꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+2
Shanna
Koffeey
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 21:56

Aha és érzed,amit a párhuzamos öönmagad,de ha eltori a kezét,akk ne akard megérezni xD
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 21:58

Jahh XD
Am az eltörésről jutott eszembe... kinek tört már el valamije? Csak mert ugye az van az emberben, hogy az biztos mennyire fáj meg minden, de nekem mikor eltört a bokám, nem mondanám hogy olyan hú de sikítós fájás volt xD Először rá is akartam állni, csak összecsuklott Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 102733 És utána kezdett el sajogni, úgy mélyről, belülről, de az se olyan gyilkos, hanem nem is tudom... :stressz:
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 22:02

Nekem,ha tört valamim akk a csak a fejem törtbe,de olyan törés amire gondolsz sztem nem volt,bár sokszor éreztem ugy hogy volt,áprilisban volt mikor olyan hátasd dobtam,hogy huu... a kezemmel tompitottam és ugy rácsapodtam a tenyeremre,h hetekig fájt,sztem valami megrepedt,de csak zúzódásnak,vagy rándulásnak bizonyult :/ És hogy törted el? xD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 22:13

Nekem is tört már be a fejem >< Azóta is ott a csík a homlokom közepén Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 102733 Leestem az ágyról és megfejeltem a szekrényt ^^' (Kicsik voltunk és négyen ugráltunk az ágyon xD)
A bokám az meg úgy, hogy kint a telken volt egy kötél egy fára erősítve, és már évek óta az ott volt télen, nyáron, esőben, mindig XD És valamelyik tavasszal ott csüngtünk rajta (ugyanúgy négyen, mint az ágyon ugrálós fejbetörős jelentnél XD) és mivel már nagyon el volt érve a kötél, elszakadt mikor hintáztam rajta és a lábam alám tört ahogy leestem Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 102733
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 22:19

A gonosz kötél gonosz terve Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 23410
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 22:21

Jujj xD Hát én csak három esetre emlékszem a fejbetöréseimből.Egyszer a bátyámmal játszottunk egy fotelen és leestem és a fejemet bevertem a szekrénysarkába,egyszer a szemöldököm szakadt fel,de annak a szituációjára nem emlékszem.A legelső pedig,asszem 3-4 éves voltam mikor egy kislánnyal müanyag motorral játszottunk és én elestem és az állam bevertem a betönba és felszakadt,meg még1 szer felszakadt amikor elestem tesin a tataminba és az államra estem,ujra felszakadt. Talán több mint 3,de 3 különféle eset xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 22:23

Én meg egyszer orra dőltem a kismotorommal, felszakadt a szám. De mivel a kórház messze volt, az út másik oldalán lévő állatorvoshoz vittek be XXD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 22:27

A szemöldököm nekem is felszakadt egyszer, nagyon akciódús volt... kiestem az etetőszékből mikor baba voltam X'D (De azóta is van a szemöldökömben egy csík, csak nem látszik a természetes állásától XD)
Nekem kb ennyi volt, ami nagyobb eséses lesérülős kaland Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 534553
Egyszer volt még, hogy mamáméknak ilyen nagy felnyitós franciaágyuk volt. És az ilyen jó magas ha fel van nyitva, biztos tudjátok :D És szóval fel volt nyitva, mamámmal pedig Oroszlánkirályosat játszottunk (voltam vagy 8-9 éves na XD) és valahogy, senki nem tudja hogy, lefordultam és leestem oldalra. Az ágy közepén voltam fent, de oldalra estem, olyan tehetséges vagyok. És akkor agyrázkódásom volt, el is ájultam ˇ,ˇ De aztán felébredtem később Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 727326 xD
Meg egyszer kiszáradtam, az is pár napos kórházi túra volt XD
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 22:29

és még sasorira mondtátok hogy vonzza a bajt xD
én csak ájultam eddig de az volt már párszor Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 139263
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 22:30

Engem egyszer majdnem elb*szott a postáskocsi XXD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 22:30

Nekem szerencsére csak az államon látszik meg,mert a hule doki nem rongenezte meg,pedig elvolt repedve és rosszul fort ossze,bár alig látszik mégis,ha végighuzod rajta a kezed,akk lehet érezni egy kis bubot xD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 22:31

Brrr, ezeket még olvasni is rossz volt, nemhogy átélni Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 102733 Velem a legrosszabb ami történt, az az volt hogy megcsípte a lábujjamat egy marhanagy rák Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 139263
Jaj tényleg Sasorinak is mennyi kínja volt ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 22:32

De nem ütött el Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 224699
Shanna, mikor csípett meg? XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 22:42

M1 a Halállista,A döntés cimmel :pacsit!:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 23:07

A film? :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 23:10

Az anime ment,de már vége :'/ xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 23:24

http://rosszpcjatekok.blog.hu/
Lol, a blog.hu sünetel XXD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 23:25

Jé ez tényleg LOL és ironikus xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 23:26

Most nem tudom megnézni a Rossz PC játékokat Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 483323 Bár nem hiszem hogy van új videó, de akkor is Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 968628 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 23:27

A legujabb ameiket láttam az a 81-es volt,van azota uj rész? Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 763995
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 23:28

81-es? XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 23:29

Dínó a Quick-ben írta:
Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 20kd9g0
-Én az ízét szeretem Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 224699 *nézi Koru kézfejét*
LOL, tiszta ízű? X'D Puha, kókuszillatú bőre van ˇˇ Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 112523 X'D ...legalábbis szerintem ˇ-ˇ
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 23:30

Ő Koru ízű XXD Piros ízű vagy nem tudom XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 23:30

81. na,de van uj rész azota? xD
Naon átmentunk perverzbe xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 23:31

Mittom én mi az a 81-es XD Van azoknak nevük XD Ami játék be volt akkor mutatva XD
Én szeretem a perverz dolgokat ˇˇ XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
25 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: