꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+2
Shanna
Koffeey
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 15:08

Háhá!Tök érdekes sztori!Kakozu...zenesuli? Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 196731 Annyira nem rossz...de ha bejutok egy épzőművészetire nekem az is megfelel xD De valójában nyelvekre szerettem volna menni...de anyám folyton azt mondta egész szünidőben hogy iskolakezdéskor "beszélni akar a rajztanárnővel" hogy "megfelelő felkészülteséget" kapjak ha "netalán mégis a művészetek mellett töntenék"
Apám mennyi idézőjel Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 274283

De az tuti,hogy eyetmen japánt akarok tanulni,hogy aztán kiutazzak és hires legyek.A francba!Amint tudom,kicserélem a francia,rózsaszinű,gumi-billentyűzetemet...ha tudnám hol a másik... Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 102733
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 15:10

Olyan nekünk is volt. :D
Egy rózsaszín, meg egy zöld gumibillentyűzet, ilyen vízálló igaz? :D És össze vissza hajlítgatható XD
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 15:11

De rossz volt nyomkodni XD
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 15:13

Jah, gyűlöltem XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 15:14

Igen pontosan olyan xD Én is meggyűlöltem... Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 139263 Rossz ránézni,de nem tudom hová raktam a másik rendes billentyűzetet xD Majd kézőbb megkeresem Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 48616
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 15:22

Amikor megszereztük, gondoltam tök jó, ezt fogom használni, erre egy nagy lóf*szt Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 139263 XXD
Olyan rossz, senki se vegyen ilyet DX
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 15:56

A lázadókat nem lehet eltörőlni,mivel lázadok mindig lesznek,ha át is veszitek az uralmat,akkor is lesznek olyan emberek akik majd lázadnak ellenetek,itt rendszerváltásra van szükség Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 483518 Koffeey-t le kell váltani(persze csak jelképesenxD) A kettő Birodalmat vagyis az egyesített birodalmat fel kell számolni,És,ha a felkelés győz,akkor győznek a lázadok,szal nem lesz több lázadás. Egyszerű Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 491550
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 16:06

De akkor meg mi fogunk lázadni ember =,=" XD
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 16:16

Hát épp ezt részletezte XD
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 16:31

Dínósbácsi írta:
De akkor meg mi fogunk lázadni ember =,=" XD
De ti felvagytok számolva,kinyírva,aki túlélte,az nem lázadhat,mert nincs rá joga se,kész kaput megszunt!!!! xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 18:19

Hát osztan neked ki adott jogod lázadáshoz? X'D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 18:25

Amikor én elkezdtem lázadni,akkor még mindenkinek volt joga mindenhez,neked is volt jogot létrehozni a Birodalmadat,de mondom,a rendszerváltás-t követően,mi kerulunk hatalomra,a felkelők és igy eltoroljuk ezeket a jogokat,felszámoljuk a... tudjátok Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 918146 xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 18:27

Hejj, a kis pofátlan... Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 574382
Ez esetben nincs más választásom... Nem hagyhatom hogy elfoglald a birodalmam! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 580731
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 18:30

*leesik a székről* Bocs xD De nem tudtok kinyirni mert nem tudjátok hol lakok Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 729914

Óóóó Igeeeen!!!*háre háre júkájt táncol* Éééééés....én meg tudom nyalni a könyököm!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 30386

Mert...Ellopták tőlünk birodalmunkk,ü/Visza kell hogy szerezük mostan!/Nem hagyjuk hogy munkánk odavesszen,/Hisz mi Hachi s Kakozu vagyuuuuuuuunk!!![i]

Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 638604 Na kik a királyok???? Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 367709
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 18:34

Ellopni?? Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 568962 Pfuuj Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 816374 Felszámoltuk,elpusztitottuk,megsemmísítettuk,ti kaptatok egy szép kis cellát,a birodalomatokbol minden más megsemmisult.Koffeey -t meg leváltjuk,és amit az elobb elmondtam a jogokrol,az lesz Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 580731 :pacsit!:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 18:36

Elcseszted, elcseszted! >,<
Félreírtad Hachi XD
Én nem tudom megnyalni a könyököm! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 483518 XD
Nem Tobi, mert a könyökét megnyalni képes hachi, és én, aki nem igazán tud semmit, megvédjük birodalmunk! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 580731
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 18:38

Aham,és mégis,hogyan egy szép cellábol?? Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 968628 A birodalmatokbol meg már nincs semmi,elkell fogadnotok,ez tény,és lázadni meg nem szabad nektek,mert tilos!!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 580731
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 18:43

Igeeeeeeeeeeeeen!!!-Bocs reggel 5kor keltem Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 97853 Kezdikészülni az agyam és 1,00056%kal estt a napi hiperaktivitási szintem is Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 278431

De nembaj.orbán is megmondta:"Csináljuk meg,gyerünk,csináljuk meg!" Vaagy nem ő mondta?Mind1 valaki csak kimondta! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 516426

Deénmegtudomnyalniakönyökömésmásnemtudjadejónekem!!!! :B]:

Denekünkisszabadlázadnimerttimegtiltottátokhogynekünknemszabadlázadniezértnyugodtszivvellázadunkmerttimegtiltottátok!Háááá!Eztkapjátokki!!!*ördögikacaj*
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 18:44

Mi nem vagyunk cellában! Az csak két klón! Ha! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 94350
És mi közben épp toborozzuk a sereget, elpusztítván titeket!
Reménytelen a helyzetetek Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 212874
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 18:46

Jogsértők!!! KÍTÍLTVA INNEN!!!!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 856137 xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 18:49

Úgy van!
Őrök... dobjátok ki innen ezt a szemtelen kis szutykot! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 488962
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 18:50

ÉsmégiskitiltleminketBratyóóóó??Hisz a ti lázaddásotok nem ér semmit kér hatalams birodalom seregével!!!Nem tudom ki áll Kakozu oldalán,de nekem ottvannak a Yaoifangörlök,J-rockfangörlök,Narutofangörlök meg a többi lökött Otaku japánból,oroszorzágból meg romániából!!!!Muhahahahahaha!
Nincs mit tennetek ellenünk,próbáálkozásaitok épp annyira érhetik el az Egyesitett Birodalom Főhadiszállását,mintha egy atommolekula megtámadná a Ciffet!!!xD Nesze nektek!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 94350
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 18:53

Yaoi, neeeee!!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 309624 El fogok pusztulni!
Hogy tehetted ezt Hachi, azt hittem barát vagy! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 635390
Yaoi... meghaltam... Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 990973
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 18:54

Én meg DJ Tobi vagyok a Csevi fergeteggel,Shannaval,a rosszmodiboszival az oldalamon :) Esélytelenek vagytok xD
Mint égből jött villámcsapás,ugy töröltük el a birodalmatokat Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 94350
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 18:57

Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 514184 Komolyan....?Nem..nem barát vagyok....hanem a HÚGOOOOOOD!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 580731
És a Yaoinál már csak a jrock zenekarok fanservice a jobb!!!élő emberek...bocs...férfiak...smárolnak Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 360572

De Shanna probléma maradt.....őt nem hinném hogy a Yaoi erejével el lehet pusztitani....

Amugy szeretlek,Bratyó!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 516426
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
13 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: