꧁ Otthon vagy ꧂
Filmek, sorozatok
+5 Joey
Tobii-zuzu
Sassy
JigoKuu
Shanna
9 posters
Szerző Üzenet Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Szer. 26 Dec. - 23:18 Ezt sikerült csak találnom xD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Szer. 26 Dec. - 23:20
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Csüt. 27 Dec. - 11:05 Uuuh, én is de szerettem ezt*w* De a folytatása is jó, csak azt itt már levágták
Amikor már három szólamban szól *3*
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Csüt. 27 Dec. - 11:34 Akkor csak jól emlékeztem, hogy ebben ők is énekelnek ._.
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Csüt. 27 Dec. - 11:36 "Úúúúúúgy zeeng, pereg a sok doooob szóóóóóóóóóóóóóó!
" <- Csak kevésbé vidám futással ×,D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Csüt. 27 Dec. - 11:38 X'''D Ez jó volt x'''D Magyarul sajnos nem találtam egészben:'<VIDEO
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Pént. 4 Jan. - 9:46 Ezt az Utolsó zsaru című sorozatot ismeri, vagy szereti valaki? 8D A Viasaton adják, tök véletlenül kezdtem el nézni, de nekem annyira tetszik 8D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Pént. 4 Jan. - 9:56 Ez az amiben a kómába esett zsaru van?:''D Aki olyan mint kb Thor amikor a Földre kerül?:'''''''''D Én szoktam nézni ha épp elkapom, vicces sorozat:'3
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Pént. 4 Jan. - 10:38 Én is bírom xD Bár mondom azért annyira nem nézem hogy aktívan kövessem, de jó megnézni mikor épp látom hogy na kezdődik vagy éppen megy:'D
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Csüt. 14 Feb. - 21:20 Emberek tegnap voltam Die Hard 5 éjféli premierjén :DD A filmet mindenkinek csak ajánlani tudom nagyon jó lett :D Egyetlen zavaró tényező a moziban a tőlem 3 székre ülő vagy inkább fekvő nő volt aki bealudt és hangosan horkolt xDDD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Csüt. 14 Feb. - 21:27 Neki megérte akkor elmenni rá x''''D
A harmadik rész pont most kezdődik a tévében, én egyébként nem nagyon láttam még egyik részt sem
De mondjuk most hogy így volt a nagy felhajtás meg minden az 5. körül, egészen érdekel:'D
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Csüt. 14 Feb. - 21:31 én amúgy is szeretem a die hard sorozatot kaptam rá ingyen jegyet haver révén szóval simán jó volt :D amúgy megéri végig nézni 1-5 ig mert marha jók :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Csüt. 14 Feb. - 21:42 Most nézem is a harmadikat:D:D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Szer. 6 Márc. - 9:38 Supernatural:''''''''DVIDEO Lassan már tényleg nagyon bele akarok nézni ebbe a sorozatba, mert amennyi hülyeséget látok...x'''D
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Szer. 25 Szept. - 11:21
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Szer. 25 Szept. - 13:39 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjj a Sharknado X''''D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Szer. 25 Szept. - 15:41 Hát ez a legjobb, én meg akarom nézni :D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Szer. 25 Szept. - 18:33 Nem találom a szavakat ×,D Azok a képek, amik a linknél bejönnek... ×,D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Hétf. 14 Ápr. - 20:07 A héten Justice League sincs már a reggeli Kölyökklubb izében, meg a husbando-m se lesz már benne a Beyblade részeiben, csalódott vagyok
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Hétf. 14 Ápr. - 20:09 Az én waifumat pedig kettévágják derékban és megölik. Én mit mondjak?
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Hétf. 14 Ápr. - 20:14 Nem jól választunk, úgy látszik
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok
Filmek, sorozatok
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.