꧁ Otthon vagy ꧂
Képek, videók
+6 Dani
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Shanna
Koffeey
10 posters
Szerző Üzenet Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 12 Szept. - 22:36
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 12 Szept. - 22:47 LoL Tobi XXD Csak az ő meg a Kakuzu fején van rajta XD
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 12 Szept. - 23:30 Itachi milyen genjutsut csinált XD ollók XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 13 Szept. - 13:17 Szegény sapka úgy megrémült! :T~T: Itachi gonosságából itélve egyértelmű hogy hova kerül... XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 13 Szept. - 21:57
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 14 Szept. - 13:49 Az első nagyon jóóó :naruto-lol: Talk to the hand ×D Az az irritált fej Deinek :D Meg az a perverz vigyor a kezén ×D Tetszik az avid Dei :3 Olyan kis sunyi :)
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 14 Szept. - 15:10 Pedig az első képen az a Leonidász nevű kéz xD az nem szokott vigyorogni vigyorog. irritált fej Deinek. ez egy kicsit értelmetlen nem?
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 14 Szept. - 20:44 Hmm... miért értelmetlen? <,<
Ez olyan jó kéép XD Ma találtam :Đ
(Bocs, kicsit nagy o×o)
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 14 Szept. - 21:36 Dei b*zki magyarázd elé hogy miért nem értelmetlen. nem értem. "irritált fej Deinek' nem értem én :nem:
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 14 Szept. - 22:11 Hát a képen, amit hoztam előtte :D (előző oldal) Azon van Deinek irritált feje XD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 15 Szept. - 15:59 jahg igy már értem hogy Deinek van irritált feje :D az e betű hiányzott és ezért véltem értelmetlennek :Đ
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 15 Szept. - 17:23 :):
XXD
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 15 Szept. - 19:39 Dínósbácsi írta: XD Ez jópofa! :8D: A baloldali baba, feje tök jó! XD Amm... mér csak egy szeme van? XD Mert a másikat eltakarja az árnyék XD
Gondoltam,ha már megtalálom,fölteszem...
VIDEO "Ennyire pici delfint én még nem láttam"
XD LOL
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 16 Szept. - 15:52 "De... biztos hogy visszajön?" XD Ez nagyon jó! Annyit röhögtem rajta! :ííí: XXD Ez csak egyszerűen nagyon jó! Ebay!!! :ííí: VIDEO XD Tetszik ez a szám! XD Még akkor is ha csak egy paródia. :8D: Olyan... magával ragadóó! :83:
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 18 Szept. - 11:07 Ez a szerencsétlen Back Street Boys szám miket meg nem élt már ×D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 18 Szept. - 12:36 Hát mert annyi jó dolgot rá lehet énekelni! XD Ezt is szeretem! :Đ 1:30-től elég... Öhöm... öhöm... XDVIDEO Csak ez nem a legjobb minőség...
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 20 Szept. - 18:23 O_O""
Ez kifog derülni Sakuról XDŐ valójában egy diclonius....Rózsaszín haja van hozzá XD
(De jóó kis szeletelős horror fanfic lehetne :83: )
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 20 Szept. - 19:46 Jajj ne! Sakura=Nyuu! Nyuu=beszédre képtelen, idétlen kiscsaj! beszédre képtelen, idétlen kiscsaj=várengző, embereket széttépő fenevad! Más szóval: Sakura=vérengző, embereket széttépő fenevad! Most már értem, hogy él túl annyi mindent! :O_o: XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 21 Szept. - 14:00 Erre a Belső Sakura is bizonyíték :figyel:
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 21 Szept. - 15:52 Jesszusom, hogy lehetséges ez?! Az EMO, és a madáriesztő mosolyog! :O_o:
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 22 Szept. - 7:42 Pont tegnap értem ide a mangában XD (Meg aztán tovább, mert rohamosan pusztítom mert iszonyat jó *×*) A nő lábprotázisét nézte hogy milyen valósághű a tapintása és kicsit elkalandozott :D Noh :D XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 23 Szept. - 9:37 Hát csak olyan véletlen... XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 23 Szept. - 12:53 Lehet hogy démon, de attól még férfiból van na :u_u: XD
És férfiasan táncol az ifjú mesterével ;Đ XD
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Képek, videók
Képek, videók
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.