꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+2
Shanna
Koffeey
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 1 Aug. - 20:36

Lollollolloooool Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 149164
Hachi tényleg pusztítóbb mint één Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 84382 XD
Vissza az elejére Go down
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 1 Aug. - 20:57

Leszek az onlinebátyód :)
Meg nem mondam,h menjél hszt írni a szpjátékba XD
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 1 Aug. - 21:00

Mentem is, de rájöttem hogy hiába szenvedek XD Tudod mióta próbálkozok? Minimum egy órája és kicsikartam magamból vagy 6 sort XXX'D (Jó mondjuk közben minden létező dolgot csináltam ^^') Majd holnap Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 483518
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 1 Aug. - 21:32

De holap már tényleeeg *,* Pretty please with sugar on top? *_*
Koffeey írta:
Én segítek, sebesült társam Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 483323 Nekem a lábamat marta meg a szőrtelenítő krém Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 4422 Van a sípcsontomon egy nagy piros luk Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 458933
Ehezzzz ismerős >.< Én egyszer nem mostam le rendesem, maradt pici a térdhajlatomban és elmentem aludni.... na reggelre úgy kimarta egy vékony csíkban X_X Sokáig be se bírtam hajlítani úgy fájt :S
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 1 Aug. - 21:37

Látjátok, nagy buta szőrös lányok vagytok! Haha! És a szőrötök miatt fogtok elpusztulni! Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 643501
Ne bántsatok!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 775863 XD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 1 Aug. - 21:38

A'sszondod? Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 663779

A hozzászólást Koffeey összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 1 Aug. - 21:40-kor.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 1 Aug. - 21:39

*egyre jobban elvékonyodó hang* Úristenúristenurisheeeen... Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 1410785470
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 1 Aug. - 21:41

Féljél is Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 663779 Elpusztítunk a szőrünkkel |O
Am el tudom képzelni Shanna >.< Nekem ez a pici luk is úgy fáj ha hozzáér valami... akárcsak levegő is xD Hát még ha térdhajlatban lenne amit folyamatosan mozgatok Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 721836 Milyen fájdalomtűrő lehetsz Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 48616
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 1 Aug. - 21:43

*valkűrüvöltés*

Nekem mondod? Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 990973 Úgy fájt, azt hittem meghalok ×D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 1 Aug. - 22:18

Na azér még ne halljá meg Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 102733 xD
Látjátok én ezért nem fogok szörteleníteni xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 1 Aug. - 22:21

Én meg ezért nem vagyok szőrös! Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 488962 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 1 Aug. - 22:23

Majd leszel Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 23410
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 1 Aug. - 22:32

Te nem érezted azt a fájdalmat Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 574382 ×D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 1 Aug. - 22:35

De am ez az, a férfiaktól nem várják el XD (Csak arcon XD) A nő meg legyen sima, mint egy barack o.o XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 1 Aug. - 22:38

Jahh, szexizmus ˇ-ˇ ×D
Áhh... na jóóóéjcakát ×D *kiírta magából az energiát*
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 1 Aug. - 22:40

Hát, mi eleve nem vagyunk ilyen szőrösek XD A nők nagy szőrös ogrék X'D
Jóéjt :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 10:17

Koffeey...nem minden parack sima xD Már ha arra gondoltál hogy nincs rajta szőr.A kopasz barack a sima,a többin tudtommal van ^-^

Tobi-san!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 468935 Hogy te milyen édesvaaaaaaaagy!!!!!Köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi!!!!!!

És igen,Kakozu....ÉÉN MEGMONDTAM!!!!!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 752584 Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 112523
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 10:52

Jó Hachiko,relax Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 48616
És ha a férfiak mindenuket borotválják,mindenüket,akk az meg esztétikus :/ Most képzeljétek el xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 10:58

Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 568962 Te jó ég!!!Teljesen kopasz...férfi...mindenütt... Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 721836 Rosszat fogok álmodni.Inkább borotváljátok az arcotokat,ha kell a mellkasotokat de ne a hajatoat!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 309624
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 11:08

LOL! XD Ha valaki kopasz,az lehet azért az mert skinhead,nem kell egyből rosszra gondolni xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 11:12

Most miért?O.o Baj hogy aggódom a hajatok miatt?!? Hát miért ne?Képzelj el egy tök aranyos srácot kivasalt és hosszabb hajjal aztán másnapra Bummm!!! Volt haj nincs haj!És miért?Mert túl sok Britney Spears számot hallgatott Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 990973 Kész öngyilkosság Amúgy akkor még az utcára se mennék ki,félvén az ilyen perverz kopasz vén pedofiloktól Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 721836 Aztán majd nézheted magad...összefognak mindenkit keverni mert kopaszok!És akkor névtáblákkal vagy nyakörvvel a nyakatokban kellene lófrálnátok mindenhol Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 765713 Kösz,nemkell
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 11:16

Nem mindenki vágatja le a haját kopaszra Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 102733 A férfiak 36%-a kopasz,a maradék 64%-nak van haja ,nem dől össze a világ ;)
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 11:18

Észrevetted hogy csak nekünk van ilyen értelmes trsalgásunk? Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 968628 Kezdek bemelegedni....
És te mégiis honnan a jó büdös konohai paraszt budiból tudod hogy a férfiak 36 %a kopasz? Hogyszámoltad ki? Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 763995
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 11:23

Húúh,ha te tudnád mikről beszéltünk az elmúlt időkben a forumon Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 968628
Elgondolkoztam,h mennyi ember él a földön,abból mennyi férfi,majd a hasamra csaptam és megmondtam,h a férfiak 36%-a kopasz xD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 11:31

A 36%-nak szerves része a volt osztályfőnököm Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 918146 xD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
9 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: