* Pl amit legutóbb is betettél :)
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 1 Május - 14:48
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 1 Május - 16:00
Jajj, a másodikat azt nagyon imádom!
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 10 Május - 14:58
Koruék bizonyára mindig erre e zenére vacsoráznak Legalábbis egyszer amikor Shanna írt egy ilyen jelenetet (lehet hogy a Shippuba, nem emlékszem) rögtön ez a zene ugrott be XD
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 15 Május - 21:58
Én is nagyon szereteeem, Ao no Exorciist~ <3
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 17 Május - 22:00
Ez olyan jó szerintem, úgy szeretem Meg a szövege is XD; Here he is the electro gypsy In his caravan It's the future man See him play a tune upon his Yamaha A guitar won't do They are to old skool
Watch him going door to door Selling Pegs and lucky heather Dropping fine electric beats Wearing trousers made of leather
Yama Yamaha Yama Yamaha Yama Yamaha Moog and a Casio
Here he is the electro gypsy He stands motionless While he drops a melody Plays future music long into the night Till his fingers bleed Well that's alright
Watch him going door to door Selling Pegs and lucky heather Dropping fine electric beats Wearing trousers made of leather
Yama Yamaha Yama Yamaha Yama Yamaha Moog and a Casio
Yamaha Yamaha Yamaha Yamaha
There he goes the Electro Gypsy Everywhere he goes He needs to take a generator Power is not What he craves my friend It's just the means to His electro end