Tényleg elég ijesztő zene. És ha beleképzeled hogy este, nagy csöndben, sötétben csak a monitor világítását látva játszol vele... ÉS AKKOR HIRTELEN A POFÁDBA UGRIK VALAMI!!!
Ez a két szám, szerintem tök jó. :D A videót is érdemes megnézni, mert jókat lehet rajta röhögni. XD
Hmm hát vannak még jó számaik :^^: Én csak a Lollipop-ot ismerem. Annyit hallgattam kényszerből, hogy megszerettem és azóta már magamtól is ráfanyarodok. Mondjuk a szövegét azóta se tudom hogy mi is pontosan, csak ilyen kamu angollal éneklem magambanXD Am érdekes hogy a fiúk nem reagáltak rá túlzottan. Dínó a bugyikra meg melltartókra, de a többiek nem igazánXD Pedig nem egy csajos szám szerintem:D Belinkelném most, de látom hogy már volt a Rádióban, nem is olyan rég. Vagy... áá, belinkelem és készXD
Az a múltkori úgyis az egész videoklipp volt, ez meg csak a zenétől van:D És a rendeltetésének megfelelő topikbanˇˇ Nagy pofátlanság lenne kérni egy lefordított szöveget? Valaki, légyszi:) Lehet hogy ha nekifeküdnék pár nap alatt én is megfejteném, de még nem vagyok olyan profi hogy a szószerkezeteket is normálisan fordítsam le^^'
Ezt a számot egy yaoi videóban(nem meglepő xD)hallotam először,és nagyon megtetszett :^^: Britneyt ugyan nem nagyon szeretem :3Am a klip is érdekes,habár nem érdekfeszítően izgalmas
Akkor most itt egy kicsi az én Szeretem-listámról:) (Ami tulképp a két bátyám vegyes Szeretem-listájaXD Veszélyes két fiúval élni az ember lányának, főleg ha azok sok zenét hallgatnak és ezt ráadásul hangosan teszik éveken keresztül...)
Az LP-t Sasotól örökölted igaz? xD A Trapt - Black Rose tetszett :D Különben nem feltétlenül kell az a két fiú tesó és hosszas kényszer-zenehallgatás, én is az ilyen számokat szeretem leginkább és magától alakult ki xD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Én mindegyi számba belehallgatam egy kicsit (kivéve amit már ismerek,mint a Sonne és a Linkin Parkosok többsége :3)És majdnem az összes tetszett,nekem is kb ilyen az ízlésem :^^:
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
Hát én már meg se merem mutatni milyen zenét szeretek teljesen más az ízlésünk XD Amúgy a Traptnak van egy jó száma a Headstrong meg régen linkin park mániás voltam de most már meváltoztam...
Hát attól nyugodtan :D Nekem különben nagyon vegyes az ízlésem, szóval jöhet minden XD A kedvenc ez az... alternatív rock vagy milyen vonal, de ettől függetlenül vannak számai Lady Gagának, Britney Spears-nek, David Guettának, Miley Cyrus-nak (! xD) meg sok más emberkének, amik még ugyanúgy tetszenek XD
Nekem az igényes ordítással nincsen problémám, de akkor tényleg igényes legyen xD Pl Linkin Park-nál oké, nincs vele bajom. Mondjuk a hörgés már húzósabb ^^' Jaj és hát el is felejtettem <3 3DG valaki? :D Szereti valaki? (: