lololooooooooooooooooooool ×,,,,,,D Aztarohadt- ×,D Pont most jöttem meg a filmről, és... nem igaz mekkorát röhögtem ezen ×D Már a moziban is kuncogtam, mert vicces volt az a kínos ölelés, de ez kéééész, beteg ×,D Lucius... szegény ×,D Ott nyúl a fiáért ×D
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
:O Nem is jelezte hogy írtál előttem Pedig szokta... nem? >.> ×D
Amúgy baromi jó a film :3 Örülök hogy végül bejött a Ron×Hermione, én nekik drukkoltam! ×3 Bírtam ott a nagy teremben mikor Ron Malfoy-ék után rohant hogy "Hé, ő az én barátnőm, ne merd bántani" vagy mi ×D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Szer. 3 Aug. - 21:37
Ja, azt én is bírtam XD Aztán meg jön vissza, hogy "Ez elindított egy futótüzet!! "
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Szer. 3 Aug. - 21:45
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Pént. 19 Aug. - 15:58
karib tenger kalózai 4 beszámoló: Itthon néztem meg a hangja nagyon rossz volt mivel mozis volt de csak a hang. A filmről: Alapvetően nagyon tetszett mivel a jó öreg jackről szól és nincs benne az előző három rész gerle párja.A történet sem rossz vannak egyértelmű részek de furmányos fordulatokat sem mellőzi a film. Egyéni értékelés:10/7.7
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Pént. 19 Aug. - 21:30
Én is láttam már a filmet, mozis hanggal, mert moziban néztem ×,D Jó film tényleg, ha Jack benne van, már rossz nem lehet ˇˇ ×D
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Vas. 21 Aug. - 22:41
Na szóval most láttam a Majmok bolygója lázadást. Csakis jót tudok nyilatkozni a filmről. Mondjuk én személy szerint nagyon szeretem az ilyen és az ehhez hasonló filmeket. A minőségéről már nem nyilatkozom ilyen jól mivel életlen volt és a színek is eléggé fakók voltak. Szóval aki már megnézte az előzetest és tetszett neki biztosra veszem, hogy a film is tetszeni fog.