꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+2
Shanna
Koffeey
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 11:34

Ígyvan,csak Mo-n abbol a 36%ból 0,7% kopasz a férfiak közül XD
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 11:36

Képzeld tudom miről beszélgettetek xD Irtam is...de úggy döntöttem hogy abba nem szállok be.Nem volt értelme még egy emberrel veszekedni .Nem lett volna benne semmi ütős xD
Amúgy szegény Shanna nagyon kiborult,hogy Koffeeytolmácsolt neki xD Még jó hogy én is szoktam úy kommunikálni,és megértettem tolmács nélkül is Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 48616
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 11:40

És valyon azok elott mikrol,hát kivégeztunk 2 csevegőt és azoknak a 2/3 total nagy hulyéskedés XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 11:42

Mint például ez is xD Ki akar kopasz férfiakrőól beszélni? Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 102733 Szerintem ejtsük a témát.Nem éri meg xD

Na Tobi-san....van barátnőd??? Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 514184 És volt már Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 156873
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 11:46

Beszélgessünk a hüvelykgombáról Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 30386 XXD
Naa, Tobi! Lökd az információt! :gyere: (Mármint Hachi kérdésével kapcsolatban) XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 11:47

Haggyá má ez magánügy Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Notuab
És a hugomnak nem mondok el ilyesmit,mert tovább pletykáálja :D
Kakuzu te még kicsi vagy ilyesmihez Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 280351 xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 11:48

1 évvel vagy csak idősebb nálam ember! Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 643501 xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 11:52

A hugod nem pletykafészek! Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 603176 Sajnálom hogy azt hiszed mindent kipletyózok.De én teljesen más vagyok Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 73695 Deugye nem akarod....hogy... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 663779 Bezélj csak nyugodtan én hallgatok mint a sir! Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 488962 -ha nem nyilvánosan irjál levelet ^-^-
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 11:56

Mit nem akar, mit nem akar? Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 120865 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 11:58

Kakozu!!!Csak fogd be!Családi ügy!!!!Ne szólj bele,fiacskám!!!!Idősebbek vagyunk és még meg találunk verni!!!
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 11:59

Bocsesz,de 2 évvel :^^:
Hát van hugom,szal tom mien egy hug Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 48616 Bár te csak az online hugom vagy,de ugyan az xD
Igen,mit nem akarok? Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 968628 xD Hugi dühös kissrácra XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 12:01

*és dühös hugi ráugrik Kakozura* Kikaparom a szemeet ha bántod az én Tobi-sanomaaaaat!!!!Rrrrrrrrrrrrr!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 954697 :híjjáá:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 12:03

Higgadjad már összemagadat,Kakuzu nem árt nekem XD Amugy inkább Tobi-kohai,ugyanis igy vok ismert itt :)
Csak szeret mindenhez hozzászolni,h végre megelőzze a nővérét hsz számban XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 12:05

Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 112523 Lenyugodtam ! Gomene,Kakozu Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 196731

Tobi-kohai!Értettem.Amúgy nem válaszoltál a kérdésemre....Van csajod???? Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 763995 *ártatlan óriási kék bociszemek*
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 12:07

*továbbra is a háttérből röhög, de most kivételesen rajzol közben*
http://koffeey.deviantart.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 12:10

Koffeey!Családi ügyekbe nincs beleszólásod!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 546137 És mit rajzolsz? Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 763995
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 12:11

Nem is szóltam bele :^^: *csak most* Én csak röhögök XD
Éssizé, a karaktereimet 5-6 évvel később Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 514184
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 12:12

Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 568962 Ezt megjegyzem magamnak Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 468785

Amúgy ugye felrakod dA-ra? :^^:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 12:13

Nem óhajtok válaszolni Hachiko kérdésére :)
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 12:15

Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 97853 Egyzer úgyis kiszedem belőled,bratyó!!!Addig is... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 727326 Nemadomfel!!!*Lee-póz*
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 12:15

Ha jól sikerül, akkor felteszem dA-ra őket :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 12:17

Ezt sose szedet ki belőlem :) Se senki más Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 280351 Na de most lépek egy időre,majd még leszek, Bye ömbörök :D xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 12:18

*fehér zsebkendővel integet* Sziaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 12:18

Pá öngyömböngyöm Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 311688 Én is lelépek, mert itt nem tudok rendesen rajzolni XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 12:39

Nem 2 év, csak 1 Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 483323 14, és 13 között 1 a különbség XD
Igen, vissza kell szereznem hsz királyi rangomat Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 483518 Ami elég nehéz mert Hachko beszélgetésébe nehéz beleszólni XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
10 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: