꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 2 Aug. - 21:12 | |
| Hát... majd szólok neki ×D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 9:46 | |
| D: Kimentem teregetni az erkélyre... és azalatt a kb 4 perc alatt felforrt az agyam Borzasztó meleg van @,@ Pólón keresztül égetett a nap >.< | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 9:50 | |
| Én meg az Adidas rövid gatyám a fejemre tettem, és sivatagi nomádként túléltem a meleget! XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 11:42 | |
| Kakozu!!!Remek ajánlatom van! Egyesitsük erőinket és számoljunk fel a trónfosztott libaszemű báttyámmal,Shannával és vegyük át az uralmat Koffeeytól.Cserébe lejjebb állitom magam és megtarthatod a Fórum Udvaribohóca cimet! Mit szóólsz?-Este majd megkukkolom mert megyek hűsülök a kádban mint a pingvinek xD Bye Bye!!! |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 13:16 | |
| Mindenki ellenem lázad Pedig én csak uralkodni akartam xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 13:22 | |
| Szóval most bemész a kádba, és estig ott maradsz? XDű Hát Káwéj... a te időd, ami mellesleg el sem kezdődött, eljárt... Hachi... elfogadom! XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 13:55 | |
| Nem...estig nem,mert megfázok xD És mi lenne a gyönyörű hangommal? :angyal: És hirdetem,hogy Kakozu és Hachi szövetsége által átvesszük az uralmat Koffeeytól,eltöröljük a birodalmunk szinéről a lázadókat és a végtelenségig uralkodni fogunk felettük! :angyal: KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNYT HALLOTTAK! https://www.youtube.com/watch?v=F3CV1-P747o Mert jobbat nem találtam xD És még jópofa is és Narutós is Bocsánat a trágár bezédért-amúgy nem saját :B]: Milyen? |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 13:58 | |
| Sasuke az orosz miért kellett ide? XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 14:04 | |
| Na látod azt én em tudom,de a zene miatt tettem fel De lehetne az "Elloptták az oroszok a tankot" a himnuszunk |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 14:15 | |
| nagyon brutálisak vagytok ilyen szócsatáknál csak röhögök és szütyögtetem a jéghideg szódát | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 14:21 | |
| A Cappy-nél semmi sem jobb!!! :tra-la-la: És szerintem tudjuk hogy ölni tudnánk teljesen hülye dolgokért,e a mostani nagyon komoly...Csatlakozok Kakozuhoz és hozzám? :B]: Váltsuk le Koffeeyt és számoljunk le a lázaókkal Bocsáss meg bátyám... |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 14:33 | |
| Volt tankunk? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 14:35 | |
| Hogy lett volna tanunk? De igy ahogy mondod...átirom!!! majd begpelem a szöveget ha kész!És az lesz a cime... Mi legyen a cime?Mindegy átirom!xD |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 14:38 | |
| Ellopták az oroszok a benzintankot! XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 14:42 | |
| Na kiszenvedtem egy szakaszt xD Ellopták tőlük birodalmunk/Vissza kell,hogy szerezzük mostan! Nam hagyjuk,hogy munkánk odavésszen,/Higy mi Hachi s Kakozu vagyunk!
Nem valami nagyon jó,a vége pedig csak igy rimelt,nem baj hogy magam raktam előre,jobban jön igy ki ha éneklik xD :tra-la-la: |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 14:45 | |
| Jó az így XD Amúgy én is ezt szoktam, mindenféle hülye dalokat írok át XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 14:51 | |
| Tetszik?akko megkérhetlek hogy ird te tovább? Nincs ihletem folytatni Nem mindig sikerül,bár van pár jó kis saját is,de mivel nem karaokézok saját dlokat és nem tudom kisérni magam...De jövö hónapban megkapom a gitárom!!! :pacsit!: |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 14:53 | |
| Oké, majd folytatom :^^: Gitár? Arra én is "tanultam" régen :D Habár már az elején nem figyeltem, szóval nagyon néztem amikor mondta a tanár hogy ezt vagy azt csináljak XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 15:00 | |
| Én két éve gyúrom a levegőgitárt és már tudok pár akordot is xD Amúgy akedvenc számaimnak megvan az instrumental változata is ugyhogy mindig fiyelem benne a gitárt ^-^ Csak kkorvagyok bajban ha 2 gitár van és nem tudok kottát szerezni |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 15:00 | |
| Én is gitároztam régem :) Most... inkább meneküljön, aki gitárt lát a kezemben ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 15:02 | |
| Nekem a zeneiskolában nem a gitártanulás volt az amit szerettem, hanem amikor a teremben, a többiekkel volt valami óraszerűség XD Már nem tudom a nevét, de azt jobban szerettem mint a gitározni tanulást, mert azt legalább tudtam XXD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 15:04 | |
| Szolfézs vagy mi? ×D Én azt gyűűűlöltem ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 15:06 | |
| Én is, mert olyan volt mint egy énekóra xD *csellózni járt 2 évig* Különben is utálok énekelni >.< | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 15:07 | |
| Igen, de azt legalább értettem XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|