꧁ Otthon vagy ꧂
Képek, videók
+6 Dani
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Shanna
Koffeey
10 posters
Szerző Üzenet Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 26 Aug. - 22:22 Aha! Meg Dei is az mert el akar küldeni! T-T
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 27 Aug. - 8:22 Óó,ismerem ezt a zenét :víí: DN op :víí: Nekem se tartozik a kedvenceim közé :^^;: XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 27 Aug. - 10:06 Ez egy csúnya ross zzene! :T~T:
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 27 Aug. - 15:07 Én imádom a refrénjét, az nagyon jó :D A többi része nem tetszik :ehm: (Ezt már egyszer mondtam, tudom XD)
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 27 Aug. - 17:46 Bár én még nem hallottam a refrént... Nekem az egész nem tetszik... :<:
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 27 Aug. - 18:28 De hallottad :D XD Még valahogy télen, mikor betegek voltunk mindketten és a dokinál ültünk a rendelőben, akkor mutattam neked :u_u: Bizony :u_u: De ez itt jaj-de-nagyon OFF :O_o:
Milyen hajlékonyak az izmai... XXD
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 27 Aug. - 22:09 XDXD ez milyen kép szegény csávó XD
Deidara a 124.részben :P
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 28 Aug. - 13:07 Szeegéény :T~T: :T~T: Dzsu-dzsudzsu-dzsudáj-dzsudáj-dzsúdajme dzsúdajme!! :ííí:VIDEO Gokudera-kun szépen tud énekelni XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 28 Aug. - 16:57 Ez úgy tetszik! :víí: Wow wow... kami kurosu kami kurosu... wow wow... kami kurosu kami kurosu... :ííí:VIDEO
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 28 Aug. - 21:33 Nézd Dei ezen a képen csak mi vagyunk :P XDXD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 28 Aug. - 22:00
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 28 Aug. - 22:01 itt amikor Dei meg kisame bezsélnek itachirol akkor utána mondott valamit Dei és akkor van ez a szituáció XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 28 Aug. - 22:02 Aha tudom XD "Tudod elég fura színem van" Kisamének ez a mondat... XD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 28 Aug. - 22:05 aha de a 25.részben már sasoval harcol sakura meg az a chioo iézé bizé.
akkor ol van az amit én kérdeztem?
ja és ezt kukkantsátok meg xD a kép naon LOL
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 28 Aug. - 22:15 Az amit te kérdeztél, az ending után van XD Jó kép XXD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 28 Aug. - 22:20 akkor ezt mondjatopk nekem xD
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 28 Aug. - 22:52 Én nem mondom mert nem nézem meg az ending után mivan sőt még az endinget de nézem meg XDXD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 28 Aug. - 23:08 akkor kicsit hiányos a naruto shipuuden neked xD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 29 Aug. - 11:29 Ezt a vidit én is szeretem!
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 29 Aug. - 11:40 Shanna-chan írta: Énekelj kincsem, olyan ügyi vagy :<3: Azzal a szexi hangoddal... Tényleg olyan jó hangja van :83: XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 29 Aug. - 15:18 Olyan "dzsudájme" hang! :8D: XD
Amúgy...
A 124-ik részben volt, és nem tudom melyik! :T~T: Olyan szép nagy város beütése van a toronyházakkal! :ííí:
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 29 Aug. - 16:06 Felfogrobbanigakure :Đ Tangóóó :ííí: XDVIDEO 1:40-1:51 :OK: XXD Yamamoto kiélte a rejtett haragot magából... XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 29 Aug. - 17:10 Inkább Amerigakure! :ííí: Más néven Amerika... XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 29 Aug. - 17:29 Mintha ezt te találtad volna ki :-_-: ...Ne az én ötleteimmel poénkodjál nekem :uváh: XD Yamamoto! BASEBAAALLL!!!!! XXDVIDEO
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Képek, videók
Képek, videók
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.