Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 24 Aug. - 21:30
Ezt annyira imádom *-* Az elejét nem, meg a csaj részét sem mikor először énekel XD 1:17-től Na, az van az aláírásomban is am XD Onnantól úúúgy szeretem :=o=: A csaj részét az elején nem bírom, a hangja, túl... operás De 3:41-től már nagyon jó, főleg hogy az elején tiszta gonosz az első mondatnál, aztán meg kis angyali lesz xD És szenvedélyesebb *-* És aztán a vége felé mikor mindketten énekelnek 4:34-től Libabőr (Mondjuk beletekergetve nem, de ha egyben hallgatom, tiszta libabőr X3) Na de befogom, tessék;
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 24 Aug. - 21:40
Jó de nem úgy, hanem... máskor normális is tud lenni, nem olyan remegős operás, olyan tipikus xD A Fantomét is azért szeretem, mert nem az a megszokott opera-hangja van *-*
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 24 Aug. - 22:50
lol, be akartam tenni én is mert eszembe jutott az aláírásodból ×D Hát, én meghallgattam Még jó ˇ,ˇ Én is szeretem :) Imádom az egész musicalt, oda meg vissza ×D
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 24 Aug. - 22:52
Én is :3 Van mondjuk 1-2 uncsi szám amit el szoktam tekerni, de am nagyon szeretem XD
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 25 Aug. - 14:31
Wíííííííííííííííííííííííí*-* Most rákaptam a Rozen Maidenre. Olyan jó az openingje:D Kicsit elvont mondjuk a szöveg (legalábbis mindenki eddig ezt mondta rá) de nekem nagyon tetszik*-* Valaki nem tudná magyarul megszerezni?>< Csak angolul van meg, és úgy csak keveset értek belőle (hozzátenném az sem a full verzió, hanem a 1:30 perces opening version). Megvan a mobilomon a full, de japánulxD Körbepuszilgatnám azt, aki meg tudná nekem szerezni*-*
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 25 Aug. - 23:54
Nekem is nagyon tetszik ×D :D
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 26 Aug. - 13:47
Igeeeeeen*-* Lesz saját Koffeey-fordítású dalszövegem :O *ugrál örömében*
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 26 Aug. - 17:06
Öööö....xD Kérhetek egy kis helpet tőletek?^^ Az van,hogy keresek egy számot fullosan,ami letölthető is,de kéne a dalszövege is,ugyan fullosan, de sehol sem találom,pedig mindenhol kerestem és sehol semmi.És gondoltam ti biztos több oldalt ismertk mint én A Bleach 12.openingje a Change valami Miwától ^^ Előre köszi ^-^
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 26 Aug. - 17:12
Hát keress rá Yújúbon :D
Itt is van :tra-la-la: És ezt töltsd le DVD Video Soft Free Studio-val XD Ingyen letölthető, és tudsz vele YouTube-ról leszedni. Igaz dalszöveget nem tudom honnan szerezhetnél, de a dal itt van Ha akarod én is letölthetem, de nem tudom hogy küldjem aztán át XD