꧁ Otthon vagy ꧂
Képek, videók
+6 Dani
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Shanna
Koffeey
10 posters
Szerző Üzenet Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 25 Szept. - 17:40 "Gyere ifjú mester, megforgatlak!" Igen... biztos ezt mondja. :83: XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 26 Szept. - 0:19 Bwahaha >3 ×D Nem is tudom Ciel milyen fejet vág... sír vagy nevet :naruto-lol:
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 26 Szept. - 9:06 Szerintem sírni készül. :T~T: Már akkor se élvezte a táncot, amikor női ruhát viselt, de most még rosszabb. Mert most még FOROG is! :<:
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 26 Szept. - 18:36 <3 Ezt a képet úgy szeretem (:
Még Saso aláírásában volt a régi fórumon :3 Onnan mentettem le XD Olyan jó kép Sasoriról :<3:
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 28 Szept. - 15:15 ezek Koruk akarnak lenni? legelőszőr ezt is Sasonak néztem :^^;: de szentigaz hogy jók :D
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 28 Szept. - 17:08 Énis először azthittem,h Saso XDVIDEO Na ezen behaltok xDDD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 29 Szept. - 16:07 Hát mert a vörös hajú karik mind egyformák kisebb-nagyobb eltéréssel XXD Azt a vidit úgy imádom XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 3 Okt. - 13:05
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 3 Okt. - 17:48 Nem szeressem a HidaSakut :<:
:O.o:
Fiúk magatoknál vagytok!?
Vagy az angyalság elvette az eszeteket XD
Ez így nem lesz jó srácok :u_u:
Már megint Kin és Oro sensei hurcolhat titeket haza :=.=:
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 3 Okt. - 21:07 itt meg minden a feje tetejére állt XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 4 Okt. - 21:40 Kisame nekem olyan barbis lett XXD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 6 Okt. - 21:54
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 7 Okt. - 16:02 ez naon LOL , leszámítva a duplapostot :D mikor megláttam elsó gondolatom az volt hogy 1 kis tűvel kiszurjam a vizzzel telt lufikat xD és ez asszem illik is . a tanítványok a tenítóik bőrébe bújtak. vagy nemtom elmondani.de értitek gondolom :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 7 Okt. - 17:28 Nem duplapost, egy nap után lehet magad után írni ^^ Szaszke a legélethűbb szerintem XD
Stein *
Neme : Kor : 32Karakter : Renhioyu AshuraHozzászólások száma : 466 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 7 Okt. - 17:34 nekem csak utána ugrott be hogy kiket is akar parodizálni XD először mondom orcsi nyert egy szépségversenyt wtf?:D zsír kép :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 7 Okt. - 21:29 Itt van két nagyon jó vidi :D Ha Szaszke lenne a 'sztár'... az ő openingje XD Am érdemes megnézni a feliratokat közben, "Big Bro is a weasel" meg "Big bBro loves buttsecks" :ĐVIDEO Ez pedig egy nagyon jó átfogós-harcos AMV :83: Főleg a chuunin vizsgából vannak benne, nagyon jó lett szerintem (:VIDEO
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 8 Okt. - 11:48 Az első az de nagyon... ajjj ×D Kéne neki indítani egy sorozatot ezzel az OPvel komolyan :D A második rohadt jóó *.* Nagyon jól megcsinálta aki csinálta :): Hoztam én is egyet, ez csak egy kis rövid Akás, nekem nagyon tetszik :)VIDEO
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 27 Okt. - 17:33 Nah,már gondoltam arra,h felteszem ezt a vidit.de most hogy teljesen Soul Eater láz van,rászánom magam :3(Nekem is meg kell néznem tüzetesebben azt az animét^^)VIDEO :^^: Most lehet utálni,de én imádom az SP-t animében k:iigenigen: (Meg simán is xD)
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 27 Okt. - 17:49 ez tetszik nekem.de nem valami duci cartman XD :*×*:
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 27 Okt. - 17:51
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 27 Okt. - 18:16 Ez a logó illik hozzád Dínó :^^:
Tobi,tényleg tetszik?
Én még nem láttam olyan fiút,aki nem fújolja le az Sp-animét
Am Cartman tényleg nem túl kövér
Csak most vettem észre
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 27 Okt. - 18:17 nem is tudtad? hiszen nyárom ezt modntam hogy SP igy Sp ugy a music tvn x)
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 27 Okt. - 18:19 Kössz! Reméltem hogy tetszeni fog! :pacsit!: Igen, télleg illik hozzám! Talán mert én csináltam?
XD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 27 Okt. - 18:21 jah az msn-ből kimásolta -.-
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Képek, videók
Képek, videók
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.