꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Játékok /PC, konzol/

Go down 
+7
Joey
Kisame
Tobii-zuzu
Stein
Itachifan
Sassy
JigoKuu
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimePént. 26 Feb. - 15:55

én mission impossible2-zni szoktam
Vissza az elejére Go down
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeVas. 21 Márc. - 14:30

Valaki Játszik esetleg a Day of Defeat-en ? ^^
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeVas. 21 Márc. - 15:15

Játékok /PC, konzol/ - Page 5 697558
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 22 Márc. - 20:53

Az új X-men játék (a Farkasos X3) nincs meg valakinek? Mert szeretném megvenni/megszerezni valahonnan, csak nem tudom megéri-e... szóval ha valakinek megvan megdobna egy kis infóval? Vidiket már láttam, de azok alapján nem tudok dönteni... Egyetlen X-men játékom volt eddig, azt szerettem, de nagyobb tapasztalatom nincs XD (Mondjuk azon is kiélném most magam, de nincs meg D: )
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeSzer. 24 Márc. - 11:49

Jaj, én már játszottam azzal :D Szeretlekemnél ^^ Nekem tetszett, de az én játékosi tapasztalataim és képességeim tökéletesek ugyebár (azaz = 0).... de én élveztem ×D
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 1 Ápr. - 19:03

Stein írta:
tod mi az az FPS egyáltalán?
sztem Frame Per Second...

plussz még first person shooter
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 1 Ápr. - 20:25

Vagy pedig Fraps is a Piece of Sh*t... XD
Szerintem ezt jelenti Játékok /PC, konzol/ - Page 5 224699 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 1 Ápr. - 21:32

Az igazat megvalva,Kisame írta jól ^^ Mivel FPS a CS,DoD,Call of Duty,Quake....stb.. :)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 1 Ápr. - 21:53

DoD? Dream of doll? Játékok /PC, konzol/ - Page 5 224699
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 1 Ápr. - 23:29

Ezt nem Koffeey-nek kellett volna írnia? ×D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 1 Ápr. - 23:41

Day of Defeat -.-' Már rngetegszer elhangzott,mé* nem jegyzed meg??? xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimePént. 2 Ápr. - 8:32

Dee, Koffeey-nek kellett volna írnia, de én ültem itt :D
Igen Tobi, mért nem jegyzed már meg?! Játékok /PC, konzol/ - Page 5 123558 XXD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeSzomb. 3 Ápr. - 15:59

Na akk,Worms 2,nagyon szerettem/szeretem ezt a játékot,sokat játszom a hugommal,néha apámmal és 3man is,vagy haverokkal is akár.Elkezdtem a küldetéseket ,játszottam vagy 4 órát,20-as küldinél vért köptem,a 21.-nél elvéreztem. ˇˇ Itt a bizonyíték :D
https://2img.net/h/oi41.tinypic.com/16a5qao.jpg

A hozzászólást Koffeey összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 5 Ápr. - 11:03-kor. (Reason for editing : Koffeey)
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeSzomb. 3 Ápr. - 16:57

De jó nagy képernyőd van Játékok /PC, konzol/ - Page 5 255795 ^^
Mi a Worms Armageddonnal játszottunk állandóan... az az első része lehet ennek, vagy már újabb, nem tudom... elég régi játék, de imádtuk X3
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeSzomb. 3 Ápr. - 18:38

Hát igen,Bocsánat is érte ^^'
Asszem az ujabb,láttam a Worms 1-et,ez ahoz képest Sims 3 a Sims 1-hez képest,de ezzel egy kicsit enyhe voltam Játékok /PC, konzol/ - Page 5 191601
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeSzomb. 3 Ápr. - 19:39

BAZINAGY KÉPEERNYŐŐŐŐŐ... Játékok /PC, konzol/ - Page 5 255795
Mi az a Steam? XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeVas. 4 Ápr. - 18:28

Nézd meg a Steam hivatalos oldalját ! Tess :D
Spoiler:
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 5 Ápr. - 1:06

Mostanság nagy Prince of Persia-s lettem :^^: Pedig régen nem szerettem...talán mert túl bonyolult volt nekem?XD De tesómék (hát... Sasoék, asszem mondom ígyXD) vmelyik nap játszottak vele PSen és kedvet kaptam mert megtetszett:D Mondjuk gépen nem ugyanaz a rész van^^' Asszem az a második... amikor a csajért megy vmi szigetre. Ők meg olyannal játszottak amiben van egy belső hangja a srácnak, arról már volt is szó ha jól emlékszekXD Az jobban tetszett a szituációk meg a dumák miatt, de ez a másik se rossz, és még játszani is tudok vele:3 PSen nem tudok, más reményem nincsenXD
Nem értem tényleg h miért nem szerettem. Most úgy élvezemXD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 5 Ápr. - 11:02

Én is most kezdtem el játszani vele megint xD Nekem a 3 legújabb van meg, a legelső nincs. Valószínűleg nem is menne a gépen, rizikósak a régi játékok. A legújabb se megy sajnos, mert cellaárnyékolt a grafika és a gyenge gép nem elég neki. De a Warrior Within-t és a The Two Thrones-t imádom úgy ahogy van :D Főleg a Two Thrones-t (az a belső hangos, amivel Saso-ék játszottak XD), a Sötét Herceg az oltári nagy benne, olyan dumái vannak XD Meg az egész olyan jó hangulatú, oldja a feszültséget egy-egy nem oda illő beszólással, meg segít is sokszor. Kár hogy már kivittem, lehetne sokkal soookkal hosszabb XD

Kedvcsináló :3
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 5 Ápr. - 17:17

Ezek naon modernek,nekem megvan a legelső Prince of Persia xD Már eljutottam a palotába is xD
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 5 Ápr. - 21:09

Én CoD 4 ezni meg 6ozni szoktam mást nem igazán ... jaa dee metin 2 őzni ha unatkozom :D :^^:
A Prince of Persiából a Warrior within nel játszottam a többit nem ismerem Játékok /PC, konzol/ - Page 5 968628 Viszont az új prince of persiába nem lehet meghalni tök gááááz!!!! Játékok /PC, konzol/ - Page 5 274283
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 5 Ápr. - 21:20

HAHAHA XD De rossz!!!
Én CoD2-zni szoktam,már végigvitten ,de nehézségi szintet szoktam váltani,nem igZÁN VONZÓDOM A CoD modern Warfare-ekhez,inkább ezeket a Vh-sakat szeretem jobban :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 5 Ápr. - 21:36

Kisame úgy érted hogy nem lehet meghalni (halhatatlan herceg), vagy úgy hogy NEM LEHET MEGHALNI (nem halhatsz meg, mert nem lehet előröl kezdeni)??? Azért nem mindegy... Játékok /PC, konzol/ - Page 5 102733 XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 5 Ápr. - 23:05

Hehe, annyit tudok hogy van benne az a csaj aki meg tud menteni vészhelyzetekben... de bővebben nem ismerem az újat XD A Two Thrones-ban is ilyesmi az időtekergetés, az mondjuk nekem nagyon bejött ^^ Iszonyat nagy segítség (:
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitimeSzer. 7 Ápr. - 11:50

Érdekes hogy népszerűbb a játék a lányok körében mint a fiúknál ×D Koffeey, Sassy, én... ×D Vagy ti meg Lara pártiak vagytok fiúk? ×D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 5 Icon_minitime

Játékok /PC, konzol/
Vissza az elejére 
5 / 15 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: