Az már az én dolgom Meg amúgy is ajándék volt részben, és "megértő" környezet híján megtartom magamnak a pontos árát :^^: Majd ha fejlődik a földhözragadt környezet, na majd akkor XD
Tegnap Nyafival is megismerkedett ^^ Nem is tudom hogy ki félt jobban... Tox tartotta a távolságot, Nyafi meg nagy gyorsan elvonult 2 kép után (És nézzétek azt a fejet...@_@)
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 27 Márc. - 13:15
Mérges, mert az hiszi hogy Tox átveszi a helyét...
Ótejóságosatyaszentúristen HAZAÉÉRT??? Mikoor? Ja tegnap *visszaolvasott* Miért nem jöttem fel tegnap??? Egyem a pici szivét de édes Ahogy öltözteted az valami állati édes <3 És az első kép "készen" *,* Well, well, hello there too, baby Tündéri a ruhája, nagyon vagány :D És a frizurája, hát nagyon menős, a szemei is gyönyörűek :3 Jajjj egyem meg még mindig, hát már össze-vissza ölelgettem volna ha a közelébe jutok :) Nagyon cukor :) Van még kéééép?
Vaaan mééég bőven Egy adag itt: http://dollydreams.extra.hu/viewtopic.php?f=24&t=1906 Meg a mappája is egész tetemes mennyiséggel bír már a gépen, úgyhogy lesz még ^^ Eddig 143 van Itt van néhány ma reggeli termény
És van pár aktunk is De ebből csak ízelítőt linkelek egyelőre XXD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 28 Márc. - 19:23
Tökre élethű,nagyon jóóó
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 28 Márc. - 21:37
Igen, azt meg kell hagyni, hogy nagyon élethű Mintha ki akarna bújni a takarója alól, és meztelenül akarna rohangálni a hanga mezőn! XXD
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 29 Márc. - 8:06
Az a rózsaszín macska nagyon ott vanXD Főleg a másodikon amin rajta van; "Üdv, én vagyok az új barátod!" - "He?!" Grat Toxhoz, nagyon szép szál legény Tudom már kije leszek. A zaklatója>3 Gyönyörűszép a szeme^^
lol XD A szemét sokan dicsérik... hát az a cég érdeme, ők küldték ilyen szép kis barnával :D Én kéket akartam de végül én is megszerettem ezt a színt :^^:
Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 29 Márc. - 18:25
jujjj deszép=) nekem a neve olyaaan.furcsa de attól még jó :pacsit!:
Am én hozok egy vidámságt>O
Hatalmas,imádom=)
Na mit mondtá' Jóska gyerek most pofázzá' XD Bézbózütő>O
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 29 Márc. - 20:36
"-Én nem mondtam ilyet, nem mondtam ilyet... -Mér'?! Mér' nem mondtáL?! He? Mér' nem mondtál?!"
Hát ez nagyon ott van... Nem tom pontosan hogy hol, de ott van XD
Khm... szóltam hogy sok lesz a kép, szal nem nyavajogni hogy megint Tox a téma XXD Különben is kell kép az új pizsigatyájáról ˇ-ˇ
Pandamaciiiis Különben már rájöttem mi volt furi a fején... fent volt nagyon a paróka X'D Ma már lejjebb húztam neki, már nincs olyan tojás feje. Csak hát nagy a fejére, be kell majd szűkíteni XD Na, de van még! XD Ott, hun' Dínó és Kofeey szokott ülni, szépen befoglalta tegnap este XD (Kupiii, yeeeah XD Különben azért tartja ugyanúgy a kezét, mert innen a székből már mentünk egyenesen befele aludni, azelőtt készültek a pizsis képek xD)
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 30 Márc. - 21:52
Hmm.. sziasztok
Itachifan *
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 31 Márc. - 14:29
Am van még 1 amit nagyon szeretek:
Jujj hát Tox kicsiiit girhes nem?XD mármint ott a bordacsíkjai látszanakxD
Dee, Tox naggyon girhes, de én imádom a girhes testeket (jajaj... nem úgy hangzott mint amilyennek akartam XD) Szóval hogy én nem szeretem ha valaki izmos ˇˇ Girhes legyen vagy egy pöppecskét szálkás, de semmi több ˇˇ És a bordácskáit is imádom
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 31 Márc. - 16:21
Hát eeeeeez... :teehee: XXD
Itachifan *
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 31 Márc. - 21:22
Száááz k*rvájaa volt>O XDnagyonszeretem
Hát azért az nemjó ha látszik a bordájao.oénis a ropibbakat szeretemxD
Nekem jó <3 XD De azért egészséges keretek között villogtassa őket, erről még gondoskodom XD
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 1 Ápr. - 11:04
Na... unatkoztam úgyhogy szórakoztam a Photoshoppal... :D
Az FSX Gold Edition borítója, kicsit másképp. XXD Ha már volt Gold amiben két kiegészítő van, akkor legyen Platina Megashit is, amiben minden benne van