꧁ Otthon vagy ꧂
Képek, videók
+6 Dani
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Shanna
Koffeey
10 posters
Szerző Üzenet Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 19 Feb. - 16:18 Nem tudom
VIDEO ULTRASZUPÉÉJKAWAII!!
(Szóljatok ha ez az Axis Powers Hetalia fanság idegesítő xDDD)
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 19 Feb. - 16:47 Ez... ez beteg...
XD És milyen hosszú...
A végén bal alsó sarokban mi az a macskafejű izé?
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 19 Feb. - 17:02 Őőő,mire gondolsz
xDDD
Asszem Kínának van vmilyen macskakabalája,de én azt a végém nem láttam xDDD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 19 Feb. - 17:06 Hát... olyan őrült az egész...
XD Főleg a vége amikor bepörög! XXD
Ott van a bal alsó sarokban :D Egy macskafejű izé... O.o
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 19 Feb. - 18:14 "Mire gondolsz?"ot arra értettem,h milyen cicafejű izére gondolsz xDDD (Ez már lényegtelen,de szeretem ha tisztázva van vmi :^^: ) Amúgy meg már tudom mire gondolsz,és sztem az Kína kabalája :333 (Mondjuk ebbe ne legyél nagyon biztos xDDD)
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 19 Feb. - 18:57 Ja jóó...
Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 19 Feb. - 22:37 Tényleg csak az egyik jelenik meg
(Elfelejtettem idézni de ott van az valahol) Pedig mikor elküldtem még ott volt mind a kettő...
Na mindegy, itt van akkor a másik megint^^
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 20 Feb. - 8:25 Mily drámai, mintha épp behúzni készülne a kamerásnak...
XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 21 Feb. - 22:27 Hmmm, ez már megközelíti az elképzeléseimet kb ×D Köszi Sassy ^^
Itachifan *
Neme : Kor : 30Karakter : Uchiha Itachi˘˘Hozzászólások száma : 249 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 23 Feb. - 15:09 FIGYELEM! A KÖVETKEZŐ VIDEÓK MEGTEKINTÉSE SÚLYOS AGYKÁROSODÁSSAL JÁRHAT! HEY, APPLE! VIDEO HEY, PLUMPKIN! VIDEO HEY, TOE-MAY-TOE! VIDEO HEY, SANDY CLAUS! VIDEO HEY, ORANGE! VIDEO HEY, FOOTBALL VIDEO És még nagyon sok van, amit most nem fogok belinkelni...
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 23 Feb. - 16:59
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 23 Feb. - 17:40 Az a kicsi össze-vissza fecereg! XD
Itachifan *
Neme : Kor : 30Karakter : Uchiha Itachi˘˘Hozzászólások száma : 249 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 23 Feb. - 17:53 ANNOYING ORANGE*O*
TOE-MAY-TOE
Knife
Claustrophobia :teehee:
I'm an orange
g*ciinagy imádomx"D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 24 Feb. - 12:55
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 24 Feb. - 14:21 Szerintem is... XD De épp ez benne a jó. XXD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 24 Feb. - 16:16 A te kawaii-o-metered is kiakadt?
XXD
Tudom hogy nem arra írtad nyugi
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 24 Feb. - 19:08 Loool XD Nekem inkább a Betegnarancscucc-o-meterem akadt ki XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 25 Feb. - 13:10 Sajnos nincs
És mooost... tudom hogy már volt régebben, de annyira kell
XXD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 25 Feb. - 13:27 Wááááh!!!
*ijedtében lefordul a székről*
Nagy bazi pucsítós feszes segg!!!
Mért raktad be megint?!
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 25 Feb. - 21:06 Pont ezért ^3^ (Hmm... a hármas hasonlít a feszes s*ggére :D)
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 25 Feb. - 21:14 3...
,,,,,
(*.*)
/| |\
\__3
/ \
Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 26 Feb. - 16:06 Hiijjjjjj
Szilikonsegg @×@ Tényleg egy hármas jut róla eszembeXD
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Képek, videók
Képek, videók
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.