Szeeegíccetek Ezt a képet keresem, csak eredetiben, mert naggyon elb*sztam a szemét még annó ^^' De nem találom, szóval ha esetleg belefutnátok, dobjatok meg egy linkkel
fujfujfujjjj XD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 18 Márc. - 17:55
Hát ööö... talán ha nem mentetted volna rá, akkor meglenne XD Ezért nem mentek én soha rá... :D
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 18 Márc. - 21:42
Bakker pedig pont most láttam nemrég valaholX_X De nem mentettem le...na majd hátha belefutok még:D
Természetesen mi jutott eszembe az első cicáról? *ugyan mi más juthatna eszébe...* Aluskacica beoson mondjuk... Jigoku klánházába *még mindig lel ehet csapni ha idegesítő* Nagyon édi cicák A másodikban meg a tök különböző zuhanyzási szokás a poén ×D És tényleg így van ×D (Legalábbis saját tapasztalatom szerint ×D)
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 25 Márc. - 10:35
de egy hasonlóság van a két nemnél : a férfi és a nő is nézegeti magát a tükörben
Nnna, hát akkor Előbb az időhúzás meg a sztori... xD Szóval ugye hétfőn jött a mail hogy feladták (: Mondom jó, majd jövőhét hétfő körül érhet kb Pestre. Adtak csomagkövetős kódot, azon láttam hogy 23.-án délután adták fel, repülési kód meg miegymás. Szerdán még nem volt semmi változás, tegnap ahogy hazaértem néztem megint, hát ott virít hogy érkezés HUNGARY BUDAPEST, 22:13 (egyben itt: https://2img.net/h/oi44.tinypic.com/i52o88.jpg ) Nem hittem hogy már meg is érkezett, azt hittem ez valami kb időpont, de felvilágosítottak hogy de bizony, már Pesten csücsül :D Jó, akkor megint kis gondolkodás, hétfőre talán lehozzák, de lehet hogy csak jövőhét második felében. Hát a posta meglepett, kárpótolt az eddigiekért és ma reggel már hozták is :3 Suliban voltam és épp hívni akartam anyát első óra után hogy én megyek haza mert meghalok már, de látom 1 új üzenet, Anya, benne "Megjött!!!!!!" Akkor álltam lent a zsibongóban... felhívtam hogy na kész, tuti megyek haza, de nem engedte X'D Akkor a következő 4 órán azzal telt hogy ültem üveges szemekkel az órán, ~Otthon van, megjött, ott csücsül, mekkora lehet a doboz? Ki akarom nyitni. Sötét van szegénynek~ stb XD Matekról el is kéreckettem, rohantam haza, olló elő, anyának fényképező, csüccs a doboz mellé xD Nyitás, aztán mikor félig megvoltam megvártam Dínót... de akkor képek na XD
A doboz
A doboz nyitása (ami nem volt egyszerű feladat XD)
A szép doboz a dobozban :3
Őkegyelme X3 (és a kukija :3)
Űrhajós sisak :^^:
Hogy lássam biztos jót kaptam-e XD
Kiszabadítás menete~
Közben a cuccokról ^^
Terpeszbe be xD
De ki vagy biztosítva kisfiam =,=
Kiszabadítva (:
Séró fel... igazításra szorul XX'D
Igazítom, igazítom... sikertelenül xD
De még mindig csupi szegény X3 Úgyhogy megpróbáltunk felöltözködni ^^' (a ragacs a fején a paróka miatt kell)
...de... ez valahogy nem akart összejönni ^^'
Na és mi volt az első önálló mozdulata? Na mi?! BEPUCSÍTOTT! D: Kisfiam.......
Végül csak sikerrel jártunk (:
"Kopaszon nee!"
Well, hello there
És hát ennyi a nyitás/öltöztetés (: Jön még a ráadás, mert nem bírtam magammal X3
Olyan ügyesen megáll a saját lábán Holnap már szilárd ételt is kaphat :D
"Hány képet akarsz még?" - Sokaaaat >D
Megunta.... =,=
Cipellő :3 "Nemtom bekötni... :<"
"Akarok fekete hajat ಠ-ಠ"
Mert kell semmibe merengős kép is ^^
Ledöntöttem >3
"Nemáááár ><"
"Nincs több kép! ><"
Ebben érkezett ^^ Sunyiban lekaptam ahogy nosztalgiázik :3
"Micsinálsz? Mondtam hogy nincs több."
"Ájjále!!"
És leálltam ^^ Igazából van még, de már így is sok (: Most a szekrényben depizik szegény mert mennem kell a postára, de ha hazaértem kárpótlom <3 Köszi ha végignéztétek XD
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 26 Márc. - 16:51
Jaj, az én keresztfiam! Bárhonnét megismerem. Jaj olyan világszép keresztfijam vanik.:D *büszke keresztmamixD*
A szekrénybe kellett most kuksolnia órákig De most már itt csücsül a gép előtt mellettem xD Am szép kékszemű lesz :3 Meg a parókáját be kell venni mert nagy a buksijára X'D És meg kell zsinórozni mert laza szegény gyerek, túl laza XD És szereti a keresztmamiját azt üzeni~
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 26 Márc. - 17:41
Höhöhö!! Ez naon jó volt ez a kis képregény izé xD Jó kis baba :D Éés mennyit is fizettél ezért??