꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Filmek, sorozatok

Go down 
+5
Joey
Tobii-zuzu
Sassy
JigoKuu
Shanna
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

Filmek, sorozatok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 22:16

Nézi valaki a TV2-n az Agyő Nagy Ő-t? :3
Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
Dani
*
*

Neme : Férfi

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 22:26

én már láttam :D beteg egy film xD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 22:28

Mi is pont múlthéten vettük meg, erre most van a tévében is XD Nagyon jó film XD
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 22:33

ebben a filmben van a "nézd meg az anyját...." rész nem ?
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 22:34

Jahh, utalás rá XD Nem semmi a csajszi anyja XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 22:36

A csajszi se XXD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 22:37

De az legalább normálisan néz ki XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 12 Aug. - 22:38

De őrült XXD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimePént. 13 Aug. - 0:16

A Death Note filmet,hol vagy honnan tudnám letolteni magyar szinkronnal? Filmek, sorozatok - Page 3 763995
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimePént. 13 Aug. - 8:53

Kérdezd meg a félszemű Jack-et Filmek, sorozatok - Page 3 392785
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimePént. 13 Aug. - 9:08

Nem néztem meg működik-e, de itt ott van a listában ^^
http://egyklikfilmek.hupont.hu/#char_44
Legalul, a D-nél :D

Szerk.: Na azért megnéztem XD Ha rákattolsz, bejön egy oldal, ott kattints a linkre, akkor behoz egy harmadikat, ahol a képek meg az ismertető alatt vannak a linkek, csak az a baj hogy több részletben, és vagy másfél giga Filmek, sorozatok - Page 3 568190

De még nézelődök, hátha találok normálisat ^^'
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 12:08

Tudom ki vagyok! Egy csávó, aki egy csávót játszik, aki egy másik csávót játszik! Filmek, sorozatok - Page 3 86784

Összeolvadnak a csávók... Filmek, sorozatok - Page 3 658599
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 14:41

ezt láttam nan jó film volt. :^^: Filmek, sorozatok - Page 3 765713
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 14:42

Ez a film mindig bo-bo-bo-bo-booldoggááá tesz engeeem~ Filmek, sorozatok - Page 3 30386 XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimePént. 27 Aug. - 21:29

Váááh, Horrorra Akadva 4 megy a TV-ben! :tra-la-la:
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Szept. - 1:49

Most meg valami pókos sz*rság a tévékettőn ×D Koruírás közben is fél szemmel néztem, hát elég érdekes ×D Néha megijedtem a sok sikítástól ×D Pókokkal fogok rémálmodni már csak azért is Filmek, sorozatok - Page 3 483323 Filmek, sorozatok - Page 3 775863
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 23 Okt. - 15:31

Ahahahahahaha nemmm fogom beeee!!!! Filmek, sorozatok - Page 3 94350

Nnna, azt az új akcióhősös filmet, a Feláldozhatókat látta már valaki? :D Milyen? *-* Azt olvastam róla innen-onnan hogy tök jó :D

Éssööö... valami jó horrorfilmet ajánljon már valaki!! Filmek, sorozatok - Page 3 243759 Egy olyat, amin tényleg lehet félni, meg izgalmas és nem kezdek el minden másra figyelni közben -,- Nem is muszáj horrort, thriller még talán jobb is :D Ilyen kis idegtépőt xD Nem kritérium a véres mészárlás. Mondjuk mit tudom én... egy ilyen Fűrész szerűt.
Olvastam most nemrég pl a Vizsgáról, az kb olyan mint a Fűrész, csak... szóval az van benne, hogy pár ember beül egy terembe vizsgázni, egy neves cég fontos pozíciója a tét. Bent ül a vizsgáztató, elmondja hogy nem beszélhetnek sem vele, sem az őrrel, nem tehetnek kárt a papírjaikban, és hogy egyetlen kérdés van csak. És kezdhetik. Megfordítják a lapot és nincs rajta semmi... és tarammtaramm~ többet nem mondok XD Thriller egyébként.
Szóval valami ilyet Filmek, sorozatok - Page 3 196731 Nem tudtok? Filmek, sorozatok - Page 3 763995
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 23 Okt. - 19:24

Horrorfilmel nemtudok szolgálni...
Tegnap néztem a Tizedes meg a többiek-et, nagyon nagy, annak elllenére, h eléggé régi... xDDD Nézzétek meg, ha megtudjátok, mert nem rossz... xDDD
Csak az a kérdés, hogy az 56 vércseppet, vagy a Szabadság Szerelemet nézzem meg Filmek, sorozatok - Page 3 120865
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeVas. 24 Okt. - 12:45

ha thrillert néznél akkor szerintem Stephen King regényeiből készült filmek nagyon jók bár régiek

tényleg látta már valaki a predators-t?
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeVas. 24 Okt. - 13:05

Én nem Filmek, sorozatok - Page 3 697558
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeVas. 24 Okt. - 14:35

pedig marhajó nézzétek meg neten vagy töltsétek le tudom is én nagyon fain film
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeVas. 24 Okt. - 21:00

Én láttam, tényleg nagyon jó :D
Az a Vizsga érdekesen hangzik Filmek, sorozatok - Page 3 752584
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeVas. 24 Okt. - 21:04

Ja, csak van-e magyar szinkronnal is? >,>
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeHétf. 25 Okt. - 16:04

ha a predators-ra gondolsza az van magyar szinkronnal
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitimeKedd 26 Okt. - 13:00

Nem, én a Vizsgára értettem Filmek, sorozatok - Page 3 123558
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 3 Icon_minitime

Filmek, sorozatok
Vissza az elejére 
3 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: