꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Képek, videók

Go down 
+6
Dani
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Shanna
Koffeey
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Képek, videók - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeKedd 27 Okt. - 18:22

Eh? Képek, videók - Page 16 763995 Mi va?! Ezt én csináltam! Én magam! Képek, videók - Page 16 918146 XD
Vissza az elejére Go down
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeKedd 27 Okt. - 18:25

jah azt hittem az msn nek egyik hangulatjelét bittyeztetted be xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeKedd 27 Okt. - 18:29

Hun láttá' te Dino Studios logót a msn-en?! Képek, videók - Page 16 763995 Nincs is olyan hangulatjel! Ez az én művem! Képek, videók - Page 16 918146
Mellesleg nem is msn-ezek... Képek, videók - Page 16 139263
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeKedd 27 Okt. - 18:31

pedig tényleg azt hittem xD.az msn-be van jo sok ilyen rokás XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeKedd 27 Okt. - 18:32

Nem a rókásról van szóó! A rókás az nem az enyém...
Jó akkor belinkelem megint... Képek, videók - Page 16 191601 Dino Studios Logo <--erre katt!
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeKedd 27 Okt. - 19:57

Ááháá... a linken nem látszik hogy link Képek, videók - Page 16 468785 Ezzel majd csinálok valamit, ha rájövök hogy kell XD
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeKedd 27 Okt. - 20:33

jaaah? hát az más ... sorry .nem tudtam :)
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeKedd 27 Okt. - 21:02

Nem a te hibád, nem látszik hogy link ha szöveggel van odaírva ^^'
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeSzer. 28 Okt. - 11:40

Nem a te hibád Tobi, te jó fiú vaagy... Képek, videók - Page 16 514184 A csúnya fórum hibája, hogy nem láthatóvá teszi a linkeet... Képek, videók - Page 16 752584
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeSzer. 28 Okt. - 12:53

Jön a szadista Dínó Képek, videók - Page 16 765713

Képek, videók - Page 16 Kin_vs_Shikamaru_by_GARIMTO
E-ez íígy nem éér Képek, videók - Page 16 483323 ...
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeSzer. 28 Okt. - 14:06

Szadista lennék? Képek, videók - Page 16 514184 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeSzer. 28 Okt. - 15:32

lehetséges,de amit Kin linkelt az naon LOL xD kin csiklandós a talpán xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeSzer. 28 Okt. - 16:17

Nyugi Dínó annyira nem vagy szadis mint ÉN Képek, videók - Page 16 968628

Am énis csiklandós vagyok a talpamon O_o

Képek, videók - Page 16 WTF_is_yaoi_by_Gothic_vampire_angel

Öööö Képek, videók - Page 16 48616 .....
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeSzer. 28 Okt. - 17:16

Hát én például a lábamon még kibírom... Képek, videók - Page 16 102733 De az összes többi megpusztulok tőle. Képek, videók - Page 16 795967
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeSzer. 28 Okt. - 17:27

én nem vok naon csikis.de ha az oldalad megnyomkodják ujjal akkor az is kibirhatatlan xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeSzer. 28 Okt. - 19:41

Én sajnos nagyon az vagyok, és ezt sokan ki is használják... Képek, videók - Page 16 4422 XD
Télleg csak a lábamon vagyok képes kibírni. Ott ii csak nehezen...
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeSzer. 28 Okt. - 20:07

Onnan kell tovább fejleszteni ˇ-ˇ Különben én sehol nem bírom ki Képek, videók - Page 16 191601

És hogy ne csak OFF legyen, itt van pár kép. A fentit akarom leváltani (jó régóta ott van már XD) és ezek eddig a jelöltek. (Majd átméretezem őket persze XD) Döntsétek el melyik legyen, vagy ha nem tetszenek akkor hozhattok nyugodtan :^^:

Képek, videók - Page 16 62d19010

Képek, videók - Page 16 4310

XD
Képek, videók - Page 16 08032911

Képek, videók - Page 16 34529710

Képek, videók - Page 16 2618a810

Képek, videók - Page 16 Barent10

Képek, videók - Page 16 Cheese10
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeSzer. 28 Okt. - 23:21

Legyen a Sasukés, a Sasukéés! Képek, videók - Page 16 483323 Olyan szexi! Képek, videók - Page 16 469533 XD

Neem... szerintem is az első a legjobb a fórumhoz. Illik hozzá! Képek, videók - Page 16 968628
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeCsüt. 29 Okt. - 9:38

ilyen papucsot akarok Képek, videók - Page 16 483323
Képek, videók - Page 16 Family_Guy_Stewie_Gun_Black_Sandals
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeCsüt. 29 Okt. - 10:29

De jó XD Am láttam már valahol ilyet... vagy ilyesmit. Ez a gyerek volt rajta (a nevét nem tudom, de felismerem meg tudom hogy a Family Guy-ban van XD)
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeCsüt. 29 Okt. - 12:05

Stewie a neve (asszem így írják xD)

Am ha már itt tartunk...

Képek, videók - Page 16 VICTORY_IS_MINE_by_seiyuuki_chan

Csak egy kis hülyeség Képek, videók - Page 16 765713 ....
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeCsüt. 29 Okt. - 12:36

LOL.
am a képek kozul asszem allurol a 2. és felulről a 2. ami jó lenne :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeCsüt. 29 Okt. - 15:02

Am én a legalsóra meg z alulról a 3.-ra szavazok^^

Én nem szeretem az ilyen stílusú zenét,de ha ilyen jó és elmebeteg vidi van alárakva,akkor persze,h kedvenc Képek, videók - Page 16 196731
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeCsüt. 29 Okt. - 16:02

Hehe, ismerem ezt a számot. Engem is a beteg (eredeti) videójának az őrültsége fogott meg. Egyébként én se szeretem ezt a stílust.

De télleg nagyon... beteg ez a vidi. tetsziiiik... Képek, videók - Page 16 752584 XD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitimeSzomb. 31 Okt. - 1:21

A képek közül szerintem az első, a hatodik vagy a hetedik ^^ Nem lenne rossz egy Akás, azért mondom a hetediket :)
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 16 Icon_minitime

Képek, videók
Vissza az elejére 
16 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Videók és animációk

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: