Öhömm Ez a kevésbé yaoi, tudnék én neked mutatni olyat hogy lefordulsz a székről (mert én is lefordultam) XD Ez csak fluff, én nem szeretem a hard yaoit. nálam csak puszi/ölelés, tovább nem megyek XD Látnád mikbe lehet belefutni
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 3 Feb. - 16:40
Kevésbé yaoi?! A nyelve már az agyáig ér! XD Itával lecsonkoljuk a yaoi képfeltöltő kezedet! XXD
Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 3 Feb. - 17:16
Kari fujj menjinnenx D
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 3 Feb. - 17:30
ezt a topikot lassan át lehet nevezni...
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 3 Feb. - 18:01
A kinzómester én akartam lenni xDD És én rendes vok( nameg az egyetlen itt,aki egyszerre south park happy tree friends és yaoi fan xDD+nincs kedvem újra összeszednem annyi képet és videót,amit előzőleg szedtem ösze,de elég sokáig,és a rendszer kiléptetett ))megkíméllek titeket :^^:
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 3 Feb. - 18:04
Hé, azokat én is bírom, de én még pluszba egy akatsukis élete fan is vok:P Amúgy a kamramester címet én téll kiérdemlem, hisz külön honlapom volt csak kínzási módszerekről:P:Y (az más kérdés, hogy a látogatók leszúrták magukat az iszonyatos látvány miattxD)
Tudjátok azért raktam spoiler-ként, hogy akinek bántja a szemét az NE nézze meg. Nem az én problémám hogy ennek ellenére rákattoltok és megnézitek. Hát kértem én? XD És ki akadályoz meg titeket hogy más képeket hozzatok? Én legalább képeket hozok, ahogy a topik neve megkívánja ˇ,ˇ XD
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 3 Feb. - 18:51
én nem is nézem meg mivel ott a figyelmeztető jelzés. Én is undorodom a yaoitól de én inkább csak olvasom miket irkáltok voltak itt érdekes dolgok napközben xD
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 3 Feb. - 18:55
xDDD De akkor én ki legyek ha nem kínzómester ? xDDD Am Koffey-nak igaza,a nem szeeted,nem muszály megnézned... Am mostmár nem nagyon érek rá keresgélni,de egy kis alap,hogy nehogy én legyek az egyetlen yaois,aki semmit nem töltött föl
Koffeey, ebből csinálnál nekem egy menős avit ha szépen megkérlek? *,*
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 5 Feb. - 8:30
Sassy írta:
Nálam a barbárul cafatokraszétlövős a nyerő Régen pl imádtam a Duke Nukem-et. Valaki esetleg ismeri?:D Meg mit szeretek még......... az Arx Fatalist!:D Az egy eléggé nem ismert játék szóval az gondolom nem nagyon...XD Nem cafatokra lövős, de hangulatos. Annyira szerettem, olyan jó kis borzongós.
Hát a gépágyúval itt is cafatokra lőheted az ellenséges gépeket. XD Duke Nukem?! Azt imáádtuk Koffeey-al régen! Az volt az egyik kedvenc játékunk. :D Az Ary Fatalis is megvan ám. Mi csak ősemberes játéknak hívjuk. XD Mert az elején csak egy bunkónk van. De azzal mi egyedül félünk játszani. Tökre besz*rtunk a troll léptein. XXD Te tiszta mi vagy.
Stein-nel játszottunk mindig XD Beültünk hárman a gép elé és úgy toltuk :D Kizártuk a trollt a kapunál és onnan ütögettük... ő meg nem tudott úgy megütni XD Bátrak voltunk ám ^^
Ma csinálok neked belőle Shanna :D Lehet hogy többfélét XD Majd választhatsz XD
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 5 Feb. - 15:13
Aztán belöktük a lyukba. XD De csak azért is visszajött. :D
Na linkeltél ide szexi, mocskos, ribancokat. XXD Mondjuk a sok yaoi után, ez maga a menny.