꧁ Otthon vagy ꧂
Zenék, dalszövegek
+7 Stein
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Shanna
Koffeey
11 posters
Szerző Üzenet Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 6 Jún. - 8:24 De... már megszerezted XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 6 Jún. - 10:48 Igen, ezért szerkesztettem is a hsz-t XD
Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 6 Jún. - 23:30 Én imádom az OST-ket:) Az Akatsukisok meg mind láv:} De ez most nem OSTXDVIDEO
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 8 Jún. - 0:12 Ez olyan jó szám :) Kuroshitsujis vidi alatt hallottam először, úgy szeretem :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 8 Jún. - 21:11 Hüllllye Justin Biebel vagy hogy írják a nevét száma beleragadt a fejembe
A Cool-on állandóan van a csengőhangreklámban és lassan gyilkolni fogok
Béjbi, béjbi, béjbi ááááááááááááááááááááhhhhhhhhhhh
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 8 Jún. - 22:34 Szerencsére én nem tudom hogy vaaan!
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 8 Jún. - 22:35 Legyél nagyon boldog akkor, mert ez agypusztító... remélem nem szereti innen senki, mert akkor bocsi ^^' De én rühellem
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 8 Jún. - 22:36 Az én agyam elpusztíthatatlaaan! :tra-la-la:
Szerk: Ha bár tegnap tényleg a Thomas szar zenéje ment a fejembe, na az talán elpusztította ><
Jajj, úgy szeretem ezt a zenét!
VIDEO És hogy OFF is legyen azéért, és mert az agyról van szóó
Akárhogy próbáltam a jégkásával, nem tudtam agyfagyást előidézni! ><
XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 9 Jún. - 21:57 Talán mert már halott az agyad
Na jó, ezt most nem azért mert KHR, hanem azért mert
ELMEBETEG XXXX'D Ki az az ép elméjű ember aki dalt énekel a saját nevetéséről? Ki lehet ennyire hígagyú? X'D
Nem részletezem, tekerjetek 1:05-höz ha nem akarjátok az egészet meghallgatni, ott kezdődik az
érdekes része xD
VIDEO (És csak hogy értsétek... a srác >így< röhög x'D)
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 9 Jún. - 23:29
Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 11 Jún. - 23:26 Mukuro király, ezért neki nem gond
Ja, és Justin Biebel ellen;)
VIDEO Azt a gyereket én legszívesebben egy kanállal csapnám le
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 12 Jún. - 12:27 Köszi Sassy, sokat segítettél ezzel a zenével
Ihletet adtál, két rajz is eszembe jutott, ami csodálatos, mert még hármat kell hétfőig csinálnom xD
A dallama különben annyira ismerős... honnan lehet? >.> A számot tuti nem hallottam még, de a dallam nagyon ismerős... am nagyon tetszik <3
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 12 Jún. - 15:33 Justinról szólva, én is veltek vagyok. xDDD A tinilányok tisztára bele vannak esve, én meg először 12-nek hittem, de téll. xDDD VIDEO Azért, h azért h ne offoljak meg nekem ez tetszik... ^^'
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 12 Jún. - 16:06 Nyálasfejű -,-" MSI-t én is nagyon szeretem :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 25 Jún. - 20:13 LOL valamelyik este egy Eminem számmal álmodtam X'DVIDEO De évmilliók óta nem hallottam már, nem tudom az agyam melyik sötét raktárából jött elő O.o' Álmomban, ezt a számot... x'D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 28 Jún. - 1:18 Ezzel álmodtál? O_________O ×D Redna-redna ×D Ami am Linda Linda :PVIDEO
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 28 Jún. - 10:16 Hát van egy szövege XD Amúgy nekem tetszik :^^:
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 28 Jún. - 12:16
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 28 Jún. - 22:34 De szeretem eeezt!
VIDEO Főleg a refrént
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 2 Júl. - 22:10 Hát ez...VIDEO Aki ismeri az Angry German Kid-et, az még jobban érti, de anélkül is nagyon vicces szerintem XXD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 7 Júl. - 19:52 "Nem szoktam lányokat megütni... ezért lesz mostantól a hobbim... hogy összetaposom a telefonjaikat."
VIDEO "Áh, ez unalmas. Felhagytam ezzel a hobbival..."
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 18 Júl. - 22:50 Hoztam már ezt?
VIDEO *tátogja a szöveget*
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 19 Júl. - 8:32 Igen, ez a Saját Karakteres Alatsukás cucc zenéje, ha jól tudom
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 19 Júl. - 8:41 Igen, az Alatsuka theme XD De úgy értettem hogy ide, a zene topikba hoztam-e már xD
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 19 Júl. - 11:53 ez jó szám
csak azt vártam az egész szám közbe hogy kicsit jobba felpörögjön ,és agy jópár résznél olyan hogy mindjárt belecsapna a lecsóba erre marad nyudisban
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek
Zenék, dalszövegek
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.