꧁ Otthon vagy ꧂
Zenék, dalszövegek
+7 Stein
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Shanna
Koffeey
11 posters
Szerző Üzenet Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 14 Jan. - 16:56
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 14 Jan. - 17:27 úr isten ettől meghaltam x'DD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 14 Jan. - 17:30 Nem csak te X'D Behalás ez a cucc
Az ilyen Heavy-s átdolgozások mindig elképesztően jók, de ez aztán... XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 16 Jan. - 17:47
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 21 Jan. - 16:54
Joey **
Neme : Kor : 34Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 21 Jan. - 20:12 Ohh yes. Most is őket hallgatom.
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 21 Jan. - 21:01 Tetszik, most ezt kezdtem el hallgatni!
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 25 Jan. - 20:13 Általános iskolás korom nagy slágere :D Most találtam meg újra és gondoltam megosztom veletek
VIDEO
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 4 Márc. - 15:28 Ezt azért rakom be, mert nagyon érdekes:O Duett, két férfi kezdi, és aztán a két nő aki átveszi... az szintén a két pasi aki kezdte:'D Én rá nem jöttem volna xD Csak ahogy elkezdtem hallgatni, olvastam közben a kommenteket, és csak néztem xD Jobb női hangjuk van mint egyes... nőknek xD Ugyanakkor "normál" hangon is nagyon jók xD VIDEO Meg a végén xD "Undorító..." - "Ja, az vagy." - "Te is." XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 4 Márc. - 15:37 Dafuq did I just hear?
Érdekes, de jó amúgy. Mint... mint Justin Bieber!
Annak is elég megkérdőjelezhető hangja van
Csak.... itt ezek szándékosan csinálják, és jól
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 5 Márc. - 20:21 érdekes zene de marha jó szerintem :VIDEO és egy kis klasszikus zene extrával :DVIDEO
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 5 Márc. - 21:29 Az első az nagyon jó!
Double rainbow all the way!
Meg a második is vicces
De az első viszi a pálmát!
Vagy mit...
Shanna
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 7 Márc. - 14:52 Láttaaam:'D Fanservice much? xD
Shanna
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 17 Márc. - 23:06 Akkor hallgasd meg ezt is xD
https://www.youtube.com/watch?v=T7BMhUc2-4k Közbe-közbe hallani előtte is, de 2:45-től... :'O xD
És amit még akartam*3* Amúgy is szeretem a Linkin Park-ot, de most nagyon rákaptam a számaik zongoraverzióira:D
VIDEO VIDEO VIDEO
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 4 Ápr. - 18:44 Úristen, azzal a giffel ×,,,,,,D Viszont imádom ezt a számot, mióta a Csizmás Kandúrban hallottam anno *.* Már jó rég hallgattam, úgyhogy köszönöm! *.* Most pont jól is jön, ihletet adott~
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 5 Ápr. - 9:05 Én is ott hallottam, tegnap láttam XD
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 5 Ápr. - 17:10 ennek a számnak a refrénje nagyon teszik :DVIDEO
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 10 Ápr. - 14:56
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 24 Ápr. - 9:25 és akkor érkezzen egy jó kis magyar banda :D Angolul tolják de hallgassatok csak bele 2:09-nél :DVIDEO
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek
Zenék, dalszövegek
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.