| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 11:34 | |
| Ígyvan,csak Mo-n abbol a 36%ból 0,7% kopasz a férfiak közül XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 11:36 | |
| Képzeld tudom miről beszélgettetek xD Irtam is...de úggy döntöttem hogy abba nem szállok be.Nem volt értelme még egy emberrel veszekedni .Nem lett volna benne semmi ütős xD Amúgy szegény Shanna nagyon kiborult,hogy Koffeeytolmácsolt neki xD Még jó hogy én is szoktam úy kommunikálni,és megértettem tolmács nélkül is |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 11:40 | |
| És valyon azok elott mikrol,hát kivégeztunk 2 csevegőt és azoknak a 2/3 total nagy hulyéskedés XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 11:42 | |
| Mint például ez is xD Ki akar kopasz férfiakrőól beszélni? Szerintem ejtsük a témát.Nem éri meg xD Na Tobi-san....van barátnőd??? És volt már |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 11:46 | |
| Beszélgessünk a hüvelykgombáról XXD Naa, Tobi! Lökd az információt! :gyere: (Mármint Hachi kérdésével kapcsolatban) XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 11:47 | |
| Haggyá má ez magánügy És a hugomnak nem mondok el ilyesmit,mert tovább pletykáálja :D Kakuzu te még kicsi vagy ilyesmihez xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 11:48 | |
| 1 évvel vagy csak idősebb nálam ember! xD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 11:52 | |
| A hugod nem pletykafészek! Sajnálom hogy azt hiszed mindent kipletyózok.De én teljesen más vagyok Deugye nem akarod....hogy... Bezélj csak nyugodtan én hallgatok mint a sir! -ha nem nyilvánosan irjál levelet ^-^- |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 11:56 | |
| Mit nem akar, mit nem akar? XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 11:58 | |
| Kakozu!!!Csak fogd be!Családi ügy!!!!Ne szólj bele,fiacskám!!!!Idősebbek vagyunk és még meg találunk verni!!! |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 11:59 | |
| Bocsesz,de 2 évvel :^^: Hát van hugom,szal tom mien egy hug Bár te csak az online hugom vagy,de ugyan az xD Igen,mit nem akarok? xD Hugi dühös kissrácra XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 12:01 | |
| *és dühös hugi ráugrik Kakozura* Kikaparom a szemeet ha bántod az én Tobi-sanomaaaaat!!!!Rrrrrrrrrrrrr!!! :híjjáá: |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 12:03 | |
| Higgadjad már összemagadat,Kakuzu nem árt nekem XD Amugy inkább Tobi-kohai,ugyanis igy vok ismert itt :) Csak szeret mindenhez hozzászolni,h végre megelőzze a nővérét hsz számban XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 12:05 | |
| Lenyugodtam ! Gomene,Kakozu Tobi-kohai!Értettem.Amúgy nem válaszoltál a kérdésemre....Van csajod???? *ártatlan óriási kék bociszemek* |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 12:07 | |
| *továbbra is a háttérből röhög, de most kivételesen rajzol közben* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 12:10 | |
| Koffeey!Családi ügyekbe nincs beleszólásod!!! És mit rajzolsz? |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 12:11 | |
| Nem is szóltam bele :^^: *csak most* Én csak röhögök XD Éssizé, a karaktereimet 5-6 évvel később | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 12:12 | |
| Ezt megjegyzem magamnak Amúgy ugye felrakod dA-ra? :^^: |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 12:13 | |
| Nem óhajtok válaszolni Hachiko kérdésére :) | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 12:15 | |
| Egyzer úgyis kiszedem belőled,bratyó!!!Addig is... Nemadomfel!!!*Lee-póz* |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 12:15 | |
| Ha jól sikerül, akkor felteszem dA-ra őket :D
| |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 12:17 | |
| Ezt sose szedet ki belőlem :) Se senki más Na de most lépek egy időre,majd még leszek, Bye ömbörök :D xD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 12:18 | |
| *fehér zsebkendővel integet* Sziaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 12:18 | |
| Pá öngyömböngyöm Én is lelépek, mert itt nem tudok rendesen rajzolni XD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 12:39 | |
| Nem 2 év, csak 1 14, és 13 között 1 a különbség XD Igen, vissza kell szereznem hsz királyi rangomat Ami elég nehéz mert Hachko beszélgetésébe nehéz beleszólni XD | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
|
| |
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|