꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Zenék, dalszövegek

Go down 
+7
Stein
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Shanna
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Zenék, dalszövegek - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeSzomb. 16 Jan. - 18:25

Tényleg elég ijesztő zene. És ha beleképzeled hogy este, nagy csöndben, sötétben csak a monitor világítását látva játszol vele... ÉS AKKOR HIRTELEN A POFÁDBA UGRIK VALAMI!!! Zenék, dalszövegek - Page 4 309624

Ez a két szám, szerintem tök jó. :D A videót is érdemes megnézni, mert jókat lehet rajta röhögni. XD
Vissza az elejére Go down
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 22:07

Zenék, dalszövegek - Page 4 501700
Szeretem ezt a számot ^^
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 13:58

Ezt én is :3

Meg ezt :D

:^^:
http://koffeey.deviantart.com
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 15:09

Hmm hát vannak még jó számaik :^^: Én csak a Lollipop-ot ismerem. Annyit hallgattam kényszerből, hogy megszerettem és azóta már magamtól is ráfanyarodok. Mondjuk a szövegét azóta se tudom hogy mi is pontosan, csak ilyen kamu angollal éneklem magambanXD Am érdekes hogy a fiúk nem reagáltak rá túlzottan. Dínó a bugyikra meg melltartókra, de a többiek nem igazánXD Pedig nem egy csajos szám szerintem:D
Belinkelném most, de látom hogy már volt a Rádióban, nem is olyan rég. Vagy... áá, belinkelem és készXD

Az a múltkori úgyis az egész videoklipp volt, ez meg csak a zenétől van:D És a rendeltetésének megfelelő topikbanˇˇ Nagy pofátlanság lenne kérni egy lefordított szöveget? Zenék, dalszövegek - Page 4 196731 Valaki, légyszi:) Lehet hogy ha nekifeküdnék pár nap alatt én is megfejteném, de még nem vagyok olyan profi hogy a szószerkezeteket is normálisan fordítsam le^^'
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 15:44

nekem ez túl lassú szám azért nem reagáltam
és akkor egy kis zene amit szeretek

Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 18:36

Ezt a számot egy yaoi videóban(nem meglepő xD)hallotam először,és nagyon megtetszett :^^: Britneyt ugyan nem nagyon szeretem :3Am a klip is érdekes,habár nem érdekfeszítően izgalmas Zenék, dalszövegek - Page 4 224699
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 23:23

Én egy Sakurás vidi alatt hallottam, az is olyan jó volt (:
Köszke a Lollipop-ot megint Sassy Zenék, dalszövegek - Page 4 613170 XD
Amit Dani hozott, abból a Green Day-t szeretem :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeVas. 24 Jan. - 12:43

Igen, a Green Day-es nekem is tetszett. :D
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeVas. 24 Jan. - 15:33

sejtettem hogy a green day sikeresebb lesz a többinél főleg a copy connál
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeKedd 26 Jan. - 10:41

Mert az olyan másféle szám, amit többen szeretnek... Zenék, dalszövegek - Page 4 102733
SZerintem... :D
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 28 Jan. - 11:26

Akkor most itt egy kicsi az én Szeretem-listámról:)
(Ami tulképp a két bátyám vegyes Szeretem-listájaXD Veszélyes két fiúval élni az ember lányának, főleg ha azok sok zenét hallgatnak és ezt ráadásul hangosan teszik éveken keresztül...)

Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 28 Jan. - 12:26

Az LP-t Sasotól örökölted igaz? Zenék, dalszövegek - Page 4 968628 xD
A Trapt - Black Rose tetszett :D Különben nem feltétlenül kell az a két fiú tesó és hosszas kényszer-zenehallgatás, én is az ilyen számokat szeretem leginkább és magától alakult ki xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 28 Jan. - 13:30

B*sszus mennyi zene! Zenék, dalszövegek - Page 4 795967 XD
Háát... bocs nem hallgattam meg őket de biztos jók! Zenék, dalszövegek - Page 4 30386
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 28 Jan. - 18:17

Én mindegyi számba belehallgatam egy kicsit (kivéve amit már ismerek,mint a Sonne és a Linkin Parkosok többsége :3)És majdnem az összes tetszett,nekem is kb ilyen az ízlésem :^^:
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 28 Jan. - 21:03

Hát én már meg se merem mutatni milyen zenét szeretek teljesen más az ízlésünk XD Zenék, dalszövegek - Page 4 990973 Amúgy a Traptnak van egy jó száma a Headstrong meg régen linkin park mániás voltam de most már meváltoztam... Zenék, dalszövegek - Page 4 139263
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 28 Jan. - 21:27

Hát attól nyugodtan :D Nekem különben nagyon vegyes az ízlésem, szóval jöhet minden XD A kedvenc ez az... alternatív rock vagy milyen vonal, de ettől függetlenül vannak számai Lady Gagának, Britney Spears-nek, David Guettának, Miley Cyrus-nak (! xD) meg sok más emberkének, amik még ugyanúgy tetszenek XD
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeSzomb. 30 Jan. - 0:31

Nálam csak az ordítás és hörgés az ami kihúz egy számot a listáról ^^'
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeSzomb. 30 Jan. - 8:44

Azt én se bírom. Eleve nincs értelme is annak hogy "HRÜÜÜÜÜÜÖÜÖÜÖÜÖÜÖ!!!! Zenék, dalszövegek - Page 4 48334 " és ilyen undorító hányásra emlékeztető dolog.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeSzomb. 30 Jan. - 10:56

Nekem az igényes ordítással nincsen problémám, de akkor tényleg igényes legyen xD Pl Linkin Park-nál oké, nincs vele bajom. Mondjuk a hörgés már húzósabb ^^'
Jaj és hát el is felejtettem <3 3DG valaki? :D Szereti valaki? (:

Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeSzomb. 30 Jan. - 22:43

A Pain-t igen, mert tetszik a klippje ^^ A többi nem az én világom :( A Pain se igazából, csak az tetszik ×D

Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeHétf. 1 Feb. - 17:58

Ez a kedvenc számom Lady Gagától Zenék, dalszövegek - Page 4 156873

Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeHétf. 1 Feb. - 18:03

neem jeleníti megg -_-
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeHétf. 1 Feb. - 18:31

Nekem igen.
Az elsőt de szereteeeem :D
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeHétf. 1 Feb. - 18:34

Koffeey!xD Írj nekem!xD
https://jigokunotobira.weebly.com/
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitimeHétf. 1 Feb. - 18:54

Talán, várj egy kicsit amíg betölt. Zenék, dalszövegek - Page 4 501700 Ez csak számítógép, vannak határai. :D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 4 Icon_minitime

Zenék, dalszövegek
Vissza az elejére 
4 / 26 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: