꧁ Otthon vagy ꧂
Zenék, dalszövegek
+7 Stein
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Shanna
Koffeey
11 posters
Szerző Üzenet Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 10 Feb. - 14:24 És még mindig...
Sosem lesz vége...
Vendég Vendég
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 16 Feb. - 13:16 Hú amikor elindult mondom mi ez disco zene?!
XD Persze lehet hogy az, bár utána már lelassult. :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 16 Feb. - 21:12 Most megint rám tört a Papa Roach mánia
*khmaláíráskhm*
VIDEO VIDEO VIDEO Valahogy nincs meg
a hatás XXD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 17 Feb. - 8:24 Ja oszt nem léptél át és hozzám mentetted le...
XXD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 17 Feb. - 10:47
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 17 Feb. - 12:41 A Last Resort az jó, azt szeressem.
Hú ha a két Last Resort-ot elindítod egyszerre elég fura hangzása van!! XD
Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 19 Feb. - 7:47 Ááá, szóval a kedvenc számod igaz? :D Am tényleg olyan XD Mi csak a refrént hallottuk a múltkor, az nem volt olyan rossz de így egészben tényleg nem olyan jó. Inkább az eredeti XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 19 Feb. - 11:41 He...he...he...he...
Hmm... az eredeti tényleg jobb azért...
Ez az egész szám egy sz*r!
XD
Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 19 Feb. - 22:56 Ugye hogy ugye?^^'
Fejberagadós szám veszély!
VIDEO Úgy, de úgy utáltam ezt a számot, de akárhova mentem szólt mindenhol és egyszer hazafelé jövet a fejemben is
Onnan meg nincs visszaút
És valami mást is, amit pl szeressek:)
VIDEO VIDEO 0:57--> xD
VIDEO VIDEO Meg úgy alapjában véve minden cover^^
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 20 Feb. - 11:17 A Poker Face rock verziója nagyon tetszik :D
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 20 Feb. - 15:49 az utolsó az kib@szott jó csávó nem kicsit gitározik jól
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 21 Feb. - 22:27 Nekem a Telephone tetszik ×D A ragadós ×D Lady Gaga minden száma ilyen fertőző :D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 22 Feb. - 8:11 Én szerencsére megúsztam, és nem ragadt a fejembe...
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 24 Feb. - 16:50 hozok én is na ez miben volt :D :VIDEO
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 24 Feb. - 17:59 Ez most kérdés akar lenni?
XD
(nincs kérdőjel O,O) Mert amm, ez a Csillag születikben volt. :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 1 Márc. - 20:52 VIDEO Csak mikor már másodszorra hallgattam, akkor jöttem rá miért az a címe ami... na ki tudja? :D (Ömm... kb mindenki? XXD) Annyira szeretem különben <3 Most rákaptam P!nk-re megint... ő már nagyon rég óta kitart, de nem mindegyik számát szeretem >.> Amiket viszont igen, azokat nagyon XDVIDEO *höhö*ali*höhö*megjegyzés*höhö*XDVIDEO
Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 3 Márc. - 17:03 Én elég furán állok P!nkkel... úgy alapjában nem szeretem a számait meg a stílusát, azt viszont nagyon bírom amit csinál... hogy nem egy p*csa^^ A Stupid Girl-t szeretem tőle igazánXDVIDEO
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 3 Márc. - 17:52 Pont az előbb mutattam Dínónak a klippjét XDVIDEO Én szeretem a számait is, meg azt is amit csinál XD
Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 3 Márc. - 21:33 A klippet még nem is láttamO_O De nagyon jóXD A barnító spray-s jelenet az készXD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 4 Márc. - 7:43 Az edzőtermes is jó ×D Mit össze nem szenved ×D
Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 6 Márc. - 0:18 Vajon egyedül vagyok Marilyn Manson-nal?^^'VIDEO A refrénjét olyan jó énekelni (motyogniXD) Babble bable bitch bitch rebel rebel...XDVIDEO Ennek van egy női verziója, ha azt valaki megtalálná és belinkelné nekem, azt úgy megszottyongatnám, mert én nem tudom ki énekli>-<'VIDEO Ezt nagyon szeretem:D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 6 Márc. - 7:59 Az első meg a harmadik de jóó!
A második is jó, de az nem tetszik annyira ^^
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek
Zenék, dalszövegek
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.