꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 12:57 | |
| Jaj kicsi Kakozu xD A tarsolyom kimerithetelen...És még aranyosabb is vagyok nálad.... És még Tobi bratyó is átpártolt hozzzám!!!! :=o=: Neked véged!!!!! Majd küldjél meghivót a temetéere.Jó??? :>}: |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 12:58 | |
| Hát furán venné kim agát ha ln lennék az aranyosabb... XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 13:01 | |
| Az biztos....xD Inkább nem akarom megtudni,milyen lennél rózsaszin ruhában,kisminkelve,és szalagal a hajadban egy cuki eperformájú táskával... Vaaaaagy...mégis.... :angyal: |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 13:03 | |
| *rángatózik a bal szeme...* *elpusztult...* | |
| | | Vendég Vendég
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 13:16 | |
| Március 12-én... | |
| | | Vendég Vendég
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 13:25 | |
| Az látszik... XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 13:31 | |
| Nee-neee!!én magaszondtam!^-^ De Hachi most megy egy kis szabadtéri programra. Csóóóóóóóóóókkk!!! |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 13:34 | |
| Előre sajnálom a lakosságot XXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 17:51 | |
| Te 97-es én 95-ös vok,vont ki a nagyobbol a kisebbet :) Hachi fenekestül felforgatja majd a forumot én ugy érzem xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 17:54 | |
| Vele még én sem vehetem fel a versenyt! Csak aztán hsz számban le ne előzzön!!! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 17:58 | |
| Ahoz még átkell verekednie magát néhány emberkén xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 18:33 | |
| *átvette Koffeey szerepét és a háttérben röhög* Örülök,hogy észrevetted a lehetlen távolságot a te csekély léted és az én hiperaktivitásom és hülyeségem között,Kakozu! Egy lépés előre!De nem érsz utóóóólll Miért is forditanám fel a fórumot? Sosem adom fel és akkor én leszek a következő Hoka...Hoppácska!Nem ez a szöveg! Tehát én leszek a következő...mi is...?Hsz Király...Királynő!! |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 18:53 | |
| Mondom a te fuvallatod elnyomja Kakuzuét xD Vegyed ugy,h az Elsőfokú Lineáris Birodalom elvan nyomva | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 19:00 | |
| És igen!!! Leváltottuk az Elsőfokú Lineáris Birodalmat az Univerzum Első J-Rock Birodalmára!!!! De megyek .Jóccakát,mára abbahagytam a Lélekfalást!!! |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 19:04 | |
| Mi?? Egyfenét,az gyenge birodalom,a felkelőké a hatalom Na Akkor Kakuzu is kiélheti magát xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 19:39 | |
| Nem, az Elsőfokó Lineáris Birodalom még mindig áll, és elnyom titeket! Összeszedem a világ összes hiperaktivitását, és hülyeségét! És elpusztítalak téged, Hachi! Meghaaaalsz!!! :tra-la-la: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 19:42 | |
| Hát akkor én 1 lépést hátrébb lépek,és hagyom,h a kettő birodalom teljesen felszámolja egymást,és a felkelés győzedelmeskedik és átveheti az uralmat | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 19:56 | |
| *megint a háttérből kacag, ezúttal ördögien, közben még mindig rajzolja kócos Niee-t* Micsoda birodalmi összecsapás lesz itt kérem szépen | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 20:21 | |
| Nem megint,hanem még mindig xD Jajah :D És,ha ez a 2 birodalom megsemmísíti egymást,akk Az általam vezetett felkelelés,Shannaval az oldalamon,eltöröljük a zsarnok Koffeey uralmát :>}: XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 20:48 | |
| Addig zsarnok Koffeey megszívja magát xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 20:50 | |
| Talán szövetkeznem kéne Hachiko-val XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 21:11 | |
| Am Stein-nel mi van? T_T Olyan rég láttam már erre, a játékba se írt régóta T-T | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|