꧁ Otthon vagy ꧂
Zenék, dalszövegek
+7 Stein
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Shanna
Koffeey
11 posters
Szerző Üzenet Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 13 Aug. - 22:33 VIDEO Egy ideje nagyon rákaptam Ruzsa Magdira ×D Pedig régebben hidegen hagyott, de most valahogy megtetszett :3
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 13 Aug. - 23:05 Én nem nagyon hallgatok Magdit, de ezt a számát szeretem:3 A rádióban is szokott lenni, meg itthon is rákerestem már
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 15 Aug. - 21:48
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 15 Aug. - 21:50 Úhh, ez a... rádióban szól mostanság mindig. Nem? Vagy hol hallottam? XD
Minden esetre, "I like it!"
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 15 Aug. - 21:55 Nem szeretem ezt a műfajt, de ezt a számot igen X'D Asszem Enrique miatt... úgy tetszik a hangja a "Baby I like it" résznél, mikor olyan jóóó magasra felmegy, és szinte elcsuklik XD Azért Pitbull tud valamit... akikkel közös dala van, kihozza belőlük a legjobbat xD A saját számai nem tetszenek, ez a... Hotel Room, meg ezek XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 17 Aug. - 21:56
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 17 Aug. - 21:59 Ez érdekes XD Miféle emberek vannak ebben >_>
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 29 Aug. - 23:08 egy kis Road :DDVIDEO VIDEO VIDEO VIDEO VIDEO VIDEO VIDEO VIDEO
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 29 Aug. - 23:28 annak a szövege nagyon jó ezek a kedvenceim közül néhány
Joey **
Neme : Kor : 34Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 29 Aug. - 23:47 Ohh szívmelengető, a Road egy régi nagy kedvencem. Talán a legjobban a Ne mondd, és az Aki szabad a kedvencem.
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 29 Aug. - 23:51 Majd holnap én is meghallgatom őket és véleményt nyilvánítok, de most megyek aludni :D XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 18 Szept. - 21:45 VIDEO Nem tudom ki hogy van vele, de én szeretem!
A videóban azokat a fejeket Norbin meg a táncosokon érdemes figyelni, érdekesek néha
Meg Norbi tánca is helyenként XD
Shanna
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 1 Okt. - 14:15 Tegnap voltam Tankcsapda koncerten :D nagyon jó volt
csak annyian voltak hogy mozogni alig lehetett de megérte azt a 800Ft teljesen XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 1 Okt. - 14:33 Anno én is voltam Tankcsapda koncerten, mikor itt voltak... még régebben, de ugyanez volt ×D Mondjuk én úgymond csak "elrángatva" voltam, mert barátom szereti őket nagyon, de nem mondom hogy rossz volt ^^
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 1 Okt. - 14:49 nagyon durván tolják, a tömeg meg veszélyes örülök hogy acélbetkósba mentem mert különben lábam nem maradt volna:D de még pár tankcsapdára menni akarok :D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 1 Okt. - 15:09 Az jó lehetett :D A Tankcsapdát én is szeretem, ők jók |D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 4 Nov. - 15:34
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 4 Nov. - 16:38
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 6 Nov. - 22:54 VIDEO 1:28-tól olyan jó *-* De am az egész:DVIDEO
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 15 Nov. - 19:55
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 18 Nov. - 16:15 ezt a számot mennyire szeretem :D reggelente szokott néha menni a rádióban
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 18 Nov. - 20:47 Igen, én is ott hallottam már többször, és nagyon megszerettem :D
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek
Zenék, dalszövegek
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.