꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+2
Shanna
Koffeey
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 21 Júl. - 21:46

áááá!!!! HELP ME!!!!!! Miket hordok itt össze??!!! Soha,nem kell segitség,hisz én vok DJ Tobi,a felkelés vezére a zászló és az induló kitalálója!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 580731 *ez erőt adott,Mariat ledobta magárol,ki az ablakon az árokba.
Nesze! Robbanó fing bomba!!!!*fingik,gázt meggyurja és hozzádobja Koffeey-nak*

Édes Szeja itt vaunk,érted élunk és halunk,győz a Csevi fergeteg és DJ Tobi!!!!
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 21 Júl. - 21:50

Úristen, még Máriát is! Ez lehetetlen, erre nem lehetne képesnek lenned! Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 775863 *gyűrögeti kacsás pizsamájának az ujját* Akkor... most én... most nincs kedvem legyőzni téged! Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 280351 *az ablak felé rohan, út közben kikerüli a fingbombát és át bakugrik Tobin és kivetődik, aztán eltűnik a semmiben*
De ne félj, még látni fogsz a közeljövőben!~ *visszhangzik a levegőben*
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 21 Júl. - 21:53

és ez is vizhangzik : xD
Édes Szeja itt vaunk,érted élunk és halunk,győz a Csevi fergeteg és DJ Tobi!!!!
*kimegy az árokhoz hogy megkeresse Shanna-t,de nem találja,mondja*
Légy átkozott Koffeey,hogy ismét elragadtad egy alárendelted!!!!! xD(Me légy átkozott :D*Visszavonja*)

Akk most mi lesz??? Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 763995
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 21 Júl. - 21:56

Most a Csevegő visszaveszi eredeti formáját X'D Később folytatjuk, ha átöltöztem a kacsás pizsamából XD
Addig gyászoljuk a harcban odaveszett virtuális Shannánkat ˇ,ˇ Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 574382

És megyek tortát enni, mert éhen halok X_X *délben kihányt mindent, azóta nem evett* Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 97853
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 21 Júl. - 21:58

Ahaa. akk ebbol sem lesz semmi ugy érzem Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 139263 akk jóétvágyat :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 21 Júl. - 22:09

Dehogynem, majd nyitok egy topikot, ezeket a hsz-eket bemásolom és ott lehet majd folytatni XD
Köszi ^^
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 21 Júl. - 22:23

Akk jóvan :D Köszke :)
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeVas. 25 Júl. - 14:21

Majd msn-en vagy valahol (itt valószínűbb, mert msn-re igen ritkán megyek xD) megbeszéljük :D

Olyan finom fagyit csináltam X3 Epres fagyiporból, és tettem bele még erdei gyümiket, meg csokireszeléket, meg fahéjat is, és ooolyan jó íze van Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 112523 *oszt mindenkinek egy-egy virtuális gombócot*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeVas. 25 Júl. - 21:03

hallott már olyat valaki hogy levestől meg lehet fázni? Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 48616

Én sem hittem el,de ost annyira megjártam a paszultlevessen,többet nem eszek belőle.38 fokos láz,alig van hangom,a szemeim pirosak-lehet nem azért mert beteg vagyok,de 3tól csak gépezek,könnyezek és úgy csorog az orrom mint a Duna a medrében.Ja meg fejfájás és hiderázás.Lehet ez nem is megfázás.

Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 309624 És hameghelooooooooooooooooooook?????Gyyáááááá!!!!!Ki fogja felnevelni Sout*még meg sincs rá a pénz* Koffeey...ha valami történne velem rádhagyom sou,jól ellesznek Toxal és majd a mennyből foigyelem a yaoi showt Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 469533 Csak vigyáz,ha nem látok semmi jót,KISÉRTENI FOGLAK EGÉSZ ÉLETEDEN ÁÁÁÁÁÁT!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 280351
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeVas. 25 Júl. - 21:59

Talán hideg volt a leves?? :^^:
Én a 34 fokos melebe megfáztam ,de csak pár hetes nátha volt XD
De grat a megfázáshoz XD Gyógyulj meg hamar :)
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeVas. 25 Júl. - 22:06

Gyógyuljál Hachi!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 483323 ...nem mondom hogy egyél sok levest, mert az most h*lyén veszi ki magát xD
Igyál soksok teát meg egyél mézet meg nem tudom ^^'
Örömmel fogadnám be Sou-t, de ne legyen semmi baj :P Úccse lesz, széééééééééépen meggyógyulsz ^^ :D
Úgy utálok én is beteg lenni, mindig úgy ágynak esek :/ Két napig alszok, aztán hetekig folyik az orrom meg nem vagyok 100%-os ><
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeVas. 25 Júl. - 22:51

Úh :S Jobbulást! :^^: ^^ Biztos átkozott leves volt :O
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeHétf. 26 Júl. - 10:25

Olyat is árulnak??????? Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 1410785470
Vigyázni kell a levesekkel Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 468785 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeHétf. 26 Júl. - 10:34

Kösz szépen!!! Kaptam ma valami indiai fűszeres teát Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 568962
És ki is :^^: tam (reméle értitek xD ) azt a 3 db keszet meg a piritóst...Utálok beteg lenni Rossz érzés... Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 4422 És belegondolok a holnapi Bocserka(Koffeey te ismered) meglepetésbuijába és Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 1410785470 Nekem el kell emmi?És mit vettem neki?Házat a hörcsögének,egy kutyás csészét meg egy cuki rózsaszin kulcstartót. nem akarok sokat költeni...ez már igy is...*számol* 1.500 Ft .Azthiszem...de betegen nehéz számolnii.....

Nyappppyyyyyy...ma finom Tiramisu van ebédre.Anyámnak.Mekem piritós Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 990973 *a túl sok An Cafe megtette hatását* Tiraisu Nyappy Poppo!Poppo Nyappy Tiramisuuuuuu!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 468935
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 28 Júl. - 16:27

Tiramisu X3
Milyen volt a meglepetésbuli? :D

Éééss... lökjük már meg a topikot, már érdekel kié az utsó hsz hivatalosan is XD Trollkodás meg társai most ideiglenesen engedélyezettek X'D
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 28 Júl. - 20:05

*Warrior_Princess_Shanna has respawned*
Ki join-ol a team-embe hogy megszerezzük a "júzerextrázó hipermega pajzsot és a hozzá színben tökéletesen nem passzoló modi-ultrapallost"? Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 580731

A hozzászólást Shanna összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 28 Júl. - 23:37-kor.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 28 Júl. - 20:29

És ki join-ol az Első Lineáris Birodalom-ba? Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 483518
Hogy megszerezzük Warrior Shanna Princess-től a júzerextrázó hipermega pajzsot és a hozzá színben tökéletesen nem passzoló modi-ultrapallost??? :gyere:
HARCBAAAAHHRGHÖÖÖ-KHÖÖ-KHÖ!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 97853
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 28 Júl. - 20:47

Koffeey_of_DOOM has logged in
xD

és... csak logged in XD

A hozzászólást Koffeey összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 29 Júl. - 11:31-kor.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 28 Júl. - 20:55

Dinos_The_Bacsi was banned
Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 255795
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 28 Júl. - 22:35

Jó buli volt,de hamar leléptem...xd

Na most Élesden vagyok az unokanővéremnél egész szombatig....asszem.És csúcs mert szombat óta esik...és esik....
Na majd én megmutatom nektek kié az utolsó hsz!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 856137
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 28 Júl. - 23:37

Jobban vagy már? :D

*Warrior_Princess_Shanna has challenged Dinos_The_Bacsi to a duel*
:gyere:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 8:00

*Dinos_the_Bacsi hacked the system. Dinos_The_Bacsi has logged in* Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 212874
*Dinos_The_Bacsi has accepted Warrior_Princess_Shanna's challenge* :gyere:
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 22:10

*Dinos_The_Bacsi and Warrior_Princess_Shanna were teleported to Dueal Arena #17*
Na készülj kis borsópürém :gyere:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 22:16

Hoppsz,ugytűnik,h bekapcsolva felejtettem a számítógépmód-oz,na várjatok mindja kikapcsolom.
Uhh...bazz...hu. klickk.zzzzzzzzzzzzz PFssdzrizz...klick!!! Na készvok.mostmar normálisan fognak folytatoni a beszélgetések,csatlakozások,bannolások Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 918146
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 29 Júl. - 22:19

*Mr. Admin has logged in*
*Dinos_The_Bacsi has banned [reason: hacker =,=]* Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 255795
XXD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
4 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: