꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Zenék, dalszövegek

Go down 
+7
Stein
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Shanna
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26  Next
SzerzőÜzenet
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

Zenék, dalszövegek - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeSzer. 10 Feb. - 11:47

Csak az igazat mondom~ Zenék, dalszövegek - Page 6 613170
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeSzer. 10 Feb. - 14:24

És még mindig... Zenék, dalszövegek - Page 6 31212 Sosem lesz vége... Zenék, dalszövegek - Page 6 97853
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 12:48

Zenék, dalszövegek - Page 6 596150
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 13:16

Hú amikor elindult mondom mi ez disco zene?! Zenék, dalszövegek - Page 6 274283 XD Persze lehet hogy az, bár utána már lelassult. :D
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 21:12

Most megint rám tört a Papa Roach mánia Zenék, dalszövegek - Page 6 805269 *khmaláíráskhm*

Zenék, dalszövegek - Page 6 102733

Valahogy nincs meg a hatás XXD
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeSzer. 17 Feb. - 8:24

Ja oszt nem léptél át és hozzám mentetted le... Zenék, dalszövegek - Page 6 139263 XXD
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeSzer. 17 Feb. - 10:47

Úristen Dínó, komolyan? Zenék, dalszövegek - Page 6 775863 Ez borzalmas! Zenék, dalszövegek - Page 6 309624

Az elsőt szeretem, a Getting Away With Murdert :D Van valamelyik CSI részben is és egy pasi motorcsónakozik közben Zenék, dalszövegek - Page 6 613170
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeSzer. 17 Feb. - 12:41

A Last Resort az jó, azt szeressem. Zenék, dalszövegek - Page 6 224699
Hú ha a két Last Resort-ot elindítod egyszerre elég fura hangzása van!! XD
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 22:13

Dínósbácsi írta:
Niee-nek az I'm a sexy bitch lenne a legjobb... XD Tegnap halottam a plázában. Zenék, dalszövegek - Page 6 102733

Az eredeti jobbˇˇ Ez beképzelt p*csás. Az a tipikus filmes h*lyeszöszis rágón nyammogós s*ggvilantósszoknyás mindenkinek keresztbetevős de a végén hopponmaradós gonoszcsajos. Szerintem Zenék, dalszövegek - Page 6 514184
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimePént. 19 Feb. - 7:47

Ááá, szóval a kedvenc számod igaz? :D Am tényleg olyan XD Mi csak a refrént hallottuk a múltkor, az nem volt olyan rossz de így egészben tényleg nem olyan jó. Inkább az eredeti XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimePént. 19 Feb. - 11:41

He...he...he...he... Zenék, dalszövegek - Page 6 133235 Hmm... az eredeti tényleg jobb azért... Zenék, dalszövegek - Page 6 568190
Ez az egész szám egy sz*r! Zenék, dalszövegek - Page 6 821897 XD
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimePént. 19 Feb. - 22:56

Ugye hogy ugye?^^'
Fejberagadós szám veszély! Zenék, dalszövegek - Page 6 23410

Úgy, de úgy utáltam ezt a számot, de akárhova mentem szólt mindenhol és egyszer hazafelé jövet a fejemben is Zenék, dalszövegek - Page 6 574382 Onnan meg nincs visszaút Zenék, dalszövegek - Page 6 97853

És valami mást is, amit pl szeressek:)

0:57--> xD

Meg úgy alapjában véve minden cover^^
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 20 Feb. - 11:17

A Poker Face rock verziója nagyon tetszik :D
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 20 Feb. - 15:49

az utolsó az kib@szott jó csávó nem kicsit gitározik jól Zenék, dalszövegek - Page 6 568962
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeVas. 21 Feb. - 22:27

Nekem a Telephone tetszik ×D A ragadós ×D Lady Gaga minden száma ilyen fertőző :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeHétf. 22 Feb. - 8:11

Én szerencsére megúsztam, és nem ragadt a fejembe... Zenék, dalszövegek - Page 6 102733
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeSzer. 24 Feb. - 16:50

hozok én is na ez miben volt :D :
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeSzer. 24 Feb. - 17:59

Ez most kérdés akar lenni? Zenék, dalszövegek - Page 6 501700 XD (nincs kérdőjel O,O)
Mert amm, ez a Csillag születikben volt. :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeHétf. 1 Márc. - 20:52

Csak mikor már másodszorra hallgattam, akkor jöttem rá miért az a címe ami... na ki tudja? :D (Ömm... kb mindenki? XXD)
Annyira szeretem különben <3 Most rákaptam P!nk-re megint... ő már nagyon rég óta kitart, de nem mindegyik számát szeretem >.> Amiket viszont igen, azokat nagyon XD

*höhö*ali*höhö*megjegyzés*höhö*XD
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeSzer. 3 Márc. - 17:03

Én elég furán állok P!nkkel... úgy alapjában nem szeretem a számait meg a stílusát, azt viszont nagyon bírom amit csinál... hogy nem egy p*csa^^ A Stupid Girl-t szeretem tőle igazánXD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeSzer. 3 Márc. - 17:52

Pont az előbb mutattam Dínónak a klippjét XD

Én szeretem a számait is, meg azt is amit csinál XD
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeSzer. 3 Márc. - 21:33

A klippet még nem is láttamO_O De nagyon jóXD A barnító spray-s jelenet az készXD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 4 Márc. - 7:43

Az edzőtermes is jó ×D Mit össze nem szenved ×D
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 6 Márc. - 0:18

Vajon egyedül vagyok Marilyn Manson-nal?^^'

A refrénjét olyan jó énekelni (motyogniXD) Babble bable bitch bitch rebel rebel...XD

Ennek van egy női verziója, ha azt valaki megtalálná és belinkelné nekem, azt úgy megszottyongatnám, mert én nem tudom ki énekli>-<'

Ezt nagyon szeretem:D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 6 Márc. - 7:59

Az első meg a harmadik de jóó! Zenék, dalszövegek - Page 6 243759 A második is jó, de az nem tetszik annyira ^^
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 6 Icon_minitime

Zenék, dalszövegek
Vissza az elejére 
6 / 26 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: