꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+2
Shanna
Koffeey
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:24

Pfujj... :ohshit:

Gamma az nem ilyen száraz unalmas maszlag Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 765713 Gamma az szép, szöszi és kakkoi Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 729914
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:24

A gamma-kitörések (rövidítve: GRB, az angol gamma-ray burst-ből) a legfényesebb jelenségek az univerzumban az Ősrobbanás óta. Ezek látszólag véletlenszerű helyekről érkező gammafelvillanások, melyek néhány milliszekundumtól néhány percig tartanak és gyakran követi őket utófénylés nagyobb hullámhosszokon (röntgen, ultraibolya, látható fény, infravörös és rádióhullám). Gamma-kitöréseket naponta átlagosan egyszer észlelnek az űrben keringő műholdak.
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:27

Ez másik Gammaaaaaaaaaaaaa Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 483323
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:28

A gamma-sugárzás nagyfrekvenciájú elektromágneses hullámokból (1019 Hz illetve 10 keV felett) álló sugárzás, mely a gerjesztett atommagok alacsonyabban fekvő állapotba történő átmenetekor, az úgynevezett gamma-bomláskor keletkezik. Ez a bomlás sok esetben kíséri az alfa- és béta-bomlást, valamint a magreakciókat.

Jelentkezik egy bizonyos átfedés a röntgen- és a gamma-sugarak között: a röntgensugarak egészen a 100 keV-os tartományig terjednek. Így a különbséget a kettő között nem energiájuk határozza meg, hanem az eredetük.

A gamma-sugarak (mint minden más ionizáló sugárzás) előidézhetnek égési sebeket, rákot és genetikai mutációkat.

A gamma-sugarak elleni védekezés nagy atomtömegű és sűrűségű elemekkel a leghatásosabb. Erre a célra általában az ólmot használják. De például a reaktorok aktív zónáját több méter vastag nehézbeton fallal veszik köröl, ami egy magas kristályvíz tartalmú, nehézfémmel, például báriummal (barit) adalékolt beton. Minél nagyobb energiájú a gamma-sugárzás, annál vastagabb réteg szükséges a védekezéshez.
Ez? Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 534556
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:30

hú dínó túl sokat wikipédiázol :D
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:30

Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 990973
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:33

A francba, az összes gammás Wikipédia tétel elfogyott! Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 663779
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:34

Háhh! Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 580731 De nagybetűs Gamma örökké élni fog!! XXD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:36

A „Gamma” Műszaki Részvénytársaság 1920. május 18. alakult meg a Koszorú utcai telephelyen. Alapítói Dréger Károly elektro-, László Arthur gépészmérnök és Braun Zsigmond rokkant százados, kereskedő. Az új részvénytársaság célja: szabadalmak értékesítése, mechanikai és elektrotechnikai tömegcikkek gyártása és árúsítása. 1921 május 6.án „a szerencsétlen gazdasági viszonyok”-ra való tekintettel az Igazgatóság és a felügyelőbizottság lemondott, helyettük újat választottak. A tönkrement üzemet Juhász Zoltán és Juhász István vette át, és újraindította.

Mivel a Koszorú utcában nem volt lehetőség a bővítésre és a terjeszkedésre a tulajdonosok a Fehérvári út 83. szám alatt megszerzett telken kezdtek építkezésbe. Az új telephelyen 1925 végén indult meg az üzem fejlődése. 1926-tól megkezdték egyes tudományos és kísérleti készülékek előállítását, geodéziai műszerek gyártását és javítását. 1926 őszén kétszintes gyárépület épült. Itt kísérletezték ki a lőelemképzőt. 1933-ban a gyár termelő alapterülete már 1700 m²-re nőtt, a gyári létszám 110 fő volt. 1935-ben alakult meg a gyár optikai csíszolórészlege. Öt év múlva a gyár optikai termékei nemzetközileg is keresettek voltak. A II. világháborút megelőző években a gyár jelentős értékű és mennyiségű katonai termék gyártását kezdte meg. Az első Gamma-Juhász rendszerű lőelemképző műszerkomplexum az 1930-as évek kezdetén alkalmas volt légvédelmi ütegek irányítására. A rendelések növekedése, a háborús konjuktúra perspektívája megkívánta a gyár állandó bővítését, korszerűsítését. Jelentős eredményeket ért el az optikai üzem is, mely exportra is termelt, így 1939 novemberében a gyár nevét „GAMMA Finommechanikai és Optikai Művek Rt”-re változtatták.

Háhááá!!! Nagy betűs Gamma! Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 580731
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:38

Lefárasztottál a tudományos bigyókkal ×D
Bááájbáj, mentem aludni ×D
Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 311688
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 21:43

Oké, jó éjt Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 311688
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeKedd 3 Aug. - 23:28

*úgy betojt egy horrorfilmen, hogy kiment az álom a szeméből... pedig egy mukkot sem értett belőle*
Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 102733

Különben észrevettétek mennyit trollkodunk mostanság? ^^' Biztos front van ×D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzer. 4 Aug. - 0:07

LOL, eddig én se tudtam aludni... de én csak spontán nem xD De már kezdek álmos lenni Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 365890

A meleg miatt, a meleg miatt :ójaj:
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzer. 4 Aug. - 0:23

Jó neked, én nagyon nem vagyok álmos T^T Úgyhogy barom videókat nézek, amiktől néha hangosan röhögnöm kell, de nem röhögtehekt mert felkeltenék mindenkit Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 102733
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzer. 4 Aug. - 0:29

xD Én viszont lassan megyek is, mert ha most megint elmúlik az álmosságom, várhatok sok időt hogy visszajöjjön Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 638604
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzer. 4 Aug. - 0:33

Hát azt a sok időt itt töltöd velem Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 658599 Aztán ha elálmosodtunk, elmegyünk aludni együtt Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 254999
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzer. 4 Aug. - 0:36

Igen, együtt megyünk aludni Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 968628 Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 727326
De én most akarok aludni... már mindenki alszik, csak a Discovery szól... ami baromira nem érdekes... Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 365890
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzer. 4 Aug. - 0:37

Ó az nem baj ×D Nem figyelsz te oda ×D
Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 23410
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzer. 4 Aug. - 0:40

Nagy cápák ugrálnak és víz jön a szájukból... Kisame :ójaj:
Már fél lábbal az ágyban vagyok xD (Előbb Tox-ékat le kell onnan paterolni mert befoglalták a párnámat...) Menjél te is csucsulni Shanna-chan ˇˇ
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzer. 4 Aug. - 0:42

De még megy az a film ×D Mondjuk már menekül el a nagyorrú csaj, gondolom ő a hero aki túléli Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 534553 Már a végénél járhatunk Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 483518
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzer. 4 Aug. - 0:44

Na látod XD Én is a végemnél járok xD
Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 365890
Jóéééjt Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 156873 Kapcsold ki a tévét XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzer. 4 Aug. - 0:48

Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 990973 Ne, mondd ó miért? Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 574382 *Hamlet-póz* Elhagyott ő is, ó jaj nekem, egyedül maradtam eme kihalt... Csevegőben Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 483518 Kivel csevegjek most he? Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 574382 ×D
Na jó, megyek én is aludni... próbálni Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 297463
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzer. 4 Aug. - 8:14

Felébredtem! Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 483518
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzer. 4 Aug. - 10:17

Nálatok esett éjjel?Mert nálunk zuhogott én meg halottam és nem aludtam 3 óra 39 perctől semmit xD

Élveztem a cseverészéseket Gammáról,kár hogy csak az első részből láttam picit-jól le vagyok maradva- és azt csak azért kezdtem el mert a barátnőm:"Jajj és Tsuna olyan szexi!Meg az a másik is és olyan vagányy,és el kell kezdened te is.Ha nem miről fogunk bezélni?Elvégre patársak vagyunk nem?Mondtam már hogy Tsuna milyen szexi?" Na ezt nyomta nekem tegnap Messengerben xD és nem akarta abbahagyni.és megkérdezte hol tartok az első részben.5 percet birtam,tartottam egy Yaoi breaket aztán még 6 perc és nekemelég volt,de nembaj,mert ahogy befejezem a nanát-megint-elkezdem nézni több önbialommal és sok hiperaktivitással Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 727326

Ez milyen sok lett xD

Oké...irta az újság és Hachi rákeresett...http://oceanup.com/2010/08/02/justin-bieber-first-step-2-forever xD De le tudnám lőni! Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 516426
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzer. 4 Aug. - 10:36

Tsuna szexi? Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 102733 Hát... hyper dying will módban egy kicsit talán Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 534553
Én Gokudera párti vagyok Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 727326 Na Gokudera az szexi :=o=: Meg hát Gamma Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 360572
Különben az eleje kicsit nehezen bírható, meg olyan picit gagyi-fíling, de kb a 20. résztől fordul egyet
a kocka és onnantól egyre jobb és jobb és mostanra már vááhh Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 468935
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
15 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: