꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+2
Shanna
Koffeey
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 22:58

Én abszolut nem értem,h Shanna miket ír O.o.
Nemtudtok legyözni!!! A Csevi fergeteg legyőzhetetlen,mivel én vezetem,Shannaval az oldalamon Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 918146 Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 94350
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 22:59

A Lineáris Birodalomnak nincs belseje buta kiszjány... Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 392785
Nem lehet megsemmisíteni... Kívülről legyőzhetetlen, belseje meg nincs, szóval onnan se lehet! Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 483518 XXD
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 23:00

Érti valaki egyáltalán? XD Mmint Shannát XD

Deeehogynem, csak te nem tudsz róla!!!!!!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 856137 Mindennek van belseje!!
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 23:01

Énéjtejmeszenbeszéjjjjeeeeeeeeeeeeeekk Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 48334 Ejpusztítlaaaaaaahhhaaakkk hörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 486739Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 391841
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 23:03

Jajah mindennek!!
Shanna,magyarázd meg a hsz-eid lényegét,léccilécci Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 112523
E a beszéd,végre nem maggfába fordult emo-snak tetteti magát,hanem Mérges,bosszuállo emo-snak.(Ne haragudj nem olyan emo-ra gondolok Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 297463 )
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 23:04

Ennek nincs.
Ugyanis a nem létező belsejébe, egy Ereszketikus Időtérkontinnum HGP generátor meghajtású Upszolográtort helyeztem el.
Mely meghajlítván a teret, megakadályozza hogy közepe lehessen... Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 483518
Ilyen egyszerű... Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 392785
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 23:06

De mégis van belseje,mivel valamiben elkellett azt helyezned Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 491550
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 23:06

Shanna írta:
TT___________________________________________________TT
Éééhéhénnakajtaaamaz utojszóóóóhájesztaahaha szevegőőőbeeeeenn Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 483323 Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 990973

= Én akartam az utolsó hsz-t a csevegőben Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 483323 Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 990973

Shanna írta:
Deeeeeeeeeeeeeeeazzzutojszóóóhááháhájeszeehehehemmmmm Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 309624 *sipítozik*
= De az utolsó hsz-em Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 309624

Shanna írta:
AAAAAAAAAAAAAAAAAzzzzzzzzzzzzééénnnnuuuhuhuccóóhájeszemvoltaaaaaaazzzz, ejvetttttttteeeeeeeeheheeeeee Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 954697 *höszökinetikus sokkot kapott*
= Az én utsó hsz-em volt az, elvette Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 954697

Shanna írta:
Énéjtejmeszenbeszéjjjjeeeeeeeeeeeeeekk Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 48334 Ejpusztítlaaaaaaahhhaaakkk hörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 486739Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 391841
= Én értelmesen beszélek Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 48334 Elpusztítlak hörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 486739Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 391841

Igaz? XXXD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 23:08

De mostmár nincs... Mert a Ereszketikus Időtérkontinnum HGP generátor meghajtású Upszolográtort beindítottam, eltörölve az Elsőfokú Lineáris Birodalom közepét... Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 392785
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 23:09

oh,szal engem akar elpusztitani,rám nyávogott O.o
Leváltalak,ha mégyszer rám nyávogsz Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 486739 Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 391841
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 23:10

lol, igen ×D Te leszel a rage-szótáram Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 968628 Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 469533
De van belseje Dínó, ha nem lenne neki, nem létezne ˇ,ˇ VANNEEEEKIIIIIIII Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 48334
Nem rád nyávogtam ×D Vagyis lehet, nem tudom, sokkos állapotban voltam o.o Mjáu :3
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 23:11

Amm én értettem amit mondott Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 224699
Talán, ezt a szintén HGP meghajtású Shanna fordítómnak köösznhetem! Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 483518 XD
Nincs neki buta kiszjány, nincsen! Lehetetlen! Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 280351
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 23:13

De mégis akk rám nyávogtál,mint most is.Ne akard átvenni a felkelés vezetését O.o
Az is csak kamu!!! Van belseje,elárultad magad!!!! :B]:
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 23:14

Jó akkor rád Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 714767 Deúgyistudomhogytetszett Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 501700

*ásít* Na megyek aludni kis birodalmaim :3 Jóéééjt, puszok a fejekre meg ilyesmi <3 :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 23:16

Jah, én is menni akarok már XD
Jó éjt Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 224699
Azért az őrök lesen lesznek! Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 468785 XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 23:16

Aminek nincs belseje annak nincs külseje sem Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 243759

Pápá Shanna Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 311688 Álmodjál galaktikus birodalmakkal Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 311688
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 23:17

Jah :D
Menjél csak,én is elmmeek nézek Music TV mert jon a Jackass utána meg az összetörve Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 663779
Jóéjtszakát mindenkinek !! :DÁlmodd meg hogy győz a felkelásunk!! :)D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 23:18

Hát... akkor asszem én is megyek XD Írni akartam még szerepjátékba de elment az idő a birodalmi viszályokra XD Majd holnap Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 872991
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 23:19

Van olyan aminek nincs se külső, se belső oldala!
Valami mittoménmiylen gyűrű, csak nem tudom a nevét! Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 483518 XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 23:20

Külső és belső oldala talán nincs, de belseje attól van! Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 30386
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimePént. 30 Júl. - 8:42

De ennek nincs...
A belsejét lehetetlen elérni, mert a tér úgy lett meghajlítva, hogy nincs belseje. Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 483518
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimePént. 30 Júl. - 13:06

most veszem észre hibás a jóslatom Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 102733 ilyen nincs hogy lehet hogy tévedtem bocsássatok meg hibás számításaimért Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 4422
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimePént. 30 Júl. - 14:38

Nem baj Dani, majd a következő bekövetkezik :D Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 483518

Dínó, az lehet, de a meghajlított tér akkor is ott van Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 224699
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimePént. 30 Júl. - 14:42

Jahh, csak OLYAN mintha nem lenne belseje, de közben van Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 491550
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimePént. 30 Júl. - 14:44

Nem, ahol nincs tér, ott nincs semmi! Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 280351
Ott nincs... semmi... Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 97853
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
6 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: