Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 22 Márc. - 20:53
Az új X-men játék (a Farkasos X3) nincs meg valakinek? Mert szeretném megvenni/megszerezni valahonnan, csak nem tudom megéri-e... szóval ha valakinek megvan megdobna egy kis infóval? Vidiket már láttam, de azok alapján nem tudok dönteni... Egyetlen X-men játékom volt eddig, azt szerettem, de nagyobb tapasztalatom nincs XD (Mondjuk azon is kiélném most magam, de nincs meg D: )
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 24 Márc. - 11:49
Jaj, én már játszottam azzal :D Szeretlekemnél ^^ Nekem tetszett, de az én játékosi tapasztalataim és képességeim tökéletesek ugyebár (azaz = 0).... de én élveztem ×D
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 1 Ápr. - 19:03
Stein írta:
tod mi az az FPS egyáltalán? sztem Frame Per Second...
plussz még first person shooter
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 1 Ápr. - 20:25
Vagy pedig Fraps is a Piece of Sh*t... XD Szerintem ezt jelenti XD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 1 Ápr. - 21:32
Az igazat megvalva,Kisame írta jól ^^ Mivel FPS a CS,DoD,Call of Duty,Quake....stb.. :)
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 1 Ápr. - 21:53
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 1 Ápr. - 23:29
Ezt nem Koffeey-nek kellett volna írnia? ×D
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 1 Ápr. - 23:41
Day of Defeat -.-' Már rngetegszer elhangzott,mé* nem jegyzed meg??? xD
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 2 Ápr. - 8:32
Dee, Koffeey-nek kellett volna írnia, de én ültem itt :D Igen Tobi, mért nem jegyzed már meg?! XXD
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 3 Ápr. - 15:59
Na akk,Worms 2,nagyon szerettem/szeretem ezt a játékot,sokat játszom a hugommal,néha apámmal és 3man is,vagy haverokkal is akár.Elkezdtem a küldetéseket ,játszottam vagy 4 órát,20-as küldinél vért köptem,a 21.-nél elvéreztem. ˇˇ Itt a bizonyíték :D https://2img.net/h/oi41.tinypic.com/16a5qao.jpg
A hozzászólást Koffeey összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 5 Ápr. - 11:03-kor. (Reason for editing : Koffeey)
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 3 Ápr. - 16:57
De jó nagy képernyőd van ^^ Mi a Worms Armageddonnal játszottunk állandóan... az az első része lehet ennek, vagy már újabb, nem tudom... elég régi játék, de imádtuk X3
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 3 Ápr. - 18:38
Hát igen,Bocsánat is érte ^^' Asszem az ujabb,láttam a Worms 1-et,ez ahoz képest Sims 3 a Sims 1-hez képest,de ezzel egy kicsit enyhe voltam
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 3 Ápr. - 19:39
BAZINAGY KÉPEERNYŐŐŐŐŐ... Mi az a Steam? XD
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Vas. 4 Ápr. - 18:28
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 5 Ápr. - 1:06
Mostanság nagy Prince of Persia-s lettem :^^: Pedig régen nem szerettem...talán mert túl bonyolult volt nekem?XD De tesómék (hát... Sasoék, asszem mondom ígyXD) vmelyik nap játszottak vele PSen és kedvet kaptam mert megtetszett:D Mondjuk gépen nem ugyanaz a rész van^^' Asszem az a második... amikor a csajért megy vmi szigetre. Ők meg olyannal játszottak amiben van egy belső hangja a srácnak, arról már volt is szó ha jól emlékszekXD Az jobban tetszett a szituációk meg a dumák miatt, de ez a másik se rossz, és még játszani is tudok vele:3 PSen nem tudok, más reményem nincsenXD Nem értem tényleg h miért nem szerettem. Most úgy élvezemXD
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 5 Ápr. - 11:02
Én is most kezdtem el játszani vele megint xD Nekem a 3 legújabb van meg, a legelső nincs. Valószínűleg nem is menne a gépen, rizikósak a régi játékok. A legújabb se megy sajnos, mert cellaárnyékolt a grafika és a gyenge gép nem elég neki. De a Warrior Within-t és a The Two Thrones-t imádom úgy ahogy van :D Főleg a Two Thrones-t (az a belső hangos, amivel Saso-ék játszottak XD), a Sötét Herceg az oltári nagy benne, olyan dumái vannak XD Meg az egész olyan jó hangulatú, oldja a feszültséget egy-egy nem oda illő beszólással, meg segít is sokszor. Kár hogy már kivittem, lehetne sokkal soookkal hosszabb XD
Kedvcsináló :3
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 5 Ápr. - 17:17
Ezek naon modernek,nekem megvan a legelső Prince of Persia xD Már eljutottam a palotába is xD
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 5 Ápr. - 21:09
Én CoD 4 ezni meg 6ozni szoktam mást nem igazán ... jaa dee metin 2 őzni ha unatkozom :D :^^: A Prince of Persiából a Warrior within nel játszottam a többit nem ismerem Viszont az új prince of persiába nem lehet meghalni tök gááááz!!!!
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 5 Ápr. - 21:20
HAHAHA XD De rossz!!! Én CoD2-zni szoktam,már végigvitten ,de nehézségi szintet szoktam váltani,nem igZÁN VONZÓDOM A CoD modern Warfare-ekhez,inkább ezeket a Vh-sakat szeretem jobban :D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 5 Ápr. - 21:36
Kisame úgy érted hogy nem lehet meghalni (halhatatlan herceg), vagy úgy hogy NEM LEHET MEGHALNI (nem halhatsz meg, mert nem lehet előröl kezdeni)??? Azért nem mindegy... XD
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 5 Ápr. - 23:05
Hehe, annyit tudok hogy van benne az a csaj aki meg tud menteni vészhelyzetekben... de bővebben nem ismerem az újat XD A Two Thrones-ban is ilyesmi az időtekergetés, az mondjuk nekem nagyon bejött ^^ Iszonyat nagy segítség (: