꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+2
Shanna
Koffeey
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 19:01

Szal kakuzunak is a huga vagy,akk kakuzu az ocsém?? Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 763995 xD
Dj Tobit ,vagyis negem nemtudtok legyozni,ugyanis én mindent áttok engedni magamon Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 514184
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 19:06

https://2img.net/h/oi35.tinypic.com/2chw2a8.jpg

*gonoszgonosz sunyi ellentámadást indít úgy, hogy senki ne vegye észre*
http://koffeey.deviantart.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 19:09

Koffeey...hogy te milyen gonosz vagy!
Na akkor megmutatom mit csinált nekem a legjobb barátnőm-Koffeey Mirtusz az- https://www.youtube.com/watch?v=4coUFvfVgdc Na kellemes vaccsolást nektek!!!Muhahahahah!
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 19:28

Koffeey írta:
https://2img.net/h/oi35.tinypic.com/2chw2a8.jpg

*gonoszgonosz sunyi ellentámadást indít úgy, hogy senki ne vegye észre*
Úristen, Yaoi, nee!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 775863

Hachi...
ÚRISTEN, YAOI, NEEEEEHEHEHEEE!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 309624 Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 635390
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 19:37

Kakozu most miért vagy ugy oda?Ez csak egy kis Yaoi,bár kétségtelen hogy ma nem fogsz aludni xD
Koffeey változata olyan 2 srác meg a yáladzás a képre az enyém viszont SasuNaru Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 73542 Ölni tudnék érte. Amúgy aki csiálta tök kedves volt,mert a szám amire épült soha nem hallotta azelőtt és miattam hallgatta meg.annyira meghatott hogy sirtam xD És neem sirok SasuNarun...csak ezen.Ez a gyengepontom.Ha jó a vidi és a szám akkor sirok,és az gyengeség xD

Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 612322 Miért is mondom el ezt?
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 19:40

Ne... nem tudom... :ohshit: XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 19:46

Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 534553 Haragszol rám,Kakozu???? Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 614953 Öleljél meeeeeeeeeeeg!!!!Te leszel a kistesóóóóóóm!!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 73695 Ha akaratoskodol akkor Yaoit kapsz.... Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 663779 És ez azt jelenti....hogy Tobinak is a kistesója vagy,én vagyok a nővéred és Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 120865 De jó!!!Miyen nagy család xD *röhög magában*
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 20:22

GokuTsunaaa!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 196731 *olvad* Nuuuuuuuuuuuhuuuu... most KHR-t akarok nézni Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 483323

Ne félj Tobi, én felfogom a yaoi-támadásokat, közben még élvezkedek is ˇ,ˇ ×D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 20:32

Én is Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 574382 Képzeld, múltkor, szombat délelőtt néztem van-e már új rész, és akkor 195 volt, new felirat nélkül. Na mondom de hülye vagyok, múlt héten nem néztem meg. Meg is néztem gyorsan, és olyan jó volt *,* Gokuderás rész, *spoiler veszély, nem tudom hol tartasz XD* végre az ő fegyverét is mutatták, és tök jó, bazinagy íja van, és azzal lőtte képen Zakuro-t, aki meg nagy T-Rex szerű lett az Open Carnage Box miatt, de még úgy se sikerült kiütnie, hogy közvetlen közelről lőtt rá Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 4422 Meg Zakuro közben már kiütötte Gammát meg Lal-t :/ És aztán vége volt, és a következő rész már Ryohei-es lesz azt hiszem, nem tudom benne lesz-e mi lett.

Na mindegy, szóval a mit mondani akartam mielőtt eltérültem, hogy ott örültem hogy de jó, ezt megnéztem most, legalább az újat megnézem a héten és nem kell annyit várni a 197.-re, erre meg kiderült hogy a 195. a legújabb, úgyhogy ugyanúgy várnom kell Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 97853 Pedig nem volt ott a new felirat, és pedig szombatonként szokott új rész jönni, és olyankor new is szokott lenni Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 635390

*befejezte*

...
*karamellás-vaniliás teát szürcsöl*
Vajon mikor nyugszanak már le itt a kedélyek~ Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 392785
*motyogja magában a karosszékéből*
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 20:41

*elolvasta a spoilert*
GAMMAAAAAAAAAA!!!!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 196731 :tra-la-la: Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 805269 Gamma szexiii, Gamma tök jó, Gamma úgy néz ki mint Hidan Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 469533 Gamma is ott volt a Goku vs Zakurónál? Hármasban nyomták vagy... ne, összeállt Tsunáékkal? Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 795967 Ittenem, ugye össze? Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 468935

És lol a sztorid ×D Ez van ha telhetetlen az ember Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 765713
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 20:43

Shanna, ez esetben pártolj át hozzám, fogd fel Hachi Yaoi támadásait! Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 483518
Szükségem van rááád Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 635390 XXD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 20:48

Shanna most Gamma-élvezeti faktorban van XD (Én is, ami azt illeti xD)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 20:49

Shannát virtuálisan könnyű kielégíteni Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 120865 XD
Ha igaziból is, akkor Finch-nek könnyű dolga van Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 532108 XXD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 20:54

Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 568962 Ejj fijam, mit tudsz te erről Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 468785 ×D

Áh, de Gaammaaaaa Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 469533 Valaki (azaz hogy Koffeey), képet Gammáról Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 483323 (Csak rád számíthatok T^T)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:02

Hát én mindent tudok, nem tudtad? Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 918146
És arról is tudtam hogy tudok mindenről, hisz én mindenről tudok Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 968628 XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:04

Gamma :^^:
Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 125px-Reborn_Gamma

Gamma! Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 752584
Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 C17e0c42

GammaGamma!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 469533
Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Gammada

Nahh jó.. remlem Photobucket nem lesz köcsög és meghagyja őket...
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:05

Hát ez meg ki az Isten?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 568962 XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:06

GAMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAA AZ ISTENNNNNNNNNNNN Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 580731 Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 469533 Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 196731 Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 468935 Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 613170 Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 112523 Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 73542 Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 243759
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:09

Gamma? O,=
A gamma (Γ γ) a görög ábécé harmadik betűje,körülbelül a g betű és hang.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:12

Nem, Gamma az az elektromos billiárdos csávó te buta ˇ,ˇ Az ábécé betű az a gamma, ez pedig Gamma. G! És nem g Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 765713 *egyetért Shanna fenti állításával*
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:13

A gamma-amino-vajsav egy többnyire gátló hatású neurotranszmitter számos különböző fajban. A humán központi idegrendszerben és a retinában ez az egyik fő gátló neurotranszmitter.
Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 568190
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:16

GAMMA AZ A SZEXISTEN HE'! Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 48334 Ne aminosavaljál Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 658599
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:17

Az X valószínűségi változó p-edrendű λ paraméterű gamma-eloszlást követ – vagy rövidebben gamma-eloszlású – pontosan akkor, ha sűrűségfüggvénye
f(x) = \frac {\lambda^p x^{p-1}e^{-\lambda x}} {\Gamma(p)} ,

ahol Γ(p) a gamma-függvény, λ és p pedig pozitív.

Speciálisan,
ha p = n/2 és λ = 1/2, akkor X-et n szabadsági fokú χ2-eloszlásúnak nevezzük, valamint
az elsőrendű (p = 1) λ paraméterű gamma-eloszlás azonos a λ paraméterű exponenciális eloszlással.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:18

Gamma az Gamma!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 856137
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:18

A Γ-függény (gamma-függvény) a következő képlettel definiált komplex változós függvény:
Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 A94c3749dd826967e90ad815faf0c435

Mivel az e − t nagyon gyorsan 0-hoz tart, az integrál minden valós s > 0-ra sőt minden pozitív valós részű komplex s esetén létezik. Parciális integrálással adódik, hogy ha s valós része 1-nél nagyobb, akkor
Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 C643498586154070ef7a65f101d5cd8a

is teljesül. Emiatt a tulajdonsága miatt teljesül rá hogy ha n pozitív egész, akkor Γ(n) = (n – 1)! azaz a gamma-függvény tekinthető a faktoriális művelet általánosításának -1 feletti valós számokra.

A gamma-függvényt gyakran alkalmazzák a valószínűség-számítás területén, az analitikus számelméletben, s a Taylor-sorok elméletében és gyakorlatában is igen hasznos könnyítéseket lehet vele tenni. A gamma-függvény segítségével definiálható a béta-függvény és számos fontos valószínűségi eloszlás, például a gamma-eloszlás, a χ2-eloszlás, a Student-eloszlás (t-eloszlás) és az F-eloszlás.
Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 568190
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
14 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: