Látta már valaki a HP7-et? 8D Én még nem, és nem tudom érdemes-e megnézni. Hát már nyilván nem moziban... mondjuk ki tudja, lehet még adják, nem lényeg ×D Szóval aki látta, tetszett? :3
Igen, mi moziban néztük :D A 6. után kicsit féltem hogy nem lesz jó, mert az nem tetszett, olyan uncsi(bb) volt, de már nem emlékszek pontosan miért is XD Na mindegy, szóval a 7. tetszett nagyon :3 Bár voltak azért hibái, kihagyhattak volna 1-2 jelenetet, és inkább betenni mást a helyére, ami összeköt 1-1 részt, mert kicsit "ugrálós" volt, de egyébként jó :3 Egyszer mindenképpen meg lehet nézni XD
Akkor megnézem majd, hogy megy-e még a moziban :D Én a könyvet nem olvastam (az 5. után valamiért megálltam, pedig szerettem ×D), úgyhogy nem lesz "viszonyítási alapom" ×D
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Hát... nem tudom, én nem láttam a korábbiakat, de Finch azt mondta, hogy azok után nem túl nagy szám, mert hogy tök olyan... ^^' Nekem, mint hozzánemértő horrorfilmesnek, hát... tetszett, tetszett, de nem mondom hogy hú de jó volt ×D Azért meg lehet nézni, és voltak pillanatai, de szerintem kiszámítható volt :P
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Kedd 26 Ápr. - 22:13
Nem tudom ijesztőnek mennyire volt ijesztő, de a trailer alapján vannak benne vicces szövegek :'D
A nyáron sok jó film lesz amúgy :D Hallottam hogy lesz Verdák 2., X-men First Class (X-prof és Magneto fiatalkoráról fog szólni 8D), Másnaposok 2., Transformers 3., Harry Potter 7./2, Halálos Iramban 5., Kung Fu Panda 2., Zöld Lámpás, Amerika Kapitány... Kész vagyon lesz moziba menni ennyiszer ×D
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Igen ennek én is nagyon örültem mert sajnos a múlt évben nem volt túl sok eget rengetően jó film. De ezeknek az előzeteseit már mind megnéztem és jónak ígérkezik egyedül a Másnaposok 2 amit egy kicsit úgy gondolom nem lesz oly nagy durranás az első után, de inkább tévedjek és legyen jobb.
Én szerintem nem a moziban fogom megnézni hacsak nem tényleg olyan jó, hogy kiadjak érte egy halom pénz (mert az igazat megvallva sóher vagyok), majd megoldom "műfater"-nál ott van projektor meg minden ami kell. Vagy ha más nem megnézem a gépen.
Nekem sajnos van egy olyan deffektem, hogy látom keeellll a kedvenc filmjeimet moziban ×D Az a mozihangulat... úgy imádom ×D Szerencsére sokan tudnak erről és általában meg vagyok hívva ×,,,D
A Thor-ról majd igen!!! :D Engem is érdekel :D
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Na megvolt a mozisás majdnem két órás a film, de nagyon jó volt benne minden ami kellett az akciótól egy kis romantikus szálon keresztül a poénokig. 3D-ben volt és így tényleg kimondottan csak úgy elrepült az a két óra csak ajánlani tudom az egészet. Az alaptörténet Thor-ról és Loki-ról szól, de többet csak akkor árulok el ha kéritek mert nem akarom leírni az egész filmet mert akkor eléggé unalmas lenne a film (és közben persze az lenne emlegetve, hogy "Már ezt is tudom")
Na megnéztük a Harry Potter utsó részét Nekem nagyon tetszett, a látványelemek annyira jók voltak *-* Meg hát a sztori is ugye xD Jó volt, mert már olyan rég olvastam a könyvet, hogy nem emlékeztem mindenre :P