Tárgy: Re: Videók és animációk Csüt. 26 Nov. - 12:15
A zenék jók alá, meg a képeket is jól összeválogattad (nem olyan képek amikbe minden sarkon belefut az ember) de effektelhetnéd kicsit jobban. Mármint többféle hatást használni a képek közé :^^:
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Videók és animációk Pént. 27 Nov. - 16:11
aha köszz
márcsak öt hsz és meglessz a 100
Mod.: Okés, de ezért ne triplázz.
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Videók és animációk Pént. 5 Márc. - 17:58
Ó, ezt még régen csináltam!
Sims 2 ágy verseny XD
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
Tárgy: Re: Videók és animációk Szomb. 6 Márc. - 0:22
Te is ilyen hülyeségeket csinálsz Simsezés közben?XD Én is mindent csinálok, csak azt nem a mi a játék rendeltetési céljaXD
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Videók és animációk Szomb. 6 Márc. - 8:07
Hát ha egyszer megcsinálhatjuk XD
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Videók és animációk Vas. 7 Márc. - 13:06
Dinó te no normál vagy CX
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Videók és animációk Vas. 7 Márc. - 14:06
Tudom! XD
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Videók és animációk Vas. 7 Márc. - 14:44
Hörrrrr XD Ilyen hülyeségekkel foglalkozok pedig írnom kéne a játékba XXD De annyira akartam XD Szépen együtt vannak :teehee: Bocs annak akiről csak egy kép van... dehát róla tényleg csak egy képem van akkor XD Pl Sai meg Jigoku... ^^' Majd akarok még csinálni, ez ilyen első szárnypróbálgatás volt összevissza bedobált képekkel, azért vannak sokszor ugyanazok a karik egymás után XD Meg a zene is a default zene... mondjuk sztem nem rossz XD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Videók és animációk Vas. 14 Márc. - 22:57
Nekem naon tetszik :D :teehee: De majd lesz tobb kép is Sai-ról.Sok képet találtam már ,amelyek tényleg hasonlítanak rá,pl ez is
És még találtam párat,csak azoknak más színú a haja,vagy szemüvege van De a vidi az naon jó lett :D
Tárgy: Re: Videók és animációk Vas. 14 Márc. - 23:22
Majd a kövibe belerakom :D xD Addig gyűjtök még képeket XD Haruhiról, Saegiruról meg Niee-ről sok van... hát ők a "házi" karakterek XD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Videók és animációk Vas. 14 Márc. - 23:27
Huha,ha ezt nem mondod akkor....xD nem folytatom inkább xD Majd lementem a képeket és megprobálok a szinekkel kezdeni valamit és majd ugy felrakom őket ^^