꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Képek, videók

Go down 
+6
Dani
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Shanna
Koffeey
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Képek, videók - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeCsüt. 11 Feb. - 16:36

Igen olvastam... Képek, videók - Page 28 501700
Vissza az elejére Go down
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeSzomb. 13 Feb. - 23:57

Ez Niee "eredetije", nem? :D
Képek, videók - Page 28 24ecrio
Kuroshitsuji-s képeket kerestem, ott bukkantam rá :P Valakinek Kuro OC-je gondolom :D ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeVas. 14 Feb. - 9:50

De ez az! Látom... Képek, videók - Page 28 821897 XD
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeVas. 14 Feb. - 10:52

Jééééééj Képek, videók - Page 28 805269 XD
Nekem nem volt meg egészben, csak egy kis részlete :3
http://koffeey.deviantart.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 18:25

FÉLRE NE ÉRTSÉTEK nem nagyon szeretem az oroszokat,de ez a videó nagyon bejön :^^: (Ja és azért fehér hajú az összes képen a srác,mert ezis a Hetaliás Oroszország ^^""")
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 18:26

Helyenként elég félelmetes vigyora van! Képek, videók - Page 28 274283
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 18:30

Tudom,ugyanis ő az APHban is úgyvan ábrázolva,h kívül csöndes,mosolygós,de belül durva és szadista Képek, videók - Page 28 255795
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 19:27

Mielőtt elindítód a videót is elég szadista az a kép.... Képek, videók - Page 28 102733
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 19:58

Tudom :ó.te:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 20:19

Én is! :neeeh:
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeSzer. 17 Feb. - 11:39

VODKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Képek, videók - Page 28 580731 Képek, videók - Page 28 580731 Képek, videók - Page 28 580731
(Még mindig tudok röhögni ezen a videón xDDD)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeSzer. 17 Feb. - 12:32

Looooool!!! Képek, videók - Page 28 94350 Hát ez a néhány másodperc.... Felért egy egész videóval. XD

Nézzétek! Az első légi győzelmem joystick-al! Képek, videók - Page 28 112523
Képek, videók - Page 28 BI_6__s_power_by_DinosBacsi
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 11:23

Ügyes vagy megint :D De nem rossz a topik? Képek, videók - Page 28 501700 (Végül is határeset ×D)

Most megtudhattunk egy titkot Sebytől :3
Képek, videók - Page 28 Alianmrow

Milyen cukik a háziállatok a démonoknál igaz? :^^: ×D

És még egy kis Kuro ×D
Kis perverzes-kukkolós :D
Képek, videók - Page 28 Scenary

És egy kis cicapuszis :3
Képek, videók - Page 28 Omnomnom
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 11:30

Jaj, ezek jók, már Koffey mutatta őket egyszer nekem... Képek, videók - Page 28 97745
Hát Seb tud valamit... XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 11:40

A helyes kifejezés inkább hogy Seby mindent tud ×D

Képek, videók - Page 28 Ghatta

Azok a fejek :>
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 11:42

Hát van egy fejük... Képek, videók - Page 28 97745
Mingjárt véga az órának, nem tudok tovább maradni... Képek, videók - Page 28 483323
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 11:55

Hát maradj bent ×D

Na és akkor harmadszorra is >3 (terjesztek bwahaha)

Képek, videók - Page 28 34hji29

Képek, videók - Page 28 2ze9mdx

És a vicces mellé kis komolyabbat is. Azért ez egy komoly téma úgy alapvetően ˇ-ˇ ×D
Ez olyan jó jelenet <3 Kard, kés, pisztoly, vénember >D ×D
Képek, videók - Page 28 2vrucjr

Képek, videók - Page 28 Oiik5

Szóljatok ha kezdek idegesítő lenni ×D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 12:57

Engem nem idegesít :^^: Sztem az én APPH népszerűsítési kísérletem fárasztóbb lehet xDDD

This... is.. PASTAAAAA!!! Képek, videók - Page 28 580731
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 13:48

Shanna, bepakoltad a kedvenc jeleneteimet XD A kukkolós olyan jó, Seb nem szívbajos Képek, videók - Page 28 48616 XD (És ezek nem mellesleg annyira jól kijönnének animében is, ha vennék a fáradtságot megcsinálni és nem Monoshitsuji lenne, de nem off-olok itt ezzel tovább -.-)
-Say aaaaaah! Képek, videók - Page 28 514184
-ZOWAAAAAAA!! Képek, videók - Page 28 775863
XXD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 14:18

Shanna-chan írta:
Hát maradj bent ×D
Szóljatok ha kezdek idegesítő lenni ×D

Én szerettem volna! De már inkább örülök hogy itthon vagyok... :>}:

És... Majd ha? Képek, videók - Page 28 682940
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 21:36

Esküszöm nekiülök Kuro mangát olvasniXD Ezek tetszettek nagyonXD Mit csinál Seby a ZOWAAA-s képen?XXD (azon kívül hogy eteti Cielt mint egy kisbabát Képek, videók - Page 28 102733)

És akkor vöröskék ShannánakXD
Képek, videók - Page 28 %5Blarge%5D%5BAnimePaper%5Dwallpapers_Takeshi-Okazaki_sputnikxii_19407

Képek, videók - Page 28 Matt

.....nyeee, ez tényleg nehézXD Az első a gépemről van, a másodikat már vagy 20 perces keresés után találtam o_O Ilyen kevés vöröske van? Képek, videók - Page 28 795967 (Na jó, hát párat kizártam ami nem illik a Korudhoz:D) Küldetés fail Képek, videók - Page 28 990973
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimePént. 19 Feb. - 7:50

Seb-nek azt mondták legyen kedves Ciel-lel mert akkor beteg volt és ő így értelmezte, de Ciel-nek nyilván nem tetszett xD

!Én csak egy vöröskét látok Képek, videók - Page 28 102733
Am nehéz igen XD Én is kerestem de nem találtam XD Küldetés EPIC fail Képek, videók - Page 28 31212
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimePént. 19 Feb. - 11:35

Úgy utálom ha valamivel mindig találkozunk, de ha keressük akkor meg soha sincs meg! Képek, videók - Page 28 483323
GTA-ban is akárhányszor kerestem valami kocsit ami épp kellett, azért se volt. Képek, videók - Page 28 775863 Pedig máskor mindig van ott egy csomó, de akkor bezzeg nem... Képek, videók - Page 28 4422
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimePént. 19 Feb. - 14:24

Ez most nem olyan, ez egyszerűen NEHÉZ XXD
Am próbáld meg itt Shanna :^^: http://www.animecharactersdatabase.com/ Beállítod amit kell és aztán Calculate-tel kiadja hány találat van, aztán meg Search és válogathatsz XD Nem igazán kép szempontjából jó, csak karakteréből. Ha találsz olyat aki kb jó, azt valahova máshova írd be hátha kidob róla jó képeket XD

Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitimePént. 19 Feb. - 15:27

Az is nehéz! Én csak egy rohadt buszt akartam, de nem volt egy se! Képek, videók - Page 28 775863

Az over-t mért úgy mondja hogy uveeer? Képek, videók - Page 28 274283 XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 28 Icon_minitime

Képek, videók
Vissza az elejére 
28 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Videók és animációk

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: