꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 15:08 | |
| Háhá!Tök érdekes sztori!Kakozu...zenesuli? Annyira nem rossz...de ha bejutok egy épzőművészetire nekem az is megfelel xD De valójában nyelvekre szerettem volna menni...de anyám folyton azt mondta egész szünidőben hogy iskolakezdéskor "beszélni akar a rajztanárnővel" hogy "megfelelő felkészülteséget" kapjak ha "netalán mégis a művészetek mellett töntenék" Apám mennyi idézőjel De az tuti,hogy eyetmen japánt akarok tanulni,hogy aztán kiutazzak és hires legyek.A francba!Amint tudom,kicserélem a francia,rózsaszinű,gumi-billentyűzetemet...ha tudnám hol a másik... |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 15:10 | |
| Olyan nekünk is volt. :D Egy rózsaszín, meg egy zöld gumibillentyűzet, ilyen vízálló igaz? :D És össze vissza hajlítgatható XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 15:11 | |
| De rossz volt nyomkodni XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 15:13 | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 15:14 | |
| Igen pontosan olyan xD Én is meggyűlöltem... Rossz ránézni,de nem tudom hová raktam a másik rendes billentyűzetet xD Majd kézőbb megkeresem |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 15:22 | |
| Amikor megszereztük, gondoltam tök jó, ezt fogom használni, erre egy nagy lóf*szt XXD Olyan rossz, senki se vegyen ilyet DX | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 15:56 | |
| A lázadókat nem lehet eltörőlni,mivel lázadok mindig lesznek,ha át is veszitek az uralmat,akkor is lesznek olyan emberek akik majd lázadnak ellenetek,itt rendszerváltásra van szükség Koffeey-t le kell váltani(persze csak jelképesenxD) A kettő Birodalmat vagyis az egyesített birodalmat fel kell számolni,És,ha a felkelés győz,akkor győznek a lázadok,szal nem lesz több lázadás. Egyszerű | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 16:06 | |
| De akkor meg mi fogunk lázadni ember =,=" XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 16:16 | |
| Hát épp ezt részletezte XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 16:31 | |
| - Dínósbácsi írta:
- De akkor meg mi fogunk lázadni ember =,=" XD
De ti felvagytok számolva,kinyírva,aki túlélte,az nem lázadhat,mert nincs rá joga se,kész kaput megszunt!!!! xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 18:19 | |
| Hát osztan neked ki adott jogod lázadáshoz? X'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 18:25 | |
| Amikor én elkezdtem lázadni,akkor még mindenkinek volt joga mindenhez,neked is volt jogot létrehozni a Birodalmadat,de mondom,a rendszerváltás-t követően,mi kerulunk hatalomra,a felkelők és igy eltoroljuk ezeket a jogokat,felszámoljuk a... tudjátok xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 18:27 | |
| Hejj, a kis pofátlan... Ez esetben nincs más választásom... Nem hagyhatom hogy elfoglald a birodalmam! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 18:30 | |
| *leesik a székről* Bocs xD De nem tudtok kinyirni mert nem tudjátok hol lakok Óóóó Igeeeen!!!*háre háre júkájt táncol* Éééééés....én meg tudom nyalni a könyököm!!!! Mert...Ellopták tőlünk birodalmunkk,ü/Visza kell hogy szerezük mostan!/Nem hagyjuk hogy munkánk odavesszen,/Hisz mi Hachi s Kakozu vagyuuuuuuuunk!!![i] Na kik a királyok???? |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 18:34 | |
| Ellopni?? Pfuuj Felszámoltuk,elpusztitottuk,megsemmísítettuk,ti kaptatok egy szép kis cellát,a birodalomatokbol minden más megsemmisult.Koffeey -t meg leváltjuk,és amit az elobb elmondtam a jogokrol,az lesz :pacsit!: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 18:36 | |
| Elcseszted, elcseszted! >,< Félreírtad Hachi XD Én nem tudom megnyalni a könyököm! XD Nem Tobi, mert a könyökét megnyalni képes hachi, és én, aki nem igazán tud semmit, megvédjük birodalmunk! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 18:38 | |
| Aham,és mégis,hogyan egy szép cellábol?? A birodalmatokbol meg már nincs semmi,elkell fogadnotok,ez tény,és lázadni meg nem szabad nektek,mert tilos!!!!! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 18:43 | |
| Igeeeeeeeeeeeeen!!!-Bocs reggel 5kor keltem Kezdikészülni az agyam és 1,00056%kal estt a napi hiperaktivitási szintem is De nembaj.orbán is megmondta:"Csináljuk meg,gyerünk,csináljuk meg!" Vaagy nem ő mondta?Mind1 valaki csak kimondta! Deénmegtudomnyalniakönyökömésmásnemtudjadejónekem!!!! :B]: Denekünkisszabadlázadnimerttimegtiltottátokhogynekünknemszabadlázadniezértnyugodtszivvellázadunkmerttimegtiltottátok!Háááá!Eztkapjátokki!!!*ördögikacaj* |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 18:44 | |
| Mi nem vagyunk cellában! Az csak két klón! Ha! És mi közben épp toborozzuk a sereget, elpusztítván titeket! Reménytelen a helyzetetek | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 18:46 | |
| Jogsértők!!! KÍTÍLTVA INNEN!!!!!!! xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 18:49 | |
| Úgy van! Őrök... dobjátok ki innen ezt a szemtelen kis szutykot! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 18:50 | |
| ÉsmégiskitiltleminketBratyóóóó??Hisz a ti lázaddásotok nem ér semmit kér hatalams birodalom seregével!!!Nem tudom ki áll Kakozu oldalán,de nekem ottvannak a Yaoifangörlök,J-rockfangörlök,Narutofangörlök meg a többi lökött Otaku japánból,oroszorzágból meg romániából!!!!Muhahahahahaha! Nincs mit tennetek ellenünk,próbáálkozásaitok épp annyira érhetik el az Egyesitett Birodalom Főhadiszállását,mintha egy atommolekula megtámadná a Ciffet!!!xD Nesze nektek!!! |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 18:53 | |
| Yaoi, neeeee!!!!! El fogok pusztulni! Hogy tehetted ezt Hachi, azt hittem barát vagy! Yaoi... meghaltam... | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 18:54 | |
| Én meg DJ Tobi vagyok a Csevi fergeteggel,Shannaval,a rosszmodiboszival az oldalamon :) Esélytelenek vagytok xD Mint égből jött villámcsapás,ugy töröltük el a birodalmatokat | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 18:57 | |
| Komolyan....?Nem..nem barát vagyok....hanem a HÚGOOOOOOD!!!! És a Yaoinál már csak a jrock zenekarok fanservice a jobb!!!élő emberek...bocs...férfiak...smárolnak De Shanna probléma maradt.....őt nem hinném hogy a Yaoi erejével el lehet pusztitani.... Amugy szeretlek,Bratyó!!!! |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|