꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Filmek, sorozatok

Go down 
+5
Joey
Tobii-zuzu
Sassy
JigoKuu
Shanna
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet
Joey
**
**
Joey

Neme : Férfi

Kor : 34
Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

Filmek, sorozatok - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeVas. 21 Aug. - 23:01

Nem tudom ráadásul még a fil előtti előzetesek még remegtek is. Mondjuk ezek a problémák szerintem nem a film hibája hanem a technikájé amit itt használnak. Gondolom Pesten jobb fajta projektort használnak és ott nincs ilyen gond.
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeVas. 21 Aug. - 23:03

Érdekes Filmek, sorozatok - Page 7 763995 Először az jutott eszembe hogy nem-e 3D-ben néztétek szemüveg nélkül, mert olyankor életlen a kép és a színek is érdekesek xD De annál kiíródott volna hogy tegyétek fel a szemüveget, úgyhogy nem ˇˇ XD
http://koffeey.deviantart.com
Joey
**
**
Joey

Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeVas. 21 Aug. - 23:08

Nem volt 3D az azért feltűnő lett volna. Mondjuk még az a technika sem tökéletes mert pl. gyors kameramozgásnál megfigyelhető, hogy akkor duplán látszik a kép mintha fel sem venné az ember a szemüveget. Szóval nem tudom mi volt a gond annyi mázli azért volt az egészben, hogy a film felétől kezdett egyre jobban élesedni a kép és a végén már majdnem éles volt.
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeVas. 21 Aug. - 23:41

Akkor remélhetőleg rájöttek a hibára xD

Én am már egy ideje valami jó kis horrorfilmre mennék el a moziba... ha lesz/van mostanában valami, akkor szívesen olvasnék pár tippet xD Mostanában futót csak a Frászkarikát láttam ami horror, de az horror-vígjáték, én meg csak horrort szeretnék XD (Bár a Frászkarikát is meg akarom nézni...) Nem ilyen gagyihorrort... hanem olyan igazit, jót xD Mint mondjuk... amilyen a Tükrök (nem láttam csak mesélték), vagy... hát mint mondjuk az Átok XD Attól azóta félek mióta láttam az első részt O_o Ami érdekes, mert a Kör meg hasonló film, azt meg gond nélkül végig néztem, egyáltalán nem ijesztett meg >.>
Vagy mint például a Barlang (amiben a kis Gollamszerű izék vannak, az a Barlang, a barlangászcsajokkal xD), vagy a... Sziklák Szeme esetleg:3

És ja tényleg xD Azt a filmet, ami arról a hegymászó srácról szól, látta valaki? Aki levágta a saját karját. Azt olvastam hogy annyira életszerűre sikeredett a jelenet hogy többen rosszul lettek és kimentek a teremből @_@
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeVas. 18 Szept. - 16:13

Végső állomás 5:
Többet vártam a filmtő a négy jobb volt de nem rossz, a Végső állomás filmeknél megszokott morbid és abszurd halálmódokat ez a film sem mellőzi. Vannak a filmben érdekes fordulatok (főleg a végén) de nem sokat javít a filmen szerintem ez is az egyszer megnézős filmek széles táborát fogja gyarapítani de azt az egy alkalmat viszont megéri.

Pontozás:10/6.5
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeSzer. 26 Okt. - 21:36

Perzsia hercege rohangál Bear Gryllssel a hegyekben :D
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeSzer. 26 Okt. - 22:17

Hogy mi? Filmek, sorozatok - Page 7 568962 Hogy, hol, miért? ×,D
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeCsüt. 27 Okt. - 12:28

az a színész az a Jake hogyishívják volt benne Bearrel a túlélés törvényeiben :D
tegnap volt a dicovery-n tök vicces volt, mondjuk nem egy finnyás fószer az biztos Bear kibeleztetett vele egy rohadó birka tetemet xD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeCsüt. 27 Okt. - 12:48

Nyóóóóóhh Filmek, sorozatok - Page 7 737579 Pedig szívesen megnéztem volna Filmek, sorozatok - Page 7 483323 Ajj... Dínó folyton a Discovery-vel kerget őrületbe, de moooost nem nézte persze Filmek, sorozatok - Page 7 4422 A te hibád Dínó Filmek, sorozatok - Page 7 280351
Jake <3
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeCsüt. 27 Okt. - 14:48

Aha, az enyém, tisztára Filmek, sorozatok - Page 7 2598960672

És... Filmek, sorozatok - Page 7 2424067314 SZÜNET!! Filmek, sorozatok - Page 7 2874239757 SZÜNET, SZÜNET, ŐSZISZÜNET! Filmek, sorozatok - Page 7 1813898089
Egy hétig nincs suli Filmek, sorozatok - Page 7 4247744240
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeCsüt. 27 Okt. - 17:44

nyugalom úgy is megismétlik még kismilliószor :D
ÉS JÖHETNE MÁR AZ A SZÜNET !!! :DD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeCsüt. 27 Okt. - 19:46

Nekem már az van! Filmek, sorozatok - Page 7 729914
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeCsüt. 27 Okt. - 21:08

Mázlista nekem holnap 3 tz-t kell megírnom + társadalom ismeretből előadást tartanom Filmek, sorozatok - Page 7 139263
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimePént. 28 Okt. - 21:25

Jake volt a Túlélés Törvényeiben? Filmek, sorozatok - Page 7 1410785470 Jaj miért nem nézem a Discovery-t?! Filmek, sorozatok - Page 7 483323 Na majd figyelem, hogy mikor ismétlik Filmek, sorozatok - Page 7 483518
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimePént. 11 Május - 13:45

Na, ma mi is megnézzük a Bosszúállókat végrexD :'D Már kíváncsi vagyok nagyon, annyira körbe van rajongva meg dícsérve, még ha a kedvenc szuperhőseim közül épp egyik sincs benne x''D *Farkas-fan Filmek, sorozatok - Page 7 1283606599 *
Meg már amúgy is rég voltam moziban*3*
Utána jövőhéten meg azt a Johnny Depp-es vámpíros filmet nézzük majd, azt is várom nagyon*-*
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimePént. 11 Május - 22:09

Hahajj, de jó film volt Filmek, sorozatok - Page 7 1813898089 De komolyan, rohadt jó film Filmek, sorozatok - Page 7 2598960672
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 12 Május - 22:40

Csütörtök este én is láttam, és fúúúúúúúúú, azóta is tart a fangörcs ×,,,D Filmek, sorozatok - Page 7 469533 Komolyan, azt sem tudom, kiért vagy miért rajongjak jobban ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 12 Május - 22:53

Nekem talán Tony (vagy Vasember, ahogy tetszik XD) lett benne a kedvencem, főképp a dumái miatt Filmek, sorozatok - Page 7 120865 És mert menő kemény csávó Filmek, sorozatok - Page 7 483518
De a többieknek is voltak jeleneteik XD Mint Hulk vigyora, amikor mondták neki, hogy ő csak "zúzzon" :'D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 12 Május - 22:55

Tony Stark x''D Eddig nem izgatott különösebben Vasember és egyik filmet se láttam még, de most a Bosszúállók után már nagyon bírom Filmek, sorozatok - Page 7 511482971
De jó volt benne tényleg mindenki xD Meg jókat lehetett röhögni rajtaxD

Szerk.:
Na, Dínó megelőzött, kb ugyanazt írtam én is x'''D
Nálam Hulk-nak inkább a "nyikhaj istenke" beszólása tetszett, meg annak az előzménye x''''D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 12 Május - 22:58

Én nagyon bírtam őt eddig is, némi ihletet is adott ekkor-akkor Koruhoz ×,,D (Pontosabban őrá emlékeztet 8,D) Akit most talán jobban megkedveltem, az Amerika Kapitány, hogy olyan kis bamba ×,D Meg Bruce, amikor nem Hulk :3

Jaaaj, az nagy volt viszont ×,,,,D Loki hogy ott maradt 8,D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 12 Május - 23:01

Ó, igen, Amerika Kapitány.
"Ez elektromossággal működik! Filmek, sorozatok - Page 7 4247744240 "
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 12 Május - 23:04

Igen x'''D Meg lóg kint egy vékony kötélen sokezer méter magasban a bazinagy gépről miközben lőnek rá, és mikor Tony szól neki hogy húzza meg a kart; "Egy fél pillanat!" x'D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 12 Május - 23:07

Meg az az ügynök is jó volt, most nem jut eszembe a neve, de akinek a Kapitányos kártyái voltak, és az elején végig ott fanboykodott ×,,D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 12 Május - 23:10

Szegény... nem írathatta alá a kártyáit Filmek, sorozatok - Page 7 574382
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 12 Május - 23:12

Carlson, nem?:D Phil a keresztneve, ennyit tudok biztosan xD
Én meg még amúgy a hatalmas Loki rajongótáborba épültem be, nekem ő is tetszett nagyon, érdekes egy főgonosz xD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 7 Icon_minitime

Filmek, sorozatok
Vissza az elejére 
7 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: