꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 22:58 | |
| Én abszolut nem értem,h Shanna miket ír O.o. Nemtudtok legyözni!!! A Csevi fergeteg legyőzhetetlen,mivel én vezetem,Shannaval az oldalamon | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 22:59 | |
| A Lineáris Birodalomnak nincs belseje buta kiszjány... Nem lehet megsemmisíteni... Kívülről legyőzhetetlen, belseje meg nincs, szóval onnan se lehet! XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| | | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 23:01 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 23:03 | |
| Jajah mindennek!! Shanna,magyarázd meg a hsz-eid lényegét,léccilécci E a beszéd,végre nem maggfába fordult emo-snak tetteti magát,hanem Mérges,bosszuállo emo-snak.(Ne haragudj nem olyan emo-ra gondolok ) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 23:04 | |
| Ennek nincs. Ugyanis a nem létező belsejébe, egy Ereszketikus Időtérkontinnum HGP generátor meghajtású Upszolográtort helyeztem el. Mely meghajlítván a teret, megakadályozza hogy közepe lehessen... Ilyen egyszerű... | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 23:06 | |
| De mégis van belseje,mivel valamiben elkellett azt helyezned | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 23:06 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 23:08 | |
| De mostmár nincs... Mert a Ereszketikus Időtérkontinnum HGP generátor meghajtású Upszolográtort beindítottam, eltörölve az Elsőfokú Lineáris Birodalom közepét... | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 23:09 | |
| oh,szal engem akar elpusztitani,rám nyávogott O.o Leváltalak,ha mégyszer rám nyávogsz | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 23:10 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 23:11 | |
| Amm én értettem amit mondott Talán, ezt a szintén HGP meghajtású Shanna fordítómnak köösznhetem! XD Nincs neki buta kiszjány, nincsen! Lehetetlen! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 23:13 | |
| De mégis akk rám nyávogtál,mint most is.Ne akard átvenni a felkelés vezetését O.o Az is csak kamu!!! Van belseje,elárultad magad!!!! :B]: | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 23:16 | |
| Jah, én is menni akarok már XD Jó éjt Azért az őrök lesen lesznek! XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 23:16 | |
| Aminek nincs belseje annak nincs külseje sem Pápá Shanna Álmodjál galaktikus birodalmakkal | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 23:17 | |
| Jah :D Menjél csak,én is elmmeek nézek Music TV mert jon a Jackass utána meg az összetörve Jóéjtszakát mindenkinek !! :DÁlmodd meg hogy győz a felkelásunk!! :)D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 23:18 | |
| Hát... akkor asszem én is megyek XD Írni akartam még szerepjátékba de elment az idő a birodalmi viszályokra XD Majd holnap | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 23:19 | |
| Van olyan aminek nincs se külső, se belső oldala! Valami mittoménmiylen gyűrű, csak nem tudom a nevét! XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 23:20 | |
| Külső és belső oldala talán nincs, de belseje attól van! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 30 Júl. - 8:42 | |
| De ennek nincs... A belsejét lehetetlen elérni, mert a tér úgy lett meghajlítva, hogy nincs belseje. | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 30 Júl. - 13:06 | |
| most veszem észre hibás a jóslatom ilyen nincs hogy lehet hogy tévedtem bocsássatok meg hibás számításaimért | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 30 Júl. - 14:42 | |
| Jahh, csak OLYAN mintha nem lenne belseje, de közben van | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 30 Júl. - 14:44 | |
| Nem, ahol nincs tér, ott nincs semmi! Ott nincs... semmi... | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|