꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 19:01 | |
| Szal kakuzunak is a huga vagy,akk kakuzu az ocsém?? xD Dj Tobit ,vagyis negem nemtudtok legyozni,ugyanis én mindent áttok engedni magamon | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 19:06 | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 19:09 | |
| |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 19:28 | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 19:37 | |
| Kakozu most miért vagy ugy oda?Ez csak egy kis Yaoi,bár kétségtelen hogy ma nem fogsz aludni xD Koffeey változata olyan 2 srác meg a yáladzás a képre az enyém viszont SasuNaru Ölni tudnék érte. Amúgy aki csiálta tök kedves volt,mert a szám amire épült soha nem hallotta azelőtt és miattam hallgatta meg.annyira meghatott hogy sirtam xD És neem sirok SasuNarun...csak ezen.Ez a gyengepontom.Ha jó a vidi és a szám akkor sirok,és az gyengeség xD Miért is mondom el ezt? |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 19:40 | |
| Ne... nem tudom... :ohshit: XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 19:46 | |
| Haragszol rám,Kakozu???? Öleljél meeeeeeeeeeeg!!!!Te leszel a kistesóóóóóóm!!!!! Ha akaratoskodol akkor Yaoit kapsz.... És ez azt jelenti....hogy Tobinak is a kistesója vagy,én vagyok a nővéred és De jó!!!Miyen nagy család xD *röhög magában* |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 20:32 | |
| Én is Képzeld, múltkor, szombat délelőtt néztem van-e már új rész, és akkor 195 volt, new felirat nélkül. Na mondom de hülye vagyok, múlt héten nem néztem meg. Meg is néztem gyorsan, és olyan jó volt *,* Gokuderás rész, *spoiler veszély, nem tudom hol tartasz XD* végre az ő fegyverét is mutatták, és tök jó, bazinagy íja van, és azzal lőtte képen Zakuro-t, aki meg nagy T-Rex szerű lett az Open Carnage Box miatt, de még úgy se sikerült kiütnie, hogy közvetlen közelről lőtt rá Meg Zakuro közben már kiütötte Gammát meg Lal-t :/ És aztán vége volt, és a következő rész már Ryohei-es lesz azt hiszem, nem tudom benne lesz-e mi lett. Na mindegy, szóval a mit mondani akartam mielőtt eltérültem, hogy ott örültem hogy de jó, ezt megnéztem most, legalább az újat megnézem a héten és nem kell annyit várni a 197.-re, erre meg kiderült hogy a 195. a legújabb, úgyhogy ugyanúgy várnom kell Pedig nem volt ott a new felirat, és pedig szombatonként szokott új rész jönni, és olyankor new is szokott lenni *befejezte* ... *karamellás-vaniliás teát szürcsöl* Vajon mikor nyugszanak már le itt a kedélyek~ *motyogja magában a karosszékéből* | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 20:41 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 20:43 | |
| Shanna, ez esetben pártolj át hozzám, fogd fel Hachi Yaoi támadásait! Szükségem van rááád XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 20:48 | |
| Shanna most Gamma-élvezeti faktorban van XD (Én is, ami azt illeti xD) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 20:49 | |
| Shannát virtuálisan könnyű kielégíteni XD Ha igaziból is, akkor Finch-nek könnyű dolga van XXD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 20:54 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 21:02 | |
| Hát én mindent tudok, nem tudtad? És arról is tudtam hogy tudok mindenről, hisz én mindenről tudok XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 21:04 | |
| Gamma :^^: Gamma! GammaGamma!! Nahh jó.. remlem Photobucket nem lesz köcsög és meghagyja őket... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 21:05 | |
| Hát ez meg ki az Isten?! XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 21:06 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 21:09 | |
| Gamma? O,= A gamma (Γ γ) a görög ábécé harmadik betűje,körülbelül a g betű és hang. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 21:12 | |
| Nem, Gamma az az elektromos billiárdos csávó te buta ˇ,ˇ Az ábécé betű az a gamma, ez pedig Gamma. G! És nem g *egyetért Shanna fenti állításával* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 21:13 | |
| A gamma-amino-vajsav egy többnyire gátló hatású neurotranszmitter számos különböző fajban. A humán központi idegrendszerben és a retinában ez az egyik fő gátló neurotranszmitter. | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 21:17 | |
| Az X valószínűségi változó p-edrendű λ paraméterű gamma-eloszlást követ – vagy rövidebben gamma-eloszlású – pontosan akkor, ha sűrűségfüggvénye f(x) = \frac {\lambda^p x^{p-1}e^{-\lambda x}} {\Gamma(p)} ,
ahol Γ(p) a gamma-függvény, λ és p pedig pozitív.
Speciálisan, ha p = n/2 és λ = 1/2, akkor X-et n szabadsági fokú χ2-eloszlásúnak nevezzük, valamint az elsőrendű (p = 1) λ paraméterű gamma-eloszlás azonos a λ paraméterű exponenciális eloszlással. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 21:18 | |
| Gamma az Gamma!! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Aug. - 21:18 | |
| A Γ-függény (gamma-függvény) a következő képlettel definiált komplex változós függvény: Mivel az e − t nagyon gyorsan 0-hoz tart, az integrál minden valós s > 0-ra sőt minden pozitív valós részű komplex s esetén létezik. Parciális integrálással adódik, hogy ha s valós része 1-nél nagyobb, akkor is teljesül. Emiatt a tulajdonsága miatt teljesül rá hogy ha n pozitív egész, akkor Γ(n) = (n – 1)! azaz a gamma-függvény tekinthető a faktoriális művelet általánosításának -1 feletti valós számokra. A gamma-függvényt gyakran alkalmazzák a valószínűség-számítás területén, az analitikus számelméletben, s a Taylor-sorok elméletében és gyakorlatában is igen hasznos könnyítéseket lehet vele tenni. A gamma-függvény segítségével definiálható a béta-függvény és számos fontos valószínűségi eloszlás, például a gamma-eloszlás, a χ2-eloszlás, a Student-eloszlás (t-eloszlás) és az F-eloszlás. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|