꧁ Otthon vagy ꧂
Csevegő \\vegyes\\
Szerző Üzenet Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 22:20
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 22:22 A fenébe,nem mukszik ez a sz*r,de mivan ,ha ezt a csatlakozot átkötöm ide azt meg felkapcsolom,ezt meg kihuzom és átkötöm..... Nah,most működnie kell
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 22:24 *Dinos_The_Hacker_Bacsi has logged in*
*Mr. Admin has banned by Dinos_The_Hacker_Bacsi [Reason: You had forgotten that I'm a hacker >3]*
*Warrior_Princess_Shanna has banned by Dinos_The_Hacker_Bacsi [Reason: Bwhahahahaaaa! >D]*
XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 22:29 Mi az isten lehet ezzel a baj
Ez a Lineáris Birodalom hackerkedésének a hibája,elkell törőlni ezeket
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 22:31 Bizony! Mindenem van nekem!
XD
Az Elsőfokú Lineáris Birodalmat nem lehet megsemmisíteni!
(amúgy hogy ne legyen félreértés, valójában nem vagyok cheater XD)
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 22:33 Én meg Hacker,a lineáris birodalomnak vannak hackerei,akik átformálták a Csevegőt,h ilyen számítogépes nyleven irjatoke]
Én meg probálom helyreállítani ezt a nagy Hacker hibát
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 22:35 Lehetetlen! Az egész szervert meghackeltem! és a gépetek, hamarosan... így fog csinálni!
VIDEO BWHAHAHAHAAAAAAA!!!
Még énekelni is így fog!
XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 22:41 He?
XXD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 22:41 DÍNÓÉ LETT AZ UTOLSÓ HSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(LOL Én is szeretem ezt a számot X'D)
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 22:41 UJ CSEVEGŐ!!!!!!!!!!!! A fenébe ugytunik hogy a lineáris birdoalomnak még van jövöje -.-"
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 22:45 *megsimizi Shanna vállát* Majd legközelebb ˇ,ˇ
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 22:46 Nembaj Shanna,majd legközelebb,amint a Zsarnok Koffeey uralmát eltöröltük,a lineáris Birodalmat is megsemmisitjuk
XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 22:46 A Lineáris Birodalom legyőzhetetlen... Ez van... fogadjátok el, béna, reménytelen sorsotokat...
Mert az Elsőfokú Lineáris Birodalom előbb vagy utóbb, elfoglalja az egész világot!
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 22:49 És át fogsz gázolni a Harmadik Birodalmon is?
És az én általam vezetett felkelést Koffeey Zsarnoksága ellen Shannaval a jobb oldalamon? XD Reménytelen
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 22:51 Ööööizé... igen Shanna, pontosan úgy van!
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 22:52 Mittomén!
De később, majd eljutok a Harmadik Világba is, találkozván, és szövetséget kötvén Rasputin-nel, majd őt megölvén, egyesítem két birodalmat, és úgy igázlak le titeket, lázadókat...
*vékony hang* Csodás lesz!
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 22:53 Jaj Shanna, ne légy igy letőrve,előbb utobb ugyis eltöröljuk a zsarnokságot a lineáris birdalommal egyutt és akkor mi fogunk diktálni,és a te hsz-eid lehetnek minden topikban az ucsok :D Addig amig meg nem unom és le nem váltalak
XD
Az indulo téged is legyőz:
ÉDes Szeja itt vaunk érted élünk és halunk,győz a Csevi fergeteg és DJ TOBI!!!
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Júl. - 22:55 Nono, nem hagyom én azt annyiban! >D Egy nap eljön az én időm és sunyin belülről rombolok szét minden birodalmat!! }:D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\
Csevegő \\vegyes\\
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.