Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 3 Júl. - 16:31
Ki animálta ezt a sz*rt?! Hogy néz ez ki? Csak nézzétek meg Pein fejét, meg a lábát! A lába nagyon leegyszerűsítetten és mesésen mozog! :bukta: A feje az elsőn, teljesen torz! Azok a pirszingek az orrában, össze vissza vannak, meg ki találta ki ezt a farkasember fejet?! :ójaj: És az a földbedöngölés... :bukta: Az utolsón meg gumifeje van! Istenem, de rossz XD
Azt hittem eleget láttam a CseViben, de looooooooooooooooooooooooooooooooooooool, sok-sok ooo-val, milliónyival ×D Az elsőn... hát mi történt a Shippuuden egykori szép animációjával? Mi ez? Nagyon sietni kellett vele? ×D Mint valami elb*szott fananimation o_O Semmi árnyék, semmi tónus XP De sajnálom Peint, komolyan... azt a jó sorát így elrontani, komolyan :S Ki veszi így komolyan? Személyes bosszút érzek ×D Aki csinálta biztos Jiraiya-párti :| A második legalább nagyjából normálisan van megrajzolva, erre az is... most komolyan? Döngöljük a földbe egy böszmenagy téglával, mint valami szöget? Úristen ×D Epic fail
Dínósbácsi
Neme :
1:15 XXXXD Az a fej XD Hogy lehet ilyen komoly fejjel mondani hogy "Lemme make you my boo"? XD Meg az a két bevágás nagyon tetszik, amin Sakura pólóján az van hogy Sasuke was here + lefelé mutató nyíl, Szöszkének meg fordítva XD
Aha, azon én is röhögtem ×D Nekem is kell olyan póló ×D Csak nem Sasukés...
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 16 Júl. - 20:59
Tényleg jó videó, azokon a fejeken aztán lehet röhögni XD Meg ez a zene is tetszik Bár nem értem a szövegét igazán, de attól jó XD Lol, 1:01-nél az a rész XD Meg a Shake it-es résznél arra a Sakura jó ott :D Meg a Sasuke was here pólós résznél, Sakurának miért van olyan gonosz feje? XD