꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Zenék, dalszövegek

Go down 
+7
Stein
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Shanna
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 26  Next
SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

Zenék, dalszövegek - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeHétf. 19 Okt. - 22:19

Nohh, hát próbálkozok a csend megtörésével... XD Szóval Framing Hanley (: Azt hiszem pénteken vagy szombaton akadtam rá erre a számra, egy AMV alatt hallottam aztán rákerestem a klipjére, és hát azóta folyamatosan ezt hallgatom ^^ Ahoz képest hogy elsőre nem tetszett... :Đ Nagyon megszerettem (:

Framing Hanley - Lollipop

A vidiből maga a szám csak 2-3 perc, a maradék a sztori, és azért ezt raktam be, mert az a sztori is nagyon jól meg van csinálva ^^ Plusz Nixon (énekes + ő a szemüveges srác is) jól néz ki :} <3 Mondjuk ezzel max Shannát győzöm meg XXD De nah, vannak benne jó csajok melltartóban (és majdnem anélkül! XD), tessék megnézni fiúk! ˇ-ˇ
Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 22 Okt. - 0:06

Hmmhmm Zenék, dalszövegek - Page 3 49451625 Nem rúgnám ki őket az ágyamból :D Cuki a sapis, aki vetkőzős pókert játszik :)
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeHétf. 26 Okt. - 21:06

Hát én sem Zenék, dalszövegek - Page 3 112523

Na hoztam újat (: Steinnek biztos ismerős lesz :D

T.M. Revolution - Resonance (Soul Eater OP)

Először nem tetszett, azóta rákattantam XD (Igen, elkezdtem nézni Zenék, dalszövegek - Page 3 580731 Erről bővebben az anime topikban XD)

Angol szöveg:
If the lamplight of connected souls points toward your heart
Can you hear a resonance stronger than words now?

Our eyes barely even meet, but our fates are intertwined
Our destinations are exactly the same, so run through the unbearable night alongside me

Even if the radiance that we chased too far
Continues into bad dreams

I dont care about the reason for why we met, but by the number of wounds
Of when we are entranced by and touch each other, it can become certain

Kick away the twisted world where lies and disguises exist
I want to see the end of various fascinations that seem fragile

The arm grasping me, saying, I wont leave you alone
Is too far away from kindness

Because theres no tomorrow that can promise everything
Wont you try believing in a bond slightly better than yesterdays?

I dont care about the reason for why we met, but by the number of wounds
Of when we are entranced by and touch each other, it can become certain

Majd lefordítom ha lesz időm Zenék, dalszövegek - Page 3 968628
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeKedd 27 Okt. - 17:54

Én most erre vagyok rákattanva;
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeHétf. 30 Nov. - 17:00

Rajtam most megint Skillet mánia uralkodik xD
Ez egy új daluk, olyan jó szövege van (:

A szövegről am valamiért Koru és Mamusz harca jut eszembe a szerepjátékból XD Főleg Mamuszra illik XD (Vagy csak én vagyok még a hatása alatt mert ma olvastam át pár hsz-t ˇ,ˇ)
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 3 Dec. - 9:59

Tényleg olyan a szöveg ×D
Am én a Skillettel olyan dilemmában vagyok Zenék, dalszövegek - Page 3 4422 Annyira imádom a pasi hangját, hogy arra nincs is már szó Zenék, dalszövegek - Page 3 112523 Olyan jó hallgatni, olyan kellemes. De viszont a zenéjüket már nem bírom... van egy-két számuk, ami annyira nem rock (vagy metál?) de tényleg nagyon kevés... most pl csak a Those Nights jut eszembe, azt még elhallgatom és élvezkedek a gyönyörű férfihangon, de ezek a számaik meg annyira nem jók, mint a keményebbek, amiket én már nem szívesen hallgatok. Ebben is 2:25-nél azt hittem leolvadok az ágyról a gyönyörűségtől, mert annyira jó az az átvezető rész, hogy szinte semmi zene csak a pasi hangja Zenék, dalszövegek - Page 3 469533 Ilyenkor mit lehet csinálni? ×D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 3 Dec. - 11:38

Hááát nem tudom... nekem szerencsére nincs ilyen problémám Zenék, dalszövegek - Page 3 514184 Én meghallgatok mindent, műfajtól függetlenül (: De tényleg xD a Skillettől és a Rammsteintől kezdve Lady Gagán, a Pussycat Dollson, Emílián és Sarah Connoron keresztül P!nkig, Linkin Parkig meg Sum41-ig szinte mindent xD A nyomikat persze nem Zenék, dalszövegek - Page 3 139263 Nálam főleg a dalszöveg számít, a stílus nem. De olyan is van, hogy az ütem fog meg vagy csak a refrén (: Pl a Bad Romance (-Lady Gaga) először nem tetszett, de a szalagavatón arra fognak táncolni a lányok és aztán úgy a fejemben maradt a refrén, hogy azóta már a csengőhangom lett xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimePént. 4 Dec. - 20:58

Nekem ez pont fordítva van. XD Engem nem érdekel a dal szövege csak a zene. XD
De ugyanígy én is mindenfélét hallgatok... :D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Dec. - 15:41

Én is sokféle zenét meghallgatok, de a rock meg a metál... meg talán a rap vagy hip-hop kivételek, azokat nem bírja a fülem Zenék, dalszövegek - Page 3 48616 Főleg a hörgős és üvöltős részeiket, vagy a zúzós gitárszólót... nem tetszik Zenék, dalszövegek - Page 3 775863
Ja meg az idétlen "csajos" számokat se szeretem ×D Mert amit csajosnak titulálnak az tulajdonképpen a p*csás, az a szokványos magyar dalos, biztos tudjátok miről beszélek ^^' (Gondolok itt például egy M-mel kezdődő és árk-kal végződő nevű énekesre... de nem akarom bántani, a hangja jó csak a dalait nem bírom Zenék, dalszövegek - Page 3 191601 Meg hát ő nem is az, hogy csajos de az a nem is tudom... nyálas...? ^^' Csajosnak én igazából Lady Gaga műfaját hívnám... vagy Britney Spears, de ő megint más kategória nekem mert őt nem csípem... de a zenéje olyasmi mint Gagának Zenék, dalszövegek - Page 3 968628 Vagy Christina Aguilera sokkal inkább 'csajos' :) Meg Beyoncé, Rihanna, és társaik ×D

Rárá á-á-ááh rumaa-rumma-maa gágá ulálá-á Zenék, dalszövegek - Page 3 Musik Az aláírásodról jutott az eszembe ×D

Zenék, dalszövegek - Page 3 Happy-1
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeVas. 6 Dec. - 0:33

lady gaga az igazi tökös csaj xD kis hermafrodita :P
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeVas. 6 Dec. - 11:53

Olvasni mindenfelé hogy hermafrodita, de nem tudooom... szerintem hülyeség xD Szerintem nem néz ki fiúsan... annyira legalábbis biztos nem mint az az afrikai futónő, akiről kiderült hogy tényleg az :roll: Bár ki tudja xD Mindegy, ez már OFF volt ^^'

:^^:
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeHétf. 7 Dec. - 18:25

Am Dei én is így vok a zenei műfajokkal xD Nemérdekel,csak a szám jó legyen :^^:
Lady Gaga...A Pokerface naggyon tetszik Zenék, dalszövegek - Page 3 196731

Bocsi azért a "pár" csúnya szóért Zenék, dalszövegek - Page 3 48616
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimePént. 11 Dec. - 18:32

Akár hiszitek akár nem én is igy vagyok a zenékkel ahogy Dei és Kinata-chan XDXD:D:D Zenék, dalszövegek - Page 3 48616
itt egy szám,nem tudom hogy ki szereti az ilyet de nekem tetszik!!! :D:D
kicsit régi de számomra még mindig a legjobbak között van!!!

Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeHétf. 14 Dec. - 17:17

gondolom az elején lévő szöveget ismeri mindenki :D de hallgassátok + :D nagyon adja
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 17 Dec. - 12:16

Evanescence Zenék, dalszövegek - Page 3 763995 Mármint eredetileg, de itt nem az a csaj énekel :) Nem rossz különben :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeSzer. 23 Dec. - 21:12

Kis karácsony fíling Zenék, dalszövegek - Page 3 Khi4i

Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeSzer. 23 Dec. - 22:27

Az első de jó :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeHétf. 28 Dec. - 15:14

Elég csönd van...

Bár már elmúlt, de azért egy kis karácsonyi hangulat na...

Nem tudom ki ismeri (szerintem mindenki), de azért elhoztam. úgy bírom ezt a csávót. Az ember képes elfelejteni hogy a kis emberkéje nem is él, csak egy báb. :D
Itachifan
*
*
Itachifan

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeHétf. 28 Dec. - 18:50

Hát Dunham tud ám valamit

Ez nagyon jó szám:

Ez a kedvencem Jeffreetől:

Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeKedd 29 Dec. - 19:31

De szeressem ezt a számot Zenék, dalszövegek - Page 3 613170 Ésés igen,ez van az aláírásomban is :3
Eleje egy kicsit lassú,de érdemes kivárni a végét :^^:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimePént. 1 Jan. - 15:12

Olyan jól átdolgozták ezt a számot az első részből Zenék, dalszövegek - Page 3 613170 Sokkal jobban tetszik :D
Rájöttem azóta hogy ez Smash Mouth átdolgozás (: A Shrek zenéjét is ők adják elő ^^
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 2 Jan. - 0:03

Jaj, nézted te is a Viasat-on? :D Úgy örültem, hogy leadták ×D Olyan jó leülni nosztalgiázni a Disney-ken Zenék, dalszövegek - Page 3 613170 Mondjuk az első rész jobb volt szerintem, de minddel ez van ^^'
De ez a szám tényleg jó így, amúgy is szeretem a Smash Mouth-t Zenék, dalszövegek - Page 3 468935 Gondolom ezt mindenki ismeri tőlük;

Shrek-mjúzik Zenék, dalszövegek - Page 3 613170
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 2 Jan. - 13:48

Aha, a stáblistánál volt ez a szám és rákerestem ^^ Én is szeretem őket nézni, jobbak mint sok mostani baromság :/
Shreeeek Zenék, dalszövegek - Page 3 468935 XD

Ezt úgy szeretem (:
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 2 Jan. - 20:14

Tényleg jó zene :^^: (De régen néztem O_O)

Ezt hallgassátok Zenék, dalszövegek - Page 3 805269
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 16 Jan. - 17:06

Zenék, dalszövegek - Page 3 721836 Zenék, dalszövegek - Page 3 775863 Zenék, dalszövegek - Page 3 309624
Olyan ijesztő zene o×o El se merem képzelni a játékot >×<
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Zenék, dalszövegek   Zenék, dalszövegek - Page 3 Icon_minitime

Zenék, dalszövegek
Vissza az elejére 
3 / 26 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 26  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: