꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:01 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:02 | |
| Finomak a Tescós pékáruk :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:04 | |
| Pekaruuuuu!!!! :tra-la-la: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:05 | |
| Jajah,Főleg ha frissek xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:07 | |
| Olyankor tényleg, én is szeretem XD Azt a vaniliás-málnás akármit is, meg ezt a fokhagymást XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:10 | |
| Sajtoskifliii!!!! :tra-la-la: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:12 | |
| Na most lehagyok mindenkit,mert én fagyit eszem,kehelyből xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:13 | |
| Én meg reggelire tejberizs-t ettem! XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:16 | |
| Minek a kötőjel? XD Fagyiiiiiiii | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:17 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:18 | |
| Énisénis! Mittom én Káwéj, csak odaraktam XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:25 | |
| Mit aakrtok?Fagyit?Ha igen akk Rakott tészta az ára xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:37 | |
| Én is beszállok!!!! Reggelire finom idei baracklekváros vajas kiflivolt!!!!ebédre húsleves és TÚRÓGOMBÓÓÓÓC!!!Vacsira meg olyan fincsi almacsodavacsora amit a nagyi olyan jól csinál!!!Pontosabban nem tudom mi az,de van benne alma meg fahéj,a többi pedig kiderithetelen a szemeben de nagyon fincsi. Amúúúúgy...*reméli hogy rendesen fog linkelni,ha nem akkor a földhöz vágja a gépet* http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=43190 Van még egy....http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=46304 Jó szorakozást,nem sajátok,cak álmomban irok ilyen jól.-Koffeey:reisuto művei xD |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:39 | |
| Hát most nincs időm ezeket elolvasni XD Amúgy félig rosszul linkeltél X'D Cegény géped T_T | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:42 | |
| Jah,sajna most é sem tom elolvasni,majd később,most játékban vok xD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:43 | |
| Byee.Igyekezz írni a Quickra :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:44 | |
| Neee, ne menj!!! XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:45 | |
| Rájöttem...mindegy,mostmár úgyis kapok majd másikat,ha meg nem gépet akkor laptopot xD Olyat amilyen Lnek van xD |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:46 | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:49 | |
| Mindegy xD És ha meglesz Lnevezem Lnek és Lleszünk mi ketten xD Na én Lmegyek fagyizni meg vásárolgatni. Bájbáj!!!! Nem lesz ki Yaoival támadjon titeket xD Koffeey,benned van reményem!!!! |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:50 | |
| Koffeey elvan nyomva,szal benne sem lehet bizni ezügyben :B]: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:52 | |
| Bájbáj Igeen! Visszaszereztem hsz királyi rangomat!!! :tra-la-la: Kössz Shanna! Ugyanis ezt neki köszönhetem, mert ő hajtja a trollkodást XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 17:55 | |
| Úristen Yaoi!!! Nem baj, engem érdekel XD (Mármint a hsz királyság! X'D) | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|