Szerk.: Na azért megnéztem XD Ha rákattolsz, bejön egy oldal, ott kattints a linkre, akkor behoz egy harmadikat, ahol a képek meg az ismertető alatt vannak a linkek, csak az a baj hogy több részletben, és vagy másfél giga
De még nézelődök, hátha találok normálisat ^^'
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Kedd 24 Aug. - 12:08
Tudom ki vagyok! Egy csávó, aki egy csávót játszik, aki egy másik csávót játszik!
Összeolvadnak a csávók...
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Kedd 24 Aug. - 14:41
ezt láttam nan jó film volt. :^^:
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Kedd 24 Aug. - 14:42
Ez a film mindig bo-bo-bo-bo-booldoggááá tesz engeeem~ XD
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Pént. 27 Aug. - 21:29
Váááh, Horrorra Akadva 4 megy a TV-ben! :tra-la-la:
Most meg valami pókos sz*rság a tévékettőn ×D Koruírás közben is fél szemmel néztem, hát elég érdekes ×D Néha megijedtem a sok sikítástól ×D Pókokkal fogok rémálmodni már csak azért is
Nnna, azt az új akcióhősös filmet, a Feláldozhatókat látta már valaki? :D Milyen? *-* Azt olvastam róla innen-onnan hogy tök jó :D
Éssööö... valami jó horrorfilmet ajánljon már valaki!! Egy olyat, amin tényleg lehet félni, meg izgalmas és nem kezdek el minden másra figyelni közben -,- Nem is muszáj horrort, thriller még talán jobb is :D Ilyen kis idegtépőt xD Nem kritérium a véres mészárlás. Mondjuk mit tudom én... egy ilyen Fűrész szerűt. Olvastam most nemrég pl a Vizsgáról, az kb olyan mint a Fűrész, csak... szóval az van benne, hogy pár ember beül egy terembe vizsgázni, egy neves cég fontos pozíciója a tét. Bent ül a vizsgáztató, elmondja hogy nem beszélhetnek sem vele, sem az őrrel, nem tehetnek kárt a papírjaikban, és hogy egyetlen kérdés van csak. És kezdhetik. Megfordítják a lapot és nincs rajta semmi... és tarammtaramm~ többet nem mondok XD Thriller egyébként. Szóval valami ilyet Nem tudtok?
Horrorfilmel nemtudok szolgálni... Tegnap néztem a Tizedes meg a többiek-et, nagyon nagy, annak elllenére, h eléggé régi... xDDD Nézzétek meg, ha megtudjátok, mert nem rossz... xDDD Csak az a kérdés, hogy az 56 vércseppet, vagy a Szabadság Szerelemet nézzem meg
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Vas. 24 Okt. - 12:45
ha thrillert néznél akkor szerintem Stephen King regényeiből készült filmek nagyon jók bár régiek
tényleg látta már valaki a predators-t?
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Vas. 24 Okt. - 13:05
Én nem
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Vas. 24 Okt. - 14:35
pedig marhajó nézzétek meg neten vagy töltsétek le tudom is én nagyon fain film