Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 23 Dec. - 12:19
Dínósbácsi írta:
Úr isten, mi a franc az ott az első videóban Ita? XD Te szereted a Chowder-t? Azt a beteg izét? Én még azt se tudom megállapítani, hogy milyen lények ezek. XD
Meik?xd van pár olyan dolog amire illik a kérdésxD IMÁDOM*o* Illik hozzám:3
Itachifan *
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 23 Dec. - 12:36
Az az Elemelonos rész.móka. Nekem mindegyik a kedvenc részem<3
Hát nem értettük Dínó ^^' Az egyetlen mese amit a Cartoon-on néztem az a Pindúr Pandúrok ×D Régen úgy imádtam :3
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 23 Dec. - 22:37
JUJJ az első a nyomi szerencsétlen utazásai XD Chowder XD :^^: nekem az a kedvenc részem mikor őőő izé... mikor leírja a gászpáccsó vagy nem tom hogy hívjáknak a vicceit egy könyvbe aztán kiderül hogy nem is tud írni az nagyon LOL <3 :pacsit!:
Itachifan *
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 24 Dec. - 9:58
Énazt már láttam vagy 20x és egy idő után már nem olyan viccesxDAmúgyis Gazpachot nem nagyon kedvelem: / idegesítxD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 24 Dec. - 10:04
idegesít a nagy gatyója?? XD vagy az anyukája? XD
Itachifan *
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 24 Dec. - 10:10
főleg az hogy folyton az anyjával jön mindig
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 24 Dec. - 11:34
azta itt mindenki nézi párszor? XD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 24 Dec. - 12:27
Csak mi vagyunk Koffey-al az egyetlenek akik nem nézik a Chowder-t? Osztályomba is mindenki nézi...
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 24 Dec. - 14:57
Én sem nézem szval xDDDD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 24 Dec. - 16:24
Jó akkor mi vagyunk hárman akik nem nézik a Chowger-t! Mi vagyunk a három Chowger ellenes!
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 24 Dec. - 16:28
Ez az elsö táncfellépésemröl készült video :D :^^: akrobatikus hipp hopp a müfaja sztem XD a nevünk: Black & White Acrobatic Team!!! :D:D
Az tetszett nagyon, amelyik mozdulatot olyan nagyon meg is tapsolták :Đ Ügyik vagytok ^^
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 24 Dec. - 19:34
köszi szépen rendesek vagytok :D :^^: én az a csávóka vagyok aki az elején felpörgeti a csajt a vállára és idejön a kamera elé és ott teszem le a csajt,a video legelején :DXD :^^: