Hát ennek a végét nem értettem ×D Na mindegy. Nincs itt Jacko ellenesség szerintem azért... valamennyire voltak nekem is fenntartásaim vele szemben, de így utólag, hogy írtak róla mindent az újságok, már valamennyire megértem miért volt olyan amilyen. Vagyis miért csinált magából azt amit. Meg pár számát is meghallgattam ^^ Hát szegényke nyugodjon békében :(
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 26 Nov. - 17:05
naruto-kun123 írta:
bocsi vél volt a szomszédot kerestem XD
He? Ez mi akar lenni?! XD
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 26 Nov. - 19:56
Énse szeretem Jackot,de énis sajnálom,h meghalt :(
Szegény Ike
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 27 Nov. - 16:22
Dínósbácsi az az akar lenni hogy dei mondta hogy a zenékkel a szomszédba lehet kopoktatni mert elnéztem a topik nevet és montam hogy bocs a szomszédot kerstem
Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 20 Dec. - 22:01
"Vááááááj... váj? Áj dzsászt sztánd bífór disz... lájz. Áj dzsászt váná lif from lájf. Áj dont váná liv máj szkríínz bihááájnd... Tel mí vááj! Áj pésinz get in sórdööör! Ájm olli, olli get in... (félbeszakítják)" XD Hát ez odab*sz! (bocs, jobb kifejezést nem találtam)
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 20 Dec. - 22:03
JAAAJJ nálunk a suliba most ez a nagy szám mindenki VÁÁÁJozik XD
Dínósbácsi
Neme :
Onli jú talk lájk disz... áj mín in disz juník lángidzs... hálf inglis end hálf hángérian... sztréndzs Disz iz offtopik báj dö véj
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 22 Dec. - 14:23
:D This tipoc became an english topic? : D Great, it feels familiar xD Mért angol különben? xD 4590-t itt am szeretik :D Mmint röhögni rajta xD A Veres Lászlót nem tudják kimondani úgyhogy csak 4590 a neve xD
Úgy néz ki mint egy magyar huszár XD Kakuzunak igaza van különben xD
Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 23 Dec. - 10:57
Imádom<3
persze nem jobban mint a Chowdert: D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 23 Dec. - 11:32
Úr isten, mi a franc az ott az első videóban Ita? XD Te szereted a Chowder-t? Azt a beteg izét? Én még azt se tudom megállapítani, hogy milyen lények ezek. XD Sasuke... Csóder?! Nem inkább Chowder?!