꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+2
Shanna
Koffeey
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 21:12

Hát... majd szólok neki ×D
Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeHétf. 2 Aug. - 23:24

Steeeeiiinnn Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 297463
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 9:46

D: Kimentem teregetni az erkélyre... és azalatt a kb 4 perc alatt felforrt az agyam Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 821897 Borzasztó meleg van @,@ Pólón keresztül égetett a nap >.<
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 9:50

Én meg az Adidas rövid gatyám a fejemre tettem, és sivatagi nomádként túléltem a meleget! Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 483518 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 11:42

Kakozu!!!Remek ajánlatom van! Egyesitsük erőinket és számoljunk fel a trónfosztott libaszemű báttyámmal,Shannával és vegyük át az uralmat Koffeeytól.Cserébe lejjebb állitom magam és megtarthatod a Fórum Udvaribohóca cimet! Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 73695

Mit szóólsz?-Este majd megkukkolom mert megyek hűsülök a kádban mint a pingvinek xD

Bye Bye!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 311688
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 13:16

Mindenki ellenem lázad Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 4422 Pedig én csak uralkodni akartam Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 990973
xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 13:22

Szóval most bemész a kádba, és estig ott maradsz? XDű
Hát Káwéj... a te időd, ami mellesleg el sem kezdődött, eljárt... Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 532108
Hachi... elfogadom! Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 488962 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 13:55

Nem...estig nem,mert megfázok xD És mi lenne a gyönyörű hangommal? Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 73542

:angyal: És hirdetem,hogy Kakozu és Hachi szövetsége által átvesszük az uralmat Koffeeytól,eltöröljük a birodalmunk szinéről a lázadókat és a végtelenségig uralkodni fogunk felettük! :angyal: KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNYT HALLOTTAK!

https://www.youtube.com/watch?v=F3CV1-P747o Mert jobbat nem találtam xD És még jópofa is és Narutós is Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 727326 Bocsánat a trágár bezédért-amúgy nem saját :B]: Milyen?
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 13:58

Sasuke az orosz miért kellett ide? XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 14:04

Na látod azt én em tudom,de a zene miatt tettem fel Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 365890 De lehetne az "Elloptták az oroszok a tankot" a himnuszunk Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 73695
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 14:15

nagyon brutálisak vagytok ilyen szócsatáknál csak röhögök és szütyögtetem a jéghideg szódát Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 727326
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 14:21

A Cappy-nél semmi sem jobb!!! :tra-la-la:

És szerintem tudjuk hogy ölni tudnánk teljesen hülye dolgokért,e a mostani nagyon komoly...Csatlakozok Kakozuhoz és hozzám? :B]: Váltsuk le Koffeeyt és számoljunk le a lázaókkal

Bocsáss meg bátyám... Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 897337
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 14:33

Volt tankunk? Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 682940
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 14:35

Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 274283 Hogy lett volna tanunk? De igy ahogy mondod...átirom!!! majd begpelem a szöveget ha kész!És az lesz a cime... Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 763995 Mi legyen a cime?Mindegy átirom!xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 14:38

Ellopták az oroszok a benzintankot! Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 102733 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 14:42

Na kiszenvedtem egy szakaszt xD
Ellopták tőlük birodalmunk/Vissza kell,hogy szerezzük mostan!
Nam hagyjuk,hogy munkánk odavésszen,/Higy mi Hachi s Kakozu vagyunk!

Nem valami nagyon jó,a vége pedig csak igy rimelt,nem baj hogy magam raktam előre,jobban jön igy ki ha éneklik xD :tra-la-la:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 14:45

Jó az így XD
Amúgy én is ezt szoktam, mindenféle hülye dalokat írok át XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 14:51

Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 196731 Tetszik?akko megkérhetlek hogy ird te tovább? Nincs ihletem folytatni Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 48616 Nem mindig sikerül,bár van pár jó kis saját is,de mivel nem karaokézok saját dlokat és nem tudom kisérni magam...De jövö hónapban megkapom a gitárom!!! :pacsit!:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 14:53

Oké, majd folytatom :^^:
Gitár? Arra én is "tanultam" régen :D
Habár már az elején nem figyeltem, szóval nagyon néztem amikor mondta a tanár hogy ezt vagy azt csináljak XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 15:00

Én két éve gyúrom a levegőgitárt és már tudok pár akordot is xD Amúgy akedvenc számaimnak megvan az instrumental változata is ugyhogy mindig fiyelem benne a gitárt ^-^ Csak kkorvagyok bajban ha 2 gitár van és nem tudok kottát szerezni Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 516426
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 15:00

Én is gitároztam régem :) Most... inkább meneküljön, aki gitárt lát a kezemben ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 15:02

Nekem a zeneiskolában nem a gitártanulás volt az amit szerettem, hanem amikor a teremben, a többiekkel volt valami óraszerűség XD Már nem tudom a nevét, de azt jobban szerettem mint a gitározni tanulást, mert azt legalább tudtam XXD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 15:04

Szolfézs vagy mi? ×D Én azt gyűűűlöltem ×D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 15:06

Én is, mert olyan volt mint egy énekóra xD *csellózni járt 2 évig* Különben is utálok énekelni >.<
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 15:07

Igen, de azt legalább értettem XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
12 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: