꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Képek, videók

Go down 
+6
Dani
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Shanna
Koffeey
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Itachifan
*
*
Itachifan

Neme : nő

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

Képek, videók - Page 19 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeSzer. 23 Dec. - 12:19

Dínósbácsi írta:
Úr isten, mi a franc az ott az első videóban Ita? XD
Te szereted a Chowder-t? Azt a beteg izét? Én még azt se tudom megállapítani, hogy milyen lények ezek. XD

Meik?xd van pár olyan dolog amire illik a kérdésxD
IMÁDOM*o* Illik hozzám:3
Vissza az elejére Go down
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeSzer. 23 Dec. - 12:36

Az az Elemelonos rész.móka. Nekem mindegyik a kedvenc részem<3
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeSzer. 23 Dec. - 18:00

Háháááát nekem ez kínai 8D XXD
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeSzer. 23 Dec. - 18:24

B*sszus Sasuke, ebből semmit nem értettem. Képek, videók - Page 19 568962 XD Koffey ez nekem ugyan úgy kínai... Vagy inkább Orosz... Képek, videók - Page 19 968628
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeSzer. 23 Dec. - 20:16

pedig ez nem érthetetlen dolog Képek, videók - Page 19 765713
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeSzer. 23 Dec. - 20:34

De az... Képek, videók - Page 19 102733 Az egész beszélgetés (nekünk) érthetetlen, plussz... inkább nem folytatom... Eleget... Na mindegy... Képek, videók - Page 19 4422 Ha nem értitek... az nem baj...

Most ne nézzetek hülyének csak... mindegy... tudjátok, mindegy... XD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeSzer. 23 Dec. - 22:29

Hát nem értettük Dínó ^^'
Az egyetlen mese amit a Cartoon-on néztem az a Pindúr Pandúrok ×D Régen úgy imádtam :3
Kisame
*
*
Kisame

Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeSzer. 23 Dec. - 22:37

JUJJ az első a nyomi szerencsétlen utazásai XD Chowder XD :^^: nekem az a kedvenc részem mikor őőő izé... mikor leírja a gászpáccsó vagy nem tom hogy hívjáknak a vicceit egy könyvbe aztán kiderül hogy nem is tud írni Képek, videók - Page 19 990973 az nagyon LOL <3 :pacsit!:
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 9:58

Énazt már láttam vagy 20x és egy idő után már nem olyan viccesxDAmúgyis Gazpachot nem nagyon kedvelem: / idegesítxD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 10:04

idegesít a nagy gatyója?? XD vagy az anyukája? XD
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 10:10

főleg az hogy folyton az anyjával jön mindig
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 11:34

azta itt mindenki nézi párszor? XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 12:27

Csak mi vagyunk Koffey-al az egyetlenek akik nem nézik a Chowder-t? Osztályomba is mindenki nézi... Képek, videók - Page 19 102733
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 14:57

Én sem nézem szval xDDDD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 16:24

Jó akkor mi vagyunk hárman akik nem nézik a Chowger-t! Mi vagyunk a három Chowger ellenes! Képek, videók - Page 19 918146
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 16:28

Ez az elsö táncfellépésemröl készült video :D :^^:
akrobatikus hipp hopp a müfaja sztem XD
a nevünk: Black & White Acrobatic Team!!! :D:D Képek, videók - Page 19 918146

Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 17:19

Én sem nézem a Chowdert Képek, videók - Page 19 765713

Jaj de jól táncoltok! :D Melyik vagy te? :D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 17:45

Az tetszett nagyon, amelyik mozdulatot olyan nagyon meg is tapsolták :Đ Ügyik vagytok ^^
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 19:34

köszi szépen rendesek vagytok :D :^^:
én az a csávóka vagyok aki az elején felpörgeti a csajt a vállára
és idejön a kamera elé és ott teszem le a csajt,a video legelején :DXD :^^:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 19:40

Ügyi vagy akkor :^^: (Mondtam már de nem baj :D)

Ja és új fejléc, meg egy csomó új emotikon a szolgálatotokra így karácsonyra Képek, videók - Page 19 805269
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 20:49

köszönjüüük :teehee: azéért neem raknál be szivárványosat majd? Képek, videók - Page 19 596150
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 21:20

Igen Koff! Nagyon köszönjüük!!! Képek, videók - Page 19 638604 :teehee: Képek, videók - Page 19 643501
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 21:22

Szivárványosat? A szemrákosokat? XD Majd lehet Képek, videók - Page 19 501700
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeSzomb. 26 Dec. - 1:26

Jippiijé*o*
Addig ezt nektekxD:

Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitimeHétf. 28 Dec. - 15:10

Nem akarok több Chowder-t, meg ehhez hasonlót! Képek, videók - Page 19 737579
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 19 Icon_minitime

Képek, videók
Vissza az elejére 
19 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Videók és animációk

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: