꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 21:56 | |
| Aha és érzed,amit a párhuzamos öönmagad,de ha eltori a kezét,akk ne akard megérezni xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 21:58 | |
| Jahh XD Am az eltörésről jutott eszembe... kinek tört már el valamije? Csak mert ugye az van az emberben, hogy az biztos mennyire fáj meg minden, de nekem mikor eltört a bokám, nem mondanám hogy olyan hú de sikítós fájás volt xD Először rá is akartam állni, csak összecsuklott És utána kezdett el sajogni, úgy mélyről, belülről, de az se olyan gyilkos, hanem nem is tudom... :stressz: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 22:02 | |
| Nekem,ha tört valamim akk a csak a fejem törtbe,de olyan törés amire gondolsz sztem nem volt,bár sokszor éreztem ugy hogy volt,áprilisban volt mikor olyan hátasd dobtam,hogy huu... a kezemmel tompitottam és ugy rácsapodtam a tenyeremre,h hetekig fájt,sztem valami megrepedt,de csak zúzódásnak,vagy rándulásnak bizonyult :/ És hogy törted el? xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 22:13 | |
| Nekem is tört már be a fejem >< Azóta is ott a csík a homlokom közepén Leestem az ágyról és megfejeltem a szekrényt ^^' (Kicsik voltunk és négyen ugráltunk az ágyon xD) A bokám az meg úgy, hogy kint a telken volt egy kötél egy fára erősítve, és már évek óta az ott volt télen, nyáron, esőben, mindig XD És valamelyik tavasszal ott csüngtünk rajta (ugyanúgy négyen, mint az ágyon ugrálós fejbetörős jelentnél XD) és mivel már nagyon el volt érve a kötél, elszakadt mikor hintáztam rajta és a lábam alám tört ahogy leestem | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 22:19 | |
| A gonosz kötél gonosz terve | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 22:21 | |
| Jujj xD Hát én csak három esetre emlékszem a fejbetöréseimből.Egyszer a bátyámmal játszottunk egy fotelen és leestem és a fejemet bevertem a szekrénysarkába,egyszer a szemöldököm szakadt fel,de annak a szituációjára nem emlékszem.A legelső pedig,asszem 3-4 éves voltam mikor egy kislánnyal müanyag motorral játszottunk és én elestem és az állam bevertem a betönba és felszakadt,meg még1 szer felszakadt amikor elestem tesin a tataminba és az államra estem,ujra felszakadt. Talán több mint 3,de 3 különféle eset xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 22:23 | |
| Én meg egyszer orra dőltem a kismotorommal, felszakadt a szám. De mivel a kórház messze volt, az út másik oldalán lévő állatorvoshoz vittek be XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 22:27 | |
| A szemöldököm nekem is felszakadt egyszer, nagyon akciódús volt... kiestem az etetőszékből mikor baba voltam X'D (De azóta is van a szemöldökömben egy csík, csak nem látszik a természetes állásától XD) Nekem kb ennyi volt, ami nagyobb eséses lesérülős kaland Egyszer volt még, hogy mamáméknak ilyen nagy felnyitós franciaágyuk volt. És az ilyen jó magas ha fel van nyitva, biztos tudjátok :D És szóval fel volt nyitva, mamámmal pedig Oroszlánkirályosat játszottunk (voltam vagy 8-9 éves na XD) és valahogy, senki nem tudja hogy, lefordultam és leestem oldalra. Az ágy közepén voltam fent, de oldalra estem, olyan tehetséges vagyok. És akkor agyrázkódásom volt, el is ájultam ˇ,ˇ De aztán felébredtem később xD Meg egyszer kiszáradtam, az is pár napos kórházi túra volt XD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 22:29 | |
| és még sasorira mondtátok hogy vonzza a bajt xD én csak ájultam eddig de az volt már párszor | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 22:30 | |
| Engem egyszer majdnem elb*szott a postáskocsi XXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 22:30 | |
| Nekem szerencsére csak az államon látszik meg,mert a hule doki nem rongenezte meg,pedig elvolt repedve és rosszul fort ossze,bár alig látszik mégis,ha végighuzod rajta a kezed,akk lehet érezni egy kis bubot xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 22:32 | |
| De nem ütött el Shanna, mikor csípett meg? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 22:42 | |
| M1 a Halállista,A döntés cimmel :pacsit!: | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 23:07 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 23:10 | |
| Az anime ment,de már vége :'/ xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 23:24 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 23:25 | |
| Jé ez tényleg LOL és ironikus xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 23:26 | |
| Most nem tudom megnézni a Rossz PC játékokat Bár nem hiszem hogy van új videó, de akkor is XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 23:27 | |
| A legujabb ameiket láttam az a 81-es volt,van azota uj rész? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 23:28 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 23:30 | |
| Ő Koru ízű XXD Piros ízű vagy nem tudom XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 23:30 | |
| 81. na,de van uj rész azota? xD Naon átmentunk perverzbe xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 12 Aug. - 23:31 | |
| Mittom én mi az a 81-es XD Van azoknak nevük XD Ami játék be volt akkor mutatva XD Én szeretem a perverz dolgokat ˇˇ XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|