꧁ Otthon vagy ꧂
Képek, videók
+6 Dani
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Shanna
Koffeey
10 posters
Szerző Üzenet Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 31 Okt. - 21:05 legalsó egyértelműen a legalsó XDXD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 1 Nov. - 10:55 Kisame... az új avid... az valami, csodálatos. XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 1 Nov. - 15:02 Nnna, akkor eddig a hetedik kép vezet, az Akás ^^
Ez;
Báár csak egy szavazattal az első előtt, ami meg ez;
Még vannak akik nem szavaztak... ha nem is fognak, akkor az Akás lesz :^^:
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 5 Nov. - 10:21 Most, hogy így külön vannak rakva, mind a kettő jó, nem tudnám eldönteni ^^' Akkoooor... az Akás lesz? ×D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 6 Nov. - 15:55
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 6 Nov. - 19:30 Leegyeeen :^^:
VIDEO Ma találtam,és nekem tetsziik
A zene is naggyon jó
a benne lévő egy-két BL-es képekért ne engem bántsatok
A hozzászólást KINata-chan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 8 Nov. - 18:08-kor.
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 6 Nov. - 21:36 Kössz Dínó XD És igen télleg legyen azzz!!! XDXD
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 7 Nov. - 14:20 Én is az akatsukisra szavazok XD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 7 Nov. - 18:34 Jó az avatarod Uchiha :D hát asszem az akatsukis az nagy fölénnyel nyerni fog :)
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 7 Nov. - 18:58 köszi :D szerintem is nyerni fog!!! XD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 7 Nov. - 21:04 hát nem tom hogy mennyire való ez egy animes oldalra de ... olvassáok el :D :^^:
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 7 Nov. - 22:42 Naaah... hát ott van tessék :^^: Fölényesen győzött XD Jaj ezt olvastam már valahol :Đ Nagyon jó XD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 7 Nov. - 22:47 lehetséges hogy az eredetiről jutott eszedbe :D
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 7 Nov. - 22:58 nem tom ti hogy vagytok vele de engem zavar az amikor ilyen és ehez hasonló verseket át "költenek"
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 11 Nov. - 14:06
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 11 Nov. - 15:25 ugye
sün 4ever!!!!!!!!!!
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Stein *
Neme : Kor : 32Karakter : Renhioyu AshuraHozzászólások száma : 466 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 12 Nov. - 16:52 találtam egy rohadt jó vidit :D VIDEO
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 14 Nov. - 10:07 ezekre most naon rá vok kattanva VIDEO VIDEO VIDEO VIDEO
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 14 Nov. - 19:32 Most a videó vagy a zene miatt? Mert ez kép topik, ha a zene miatt, akkor egy ajtóval arrébb tessék vele kopogtatni :D
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 14 Nov. - 21:39 LOL XD . Én nem bírom Jackot de azért nem sok 15 évessel találkoztam még aki szereti ezt a zenét
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 15 Nov. - 14:50 XDXD na ez hogy tetszik Kisa XD nem csak én vagyok itt az egyedüli aki szereti Jacksont XD "Kisame nem szereti Michael Jacksont"XDXDXDXD
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 15 Nov. - 20:11 ÖÖhmm.... Szeretnék steinnek boldog születésnapot kívánni mert holnap nem leszek XD
szóval
Boldog Szülinapot!!!!!!!!!! :pacsit!:
Stein *
Neme : Kor : 32Karakter : Renhioyu AshuraHozzászólások száma : 466 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 16 Nov. - 14:14 Köszönöm szépen Kisame :D
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 18 Nov. - 16:45 akkor ketten vounk endre csak mi ketten átvészeljük a jacko ellenes emberi napokat vagy miket és harcolunk már elhunyt jackonkért XDXD bocsi vél volt a szomszédot kerestem XD
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Képek, videók
Képek, videók
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.