Hörrrrr XD Ilyen hülyeségekkel foglalkozok pedig írnom kéne a játékba XXD De annyira akartam XD Szépen együtt vannak :teehee: Bocs annak akiről csak egy kép van... dehát róla tényleg csak egy képem van akkor XD Pl Sai meg Jigoku... ^^' Majd akarok még csinálni, ez ilyen első szárnypróbálgatás volt összevissza bedobált képekkel, azért vannak sokszor ugyanazok a karik egymás után XD Meg a zene is a default zene... mondjuk sztem nem rossz XD
Ide nekem a drótkerítéses Darogés képet most! ×D Honnan vaaan? *,* Am naggggyon jó, nem is gondoltam még ilyenre ×D Milyen kis édik ^^
Tárgy: Re: Videók és animációk Szer. 24 Márc. - 21:54
:=o=: Van egy húszmilliárd éve készített Sasoris AMV-m, ilyen nagyon kezdő, MúviMékörös, rossz minőségű, feliratos, ráadásul még egy baki is van benne... és már majdnem 92.000-en megnézték Jútúbon És ötcsillagos O_O Olyan büszke vagyok rá Pedig tök véletlen volt az egész, eredetileg nem is erre a számra akartam csinálni, de ahogy lecseréltem annyira illett rá hogy így hagytam. És bejött XD
Am amíg ezt csináltam, azalatt nőtt a szívemhez Saso <3
Tárgy: Re: Videók és animációk Csüt. 25 Márc. - 10:24
Ez a tiéd? Nagyon szeretem ezt a vidit :=o=: De én nem is tudtam hogy a tied... még kommenteltem is egyszer rá, csak ugye angolul, meg egyik haverom accountjáról (mert nekem nincs)... de miért nem tudtam hogy a tiéd? ×D Különben meg épp az egyszerűsége miatt jó szerintem :D Pont mert nincs benne effekt meg ilyesmi, csak a zene, és az nagyon összhangban van a képekkel és azért jó :D Annyira ott van a zene mindenhol... ahol lassúnak kell lenni ott lassú, ahol be kell gyorsulni ott begyorsul, ahol keményebbnek kell lenni ott keményebb... ×D De miért nem tudtam hogy a tiéd? *ismételgeti*