꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Képek, videók

Go down 
+6
Dani
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Shanna
Koffeey
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Képek, videók - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 11:08

Ó, anyám! Képek, videók - Page 25 596150 Mivel hálálhatnám meg? Talán ha fel lovagolnák a szivárvány legtetejére! És lehoznám az orionövet! Képek, videók - Page 25 133235
Vissza az elejére Go down
Itachifan
*
*
Itachifan

Neme : nő

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 11:10

és mellé megfejed a tejutat Képek, videók - Page 25 224699 te lehetnél a család büszkesége Képek, videók - Page 25 112523
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 11:11

Hol a csecs?! Képek, videók - Page 25 48334 Meg kell fejni! És szerzek egy cukrosféreglyukat! Megesszük, és hajnalig megy a móka! Képek, videók - Page 25 729914
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 11:14

úgy befogunk flesselni hogy a lábam éri majd a szemöldököd Képek, videók - Page 25 721836 bátrak vagyunk Képek, videók - Page 25 918146
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 11:56

Flesseljünk nagyon! XD A szemöldököm már nagyon várja. Képek, videók - Page 25 638604 Azok hát, bátrak! Képek, videók - Page 25 918146
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 14:07

Most már akkor azért is ˇˇ Az ellenzék is képviselteti magát XD (Bár én közel sem vagyok radikális, örüljetek ˇˇ Ez csak yaoi fluff :D XD)

Spoiler:
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 16:09

fuuuj Képek, videók - Page 25 255795 Koffeey undorítóóóak ezek a képek Képek, videók - Page 25 568190 hát mik ezek ?? nincsen valami kevésbé yaohis kép??? XD XP
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 16:15

Öhömm Képek, videók - Page 25 102733 Ez a kevésbé yaoi, tudnék én neked mutatni olyat hogy lefordulsz a székről (mert én is lefordultam) XD Ez csak fluff, én nem szeretem a hard yaoit. nálam csak puszi/ölelés, tovább nem megyek XD Látnád mikbe lehet belefutni Képek, videók - Page 25 765713
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 16:40

Kevésbé yaoi?! A nyelve már az agyáig ér! Képek, videók - Page 25 255795 XD
Itával lecsonkoljuk a yaoi képfeltöltő kezedet! Képek, videók - Page 25 737579 XXD
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 17:16

Kari fujj menjinnenx D
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 17:30

ezt a topikot lassan át lehet nevezni...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 18:01

A kinzómester én akartam lenni xDD És én rendes vok( nameg az egyetlen itt,aki egyszerre south park happy tree friends és yaoi fan xDD+nincs kedvem újra összeszednem annyi képet és videót,amit előzőleg szedtem ösze,de elég sokáig,és a rendszer kiléptetett Képek, videók - Page 25 139263 ))megkíméllek titeket :^^:
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 18:04

Hé, azokat én is bírom, de én még pluszba egy akatsukis élete fan is vok:P
Amúgy a kamramester címet én téll kiérdemlem, hisz külön honlapom volt csak kínzási módszerekről:P:Y (az más kérdés, hogy a látogatók leszúrták magukat az iszonyatos látvány miattxD)
https://jigokunotobira.weebly.com/
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 18:29

Tudjátok azért raktam spoiler-ként, hogy akinek bántja a szemét az NE nézze meg. Nem az én problémám hogy ennek ellenére rákattoltok és megnézitek. Hát kértem én? Képek, videók - Page 25 534556 XD És ki akadályoz meg titeket hogy más képeket hozzatok? Én legalább képeket hozok, ahogy a topik neve megkívánja ˇ,ˇ XD
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 18:51

én nem is nézem meg mivel ott a figyelmeztető jelzés. Én is undorodom a yaoitól de én inkább csak olvasom miket irkáltok voltak itt érdekes dolgok napközben xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 18:55

xDDD De akkor én ki legyek ha nem kínzómester ? xDDD Am Koffey-nak igaza,a nem szeeted,nem muszály megnézned...
Am mostmár nem nagyon érek rá keresgélni,de egy kis alap,hogy nehogy én legyek az egyetlen yaois,aki semmit nem töltött föl Képek, videók - Page 25 97745
Spoiler:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 19:35

Na, ez már nem yaoi ˇˇ

Annyira jó ez a videó Képek, videók - Page 25 156873 Seb T^T Legyél benne a kövi évadban Képek, videók - Page 25 280351
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 20:14

Most Seb mánia lesz mi? Képek, videók - Page 25 501700
Sassy
*
*
Sassy

Kor : 34
Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 22:02

Képek, videók - Page 25 469533 Képek, videók - Page 25 469533 Képek, videók - Page 25 469533 Képek, videók - Page 25 469533
*masszív orrvérzésben elhalálozott*
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 7:42

Egy csöndes percben emlékezzünk vissza Sassy-ra. ˇˇ
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 11:54

Egy végsőkig hű fangirl dicső halála ˇ-ˇ

Hátha feltámadsz ettől :3

Annyira jó, a zene is XD (Ilyen nagyon mix XD Britney, FloRida, meg mittomén XD)
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 23:24

A téma külön topikért kiált! :D

Gokkun Képek, videók - Page 25 613170
Képek, videók - Page 25 5jtn5d

Koffeey, ebből csinálnál nekem egy menős avit ha szépen megkérlek? *,*
Képek, videók - Page 25 Bhm0bm

Képek, videók - Page 25 2ep3q1d

Képek, videók - Page 25 2wmgx7t

Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimePént. 5 Feb. - 8:30

Sassy írta:
Nálam a barbárul cafatokraszétlövős a nyerő Képek, videók - Page 25 729914 Régen pl imádtam a Duke Nukem-et. Valaki esetleg ismeri?:D Meg mit szeretek még......... az Arx Fatalist!:D Az egy eléggé nem ismert játék szóval az gondolom nem nagyon...XD Nem cafatokra lövős, de hangulatos. Annyira szerettem, olyan jó kis borzongós.

Hát a gépágyúval itt is cafatokra lőheted az ellenséges gépeket. XD
Duke Nukem?! Azt imáádtuk Koffeey-al régen! Képek, videók - Page 25 254999 Az volt az egyik kedvenc játékunk. :D Az Ary Fatalis is megvan ám. Mi csak ősemberes játéknak hívjuk. XD Mert az elején csak egy bunkónk van. De azzal mi egyedül félünk játszani. Képek, videók - Page 25 568190 Tökre besz*rtunk a troll léptein. XXD
Te tiszta mi vagy. Képek, videók - Page 25 254999

Hú mennyi Gokudera... Képek, videók - Page 25 102733
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimePént. 5 Feb. - 13:42

Stein-nel játszottunk mindig XD Beültünk hárman a gép elé és úgy toltuk :D Kizártuk a trollt a kapunál és onnan ütögettük... ő meg nem tudott úgy megütni XD Bátrak voltunk ám ^^

Ma csinálok neked belőle Shanna :D Lehet hogy többfélét XD Majd választhatsz XD

Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitimePént. 5 Feb. - 15:13

Aztán belöktük a lyukba. XD De csak azért is visszajött. :D

Na linkeltél ide szexi, mocskos, ribancokat. XXD Mondjuk a sok yaoi után, ez maga a menny. Képek, videók - Page 25 596150
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Képek, videók   Képek, videók - Page 25 Icon_minitime

Képek, videók
Vissza az elejére 
25 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Videók és animációk

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: