Nohh, hát próbálkozok a csend megtörésével... XD Szóval Framing Hanley (: Azt hiszem pénteken vagy szombaton akadtam rá erre a számra, egy AMV alatt hallottam aztán rákerestem a klipjére, és hát azóta folyamatosan ezt hallgatom ^^ Ahoz képest hogy elsőre nem tetszett... :Đ Nagyon megszerettem (:
Framing Hanley - Lollipop
A vidiből maga a szám csak 2-3 perc, a maradék a sztori, és azért ezt raktam be, mert az a sztori is nagyon jól meg van csinálva ^^ Plusz Nixon (énekes + ő a szemüveges srác is) jól néz ki :} <3 Mondjuk ezzel max Shannát győzöm meg XXD De nah, vannak benne jó csajok melltartóban (és majdnem anélkül! XD), tessék megnézni fiúk! ˇ-ˇ
Rajtam most megint Skillet mánia uralkodik xD Ez egy új daluk, olyan jó szövege van (:
A szövegről am valamiért Koru és Mamusz harca jut eszembe a szerepjátékból XD Főleg Mamuszra illik XD (Vagy csak én vagyok még a hatása alatt mert ma olvastam át pár hsz-t ˇ,ˇ)
Tényleg olyan a szöveg ×D Am én a Skillettel olyan dilemmában vagyok Annyira imádom a pasi hangját, hogy arra nincs is már szó Olyan jó hallgatni, olyan kellemes. De viszont a zenéjüket már nem bírom... van egy-két számuk, ami annyira nem rock (vagy metál?) de tényleg nagyon kevés... most pl csak a Those Nights jut eszembe, azt még elhallgatom és élvezkedek a gyönyörű férfihangon, de ezek a számaik meg annyira nem jók, mint a keményebbek, amiket én már nem szívesen hallgatok. Ebben is 2:25-nél azt hittem leolvadok az ágyról a gyönyörűségtől, mert annyira jó az az átvezető rész, hogy szinte semmi zene csak a pasi hangja Ilyenkor mit lehet csinálni? ×D
Hááát nem tudom... nekem szerencsére nincs ilyen problémám Én meghallgatok mindent, műfajtól függetlenül (: De tényleg xD a Skillettől és a Rammsteintől kezdve Lady Gagán, a Pussycat Dollson, Emílián és Sarah Connoron keresztül P!nkig, Linkin Parkig meg Sum41-ig szinte mindent xD A nyomikat persze nem Nálam főleg a dalszöveg számít, a stílus nem. De olyan is van, hogy az ütem fog meg vagy csak a refrén (: Pl a Bad Romance (-Lady Gaga) először nem tetszett, de a szalagavatón arra fognak táncolni a lányok és aztán úgy a fejemben maradt a refrén, hogy azóta már a csengőhangom lett xD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Én is sokféle zenét meghallgatok, de a rock meg a metál... meg talán a rap vagy hip-hop kivételek, azokat nem bírja a fülem Főleg a hörgős és üvöltős részeiket, vagy a zúzós gitárszólót... nem tetszik Ja meg az idétlen "csajos" számokat se szeretem ×D Mert amit csajosnak titulálnak az tulajdonképpen a p*csás, az a szokványos magyar dalos, biztos tudjátok miről beszélek ^^' (Gondolok itt például egy M-mel kezdődő és árk-kal végződő nevű énekesre... de nem akarom bántani, a hangja jó csak a dalait nem bírom Meg hát ő nem is az, hogy csajos de az a nem is tudom... nyálas...? ^^' Csajosnak én igazából Lady Gaga műfaját hívnám... vagy Britney Spears, de ő megint más kategória nekem mert őt nem csípem... de a zenéje olyasmi mint Gagának Vagy Christina Aguilera sokkal inkább 'csajos' :) Meg Beyoncé, Rihanna, és társaik ×D
Rárá á-á-ááh rumaa-rumma-maa gágá ulálá-á Az aláírásodról jutott az eszembe ×D
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 6 Dec. - 0:33
lady gaga az igazi tökös csaj xD kis hermafrodita :P
Olvasni mindenfelé hogy hermafrodita, de nem tudooom... szerintem hülyeség xD Szerintem nem néz ki fiúsan... annyira legalábbis biztos nem mint az az afrikai futónő, akiről kiderült hogy tényleg az :roll: Bár ki tudja xD Mindegy, ez már OFF volt ^^'
Akár hiszitek akár nem én is igy vagyok a zenékkel ahogy Dei és Kinata-chan XDXD:D:D itt egy szám,nem tudom hogy ki szereti az ilyet de nekem tetszik!!! :D:D kicsit régi de számomra még mindig a legjobbak között van!!!
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
Bár már elmúlt, de azért egy kis karácsonyi hangulat na...
Nem tudom ki ismeri (szerintem mindenki), de azért elhoztam. úgy bírom ezt a csávót. Az ember képes elfelejteni hogy a kis emberkéje nem is él, csak egy báb. :D
Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
Olyan jól átdolgozták ezt a számot az első részből Sokkal jobban tetszik :D Rájöttem azóta hogy ez Smash Mouth átdolgozás (: A Shrek zenéjét is ők adják elő ^^
Jaj, nézted te is a Viasat-on? :D Úgy örültem, hogy leadták ×D Olyan jó leülni nosztalgiázni a Disney-ken Mondjuk az első rész jobb volt szerintem, de minddel ez van ^^' De ez a szám tényleg jó így, amúgy is szeretem a Smash Mouth-t Gondolom ezt mindenki ismeri tőlük;