꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Aug. - 20:36 | |
| Lollollolloooool Hachi tényleg pusztítóbb mint één XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Aug. - 20:57 | |
| Leszek az onlinebátyód :) Meg nem mondam,h menjél hszt írni a szpjátékba XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Aug. - 21:00 | |
| Mentem is, de rájöttem hogy hiába szenvedek XD Tudod mióta próbálkozok? Minimum egy órája és kicsikartam magamból vagy 6 sort XXX'D (Jó mondjuk közben minden létező dolgot csináltam ^^') Majd holnap | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Aug. - 21:32 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Aug. - 21:37 | |
| Látjátok, nagy buta szőrös lányok vagytok! Haha! És a szőrötök miatt fogtok elpusztulni! Ne bántsatok!!! XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Aug. - 21:38 | |
| A'sszondod?
A hozzászólást Koffeey összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 1 Aug. - 21:40-kor. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Aug. - 21:39 | |
| *egyre jobban elvékonyodó hang* Úristenúristenurisheeeen... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Aug. - 21:41 | |
| Féljél is Elpusztítunk a szőrünkkel |O Am el tudom képzelni Shanna >.< Nekem ez a pici luk is úgy fáj ha hozzáér valami... akárcsak levegő is xD Hát még ha térdhajlatban lenne amit folyamatosan mozgatok Milyen fájdalomtűrő lehetsz | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Aug. - 22:18 | |
| Na azér még ne halljá meg xD Látjátok én ezért nem fogok szörteleníteni xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Aug. - 22:21 | |
| Én meg ezért nem vagyok szőrös! XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Aug. - 22:23 | |
| Majd leszel | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Aug. - 22:35 | |
| De am ez az, a férfiaktól nem várják el XD (Csak arcon XD) A nő meg legyen sima, mint egy barack o.o XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Aug. - 22:38 | |
| Jahh, szexizmus ˇ-ˇ ×D Áhh... na jóóóéjcakát ×D *kiírta magából az energiát* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Aug. - 22:40 | |
| Hát, mi eleve nem vagyunk ilyen szőrösek XD A nők nagy szőrös ogrék X'D Jóéjt :D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 10:17 | |
| Koffeey...nem minden parack sima xD Már ha arra gondoltál hogy nincs rajta szőr.A kopasz barack a sima,a többin tudtommal van ^-^ Tobi-san!!!! Hogy te milyen édesvaaaaaaaagy!!!!!Köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi!!!!!! És igen,Kakozu....ÉÉN MEGMONDTAM!!!!!!!! |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 10:52 | |
| Jó Hachiko,relax És ha a férfiak mindenuket borotválják,mindenüket,akk az meg esztétikus :/ Most képzeljétek el xD | |
| | | Vendég Vendég
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 11:08 | |
| LOL! XD Ha valaki kopasz,az lehet azért az mert skinhead,nem kell egyből rosszra gondolni xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 11:12 | |
| Most miért?O.o Baj hogy aggódom a hajatok miatt?!? Hát miért ne?Képzelj el egy tök aranyos srácot kivasalt és hosszabb hajjal aztán másnapra Bummm!!! Volt haj nincs haj!És miért?Mert túl sok Britney Spears számot hallgatott Kész öngyilkosság Amúgy akkor még az utcára se mennék ki,félvén az ilyen perverz kopasz vén pedofiloktól Aztán majd nézheted magad...összefognak mindenkit keverni mert kopaszok!És akkor névtáblákkal vagy nyakörvvel a nyakatokban kellene lófrálnátok mindenhol Kösz,nemkell |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 11:16 | |
| Nem mindenki vágatja le a haját kopaszra A férfiak 36%-a kopasz,a maradék 64%-nak van haja ,nem dől össze a világ ;) | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 11:18 | |
| Észrevetted hogy csak nekünk van ilyen értelmes trsalgásunk? Kezdek bemelegedni.... És te mégiis honnan a jó büdös konohai paraszt budiból tudod hogy a férfiak 36 %a kopasz? Hogyszámoltad ki? |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 11:23 | |
| Húúh,ha te tudnád mikről beszéltünk az elmúlt időkben a forumon Elgondolkoztam,h mennyi ember él a földön,abból mennyi férfi,majd a hasamra csaptam és megmondtam,h a férfiak 36%-a kopasz xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 11:31 | |
| A 36%-nak szerves része a volt osztályfőnököm xD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|