꧁ Otthon vagy ꧂
Zenék, dalszövegek
+7 Stein
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Shanna
Koffeey
11 posters
Szerző Üzenet Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 18 Aug. - 10:50
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 18 Aug. - 20:29 Nem lehet betelni velem :P XD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 18 Aug. - 20:55 tólságosan jó vagy dög XD
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 19 Aug. - 23:31 HeHe jó vagyok nem is lehetne letagadni XDXD :P
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 22 Aug. - 22:20 Lead - Stand Up!VIDEO Imádjuk <3 XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 23 Aug. - 1:06 De jó, olyann... télies hangulata van :D Karácsonykor ez fog szólni, el van döntve :;D:
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 24 Aug. - 14:21 Nekem is tetszik! Mindig ezt hallgatom. XD
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 24 Aug. - 21:26 Én nem hallgattam meg eggyiket se !!! XDXD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 25 Aug. - 2:18 Goonoosz :aahaa: Belllölölöphegorrr :ííí:VIDEO Jó hangja van a drágának :zene:
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 25 Aug. - 14:25 "Belllölölöphegorrr" XXXD Szeretem a zenéjét, Bel tényleg jól énekel XD
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 25 Aug. - 14:41 VIDEO Dokuro-chan XD Kawaii :víí:
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 25 Aug. - 23:58 én ezt szoktam mostanába hallgatni :8D: XD :P VIDEO
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 28 Aug. - 3:04 jaja ismerjük,,guano más néven denevér kaki XDXD de komolyanXD EGYÉPKÉNT A ZENE AZ NAGYON ÁLLAT!!!!! de mit is várhatok egy kisamétőlXDXDXD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 29 Aug. - 15:36 Ez valamennyivel jobb mint a DN Opening-je XD De ez se olyan jó... :nem:
Stein *
Neme : Kor : 32Karakter : Renhioyu AshuraHozzászólások száma : 466 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 12 Szept. - 8:45 hoztam nektek egy kis Handsup -otVIDEO
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 12 Szept. - 21:39 Nekem tetszik (: Hoztam én is ^^ Általában mondjuk nem hallgatok ilyen zenét, de ez tetszik... talán a videó miatt XDVIDEO (A végét érdemes megvárni, vicces Naruto pillanat :D XD)
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 12 Szept. - 23:39 A videó nagyon állat mikor Tobi össze vissza kapálózik XDXD Meg a végén milyen kacsacsőr fejet vág Naruto XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 13 Szept. - 13:12 Jah... ez a két jelenet nekem is tetszik. XD Tobi nagyon felpörgött! :Đ
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 22 Szept. - 0:44 VIDEO Ezt a számot eredetileg csak azért szerettem mert egyszer nekem küldték ;3 De aztán megtetszett saját maga miatt is, főleg a szövegét szeretem :)I'm tryin' to find the words to describe this girl without being disrespectful Damn girl Damn, you'se a sexy bitch! A sexy bitch Damn, you'se a sexy bitch! Damn girl
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 22 Szept. - 7:40 Nem rossz :Đ Mondjuk én nem nagyon szeretem David Guettát se meg az ilyesmi számokat se... de ez tetszik, a szövege tényleg jó XXD Meg nemrég láttam erre egy HidanxSakura videót XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 22 Szept. - 7:57 Nekem is tetszik... Amikor Dei elindította csodálkoztam hogy honnan jön ez, A mokkából?! Vagy honnan a francból. Aztán láttam hogy Shanna küldte. XD De egész jó kis szám.
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 22 Szept. - 23:31 Váó, megtört az átok ×D Általában senki nem szokott reagálni a zenékre :D Ice cream, I cream! We all want ice cream! °w° :zene: VIDEO
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 23 Szept. - 9:39 Hmm... nekem ez annyira már nem tetszik... :nem: Nem. De azért ügyes próbálkozás Shanna-chan. :8D:
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 23 Szept. - 12:51 Nekem tetszik :<3: Én szeretem P!nket :ĐVIDEO
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 9 Okt. - 18:14 Én nem utálom,de nem is szeretem Pinket :<: :figyel: Délután láttam ezt a részt az FG-ből,és ez a dal úgy tetszik *-*VIDEO Magyar szöveg(gondolom senkit sem érdekel xDMax az angolul nemtudókat x3):Elrejtenek mindent,mit te direkt nem takarsz. Nálunk pössentened kell,amikor húgyozni akarsz. Hogyha bemész egy WC-be,akkor te már biztos sz*rsz! De a nyelvtan az mindegy,s hogy a múlt már nem két T Mert hülyékből áll az ORTT! Játsszák,hogy karótnyeltek,és közben mind megkenhetők. De a sz*r tartalomért műsorok nem levehetők. Egy baba is tudja,hogy mindenki bekakil,csak nem ők Mutogathatsz csupa hülyét,de csúnya szó s áll a bál Mert az ORTT rakás f*szból áll S ha a sors két embert egymásnak teremt Szerintük már az anatómia sem szent! Mert nem mutathatod! Ha kimondasz egy terméket,mert emberek úgy mondják Akkor már is megy a levél,miben fejed lerúgják Pedig nekem van ötletem,hogy inkább hova dugják Hisz ők mutatják a képet,de nekik bemutatok, Mert az ORTT-sek képmutatók!
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek
Zenék, dalszövegek
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.