lol, én is láttam ×,D Részletekben ×D Közben tanultam... legalább nem vonta el túlzottan a figyelmemet ×D Iszonyú volt, borzalom ×D
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Vas. 19 Dec. - 20:11
Én is néztem egy jelenetet belőle. XD Aztán elkapcsoltam Azt énekelgették hogy: Íf jú szí vit jór hőőrt! ÍF JÚ SZÍ VIT JÓR HŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐRT!!! :lalahh:
Ja, csak nézzük hogy mi ez a hülye medve? XD Aztán leesett hogy én ezt régebben láttam a moziban, és ez valahogy nagyon nem az XD Ez a Nagyon Vadon vagy mi a rák
Pont mondtam is Dínónak hogy olyaaannn X'D Én am még nem is láttam :3 Erre anya elkapcsol Pedig érdekelne, eddig vicces volt
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Szer. 5 Jan. - 20:33
ezeket nézzétek végig garantált röhögés xD [url][/url] asszem 6 perctől jön ahmed
pt 2
pt 3 nagyon jóóóó karácsonyi rész :D
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Kedd 1 Feb. - 22:17
Mindenkinek szeretném a figyelmébe ajánlani a Fegyvernepper című filmet nemrég adták a film+-on én már nagyon sokadjára láttam és nagyon nagy igazságok vannak benne. A fegyverek eladása terén.
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Kedd 1 Feb. - 22:20
Asszem én is láttam az elejét XD Mentek a lövedékek egy futószalagon, ennyit láttam belőle ˇˇ"
Én néztem, és én is rengetegszer láttam már, rongyosra néztem a DVD-t :D Nagyon szeretem azt a filmet :) Meg ha már Nicolas Cage, akkor a Tolvajtempót is :D
Dínósbácsi
Neme :
Tuuulajdonképpen végül is egy fegyvernepperről szól, és szegről végről "dokumentum film" szerű... de én nem tudok filmekről bemutatást írni ×,D Egyébként sokan unalmasnak tartják, de én szeretem, szerintem jó film :3
Beugrott valami arról amit Shanna írt "Egyébként sokan unalmasnak tartják..." lehet egyszerűen nem látják a film mögötti mondanivalót/igazságot vagyis amit a végén elmond.