꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Képek, videók | |
|
+6Dani Tobii-zuzu Itachifan Stein Shanna Koffeey 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 9 Szept. - 19:34 | |
| - Deidei írta:
- Mert ahoz nem túl komoly...? :figyel:
Minden esetre itt úgy látszik tetszik neki a ruha XD Meg Muku-kunnak is... Yamamoto is élvezi... Gok-kun és Tsuna már nem annyira... XXD De jól áll nekik :u_u:
Úgy látszik Mokuro büszke arra, hogy Chrome ruháját viselheti. XD És jól áll neki az az ananászos öv! :Đ | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 9 Szept. - 19:52 | |
| Nekem a virág tetszik a hajában XD Hibari pedig azért rövid szoknyát kapott mert a mini ellent mond az iskolai szabályzatnak ˇ-ˇ XD - kin írta:
De ari tényleg :3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 9 Szept. - 20:07 | |
| ja leesett.vágom már xD ezen tényleg látszik a barátság. csak Dosu van meglepődve :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 10 Szept. - 11:16 | |
| Mukuro titokban erre vágyott XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 10 Szept. - 13:49 | |
| Hát! Mindig erről álmodott. És most... most ő nagyon boldog, hogy felvehette. :8D: XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 11 Szept. - 15:43 | |
| ne vegyétek ezt felvágásnak de amiota tsalán 2 hete kezdtem el játszani rendszeresen megint és azóta ilyenek a magyar térképek xD ja én vok a zöld.Zikkmester. xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 11 Szept. - 15:50 | |
| Jaaaj de rég játszottam XXD Ügyes vagy :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 11 Szept. - 16:34 | |
| am kösz de tom hogy ugyes vok(na ezzel oda a szerencsém xD) kakuzu mit szorongat.a számára legofntosabb dolgokat.Hidan bőr felületét és pénzt xD Peinnek oda a jobb szeme xD.Itachi szerintem túl sok gólyó izét eszel,tejjesen tönkre fog menni a beled xD. és mindenki elvan pirulva...mint a régi oldalon a pirulos gyerek xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 11 Szept. - 17:15 | |
| Kisame hogy örül már hogy etetheti 'tachit >3 Saso meg uke állapotban van XXD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 11 Szept. - 17:39 | |
| Uke verzió bekapcsolva. XD Dei pedig nagyon élvezi, hogy fogdoshatja. :Đ Ez nem sokszor teheti meg a dannával. XD Csak olyan pillanatokban, amikor mindenki részeg. XXD | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 11 Szept. - 21:06 | |
| Anno nekem volt olyan hogy az egészet elfoglaltam és akkor volt valami 7000 valamennyi pontom XD jó ez a kép XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 11 Szept. - 21:53 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 12 Szept. - 9:56 | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 12 Szept. - 10:55 | |
| XD Zakuu :83: Plüsseit nézzétek XD |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 12 Szept. - 14:02 | |
| XD Ez jópofa! :8D: A baloldali baba, feje tök jó! XD Amm... mér csak egy szeme van? XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| | | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 12 Szept. - 21:28 | |
| JUUJJJ! XD Azt hiszem kitértem a hitemből XD visszafelé fogok fejlődni a törzsfejlődésben XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 12 Szept. - 21:34 | |
| Ezek után nem csodálom... XXD Az a mélyről jövő szerénység... :=.=: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 12 Szept. - 21:52 | |
| az utolsó kettő kép amin Dei meg Tobi van erről az jut szembe hogy lerajzoltad a karim. bár nemtom mennyi időbe telt xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 12 Szept. - 22:15 | |
| Tényleg XD Végülis olyan másfél órába, mert amit elkezdtem még régen az elszakadt :< De az nem is volt jó úgyhogy nem baj XD Ezt meg most csináltam meg délután... örülj hogy elszakítottam a másikat :D Különben most se lenne még kész XXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 12 Szept. - 22:18 | |
| ja akkor örülök :D de élvezi Tobi hogy mini szoknya van rajta ... xD | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 12 Szept. - 22:19 | |
| XD Kisaméről ne is beszéljünk XD Az olyan elszánt XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 12 Szept. - 22:19 | |
| Meg Kisa is XD Ita meg... ő nem tudom... beleéli magát vagy valami XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Képek, videók | |
| |
| | | | Képek, videók | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|