꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 17 Aug. - 22:17 | |
| SünMari érdekében! | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 17 Aug. - 22:21 | |
| Aki épségben átvitte SünCsabát és SünTiborkát XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 17 Aug. - 22:22 | |
| De sajnos DünGergely-nek halállal kellet lakoljon | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 17 Aug. - 23:26 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 9:17 | |
| GRAT TOBIIII :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 9:18 | |
| Ügyes Tobi :pacsit!: Nekem meg nemsokára 4000 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 10:54 | |
| Jah tom,de meg kell törnöm ezt a gyönyörű egész számot | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 11:00 | |
| Akkor nem írsz többet? XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 11:00 | |
| Már megtörte XXD Nekem meg már viszket is a szemem, de nem tudom vakarni mert akkor meg fáj | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 11:02 | |
| Akkor... "Lépj egyet hátra, és szó szerint b*szd arcon magad! " XXD Nem tudom miért, de ez az idézet úgy kellett ide XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 11:03 | |
| Beledózeroltatlak az óceánba | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 11:04 | |
| Nem tudom milyen vágott szemű ócó játékot játszol! XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 11:08 | |
| A testvéri szeretet ˇ,ˇ xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 11:10 | |
| "Te meg aztán mehetsz a telibeb*szott ENSZ-hez! " XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 11:12 | |
| Megyek és harcolok a jogainkért! És eltöröltetem Kakuzu szájalási jogát xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 11:14 | |
| A jogom... "Vonszoljad a mikrofonsérós valagadat a kopterba, de ki-be-b*-szott gyorsan!" XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 11:15 | |
| Jéé ezek az idézetek tönkrecseszik Kakuzu agyát O.o xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 11:17 | |
| Az enyimééé agyamaaat? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 11:19 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 11:35 | |
| Az enyém agyam semmi sem bánthatja | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 11:57 | |
| Jaj tényleg, most jut eszembe, olyan hülyeséget álmodtam X'D Valami ilyen tengerparti táborban vagy miben voltam xD Voltak ilyen mindenféle árusok is, a legszélsőnél voltak ékszerek, meg ilyesmi, vettem is nála egy tök szép karkötőt. Arra még tisztán emlékszek is, ezüst volt, kis szívek voltak rajta, lógón meg ugyanolyan szívek csak kék kövek is voltak bennük. Nagyon jól nézett ki XD Na mindegy, utána este lett, és akkor én beszélgettem még azzal az árussal xD De közben már sokan mondták hogy az milyen rossz, meg gonosz, gyerekeket rabol el meg ilyesmi XD De közben meg tök kedves volt, meg mondta hogy nem érti miért gondolják ezt, satöbbi xD És akkor utána valahogy már Saegiru volt az én helyemben, és kívülről láttam, mintha film lett volna XD És akkor mondta a pasasnak hogy most bemegy kicsit a faházba (amibe be volt[am] osztva a táborban xD) de majd később visszajön. De bent meg sokáig ott maradt, mert a többiek akik még abban a házban voltak, beszéltek sokat a pasasról, meg aztán mindenféléről. És akkor már sötét volt meg késő, ment volna vissza az áruspasihoz, de az már ott volt az ajtó előtt, kitépte az ajtót meg nem tudom... szóval vandálkodott XD Biztos jött gyerekeket rabolni XD De ők megdobálták a táskáikkal, meg hozzávágtak mindent amit csak lehetett, aztán valamelyik csaj talált tüzijátékot, és azzal lelőtték X'D Kb félig a vízben feküdt a homokban (a ház se volt túl messze a víztől szóval nem kellett sokat repülnie xD) és ott nézegették hogy meghalt-e vagy csak elájult xD Meg aztán volt még valami, egy másik ilyen tengerpartos hülyeség, de arra már nem emlékszek, meg fel is keltem mert SMS-em jött XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 12:08 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 12:12 | |
| Én is akarok ilyet álmodniii XD Te olyan jókat álmodsz Én a többségnem el is felejtem mit álmodtam Egyszer volt valami lépcsőház, egy panelban XD És volt valami csaj, meg valami szörny is ott, meg sok más ember. És a csaj vállán, ült egy kisgyerek is XD És akkor mesélte, hogy könnyű elszökni a szörnytől, csak meg kell nyomni azt a gombot az ajtó szélén, ami kinyitja a lépcsőház ajtót XD És akkor hogy menjek ki, és zárjam vissza be az ajtót, mert a szörny úgysem tudja hogy kell kinyitni Aztán jött is a szörny, elkezdtükn lefele futni, kimentüntk az ajtón ahogy mutatta, majd bezártuk. A szörny kikenődött az ajtón A többi embert meg később odabent megölte gondolom :miafff: XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 12:14 | |
| Legtöbbször én is elfelejtem,pl most sem emléksz,hogy mit álmondtam | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Aug. - 12:16 | |
| Asszem ezt ma este álmodtam... | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|