꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Játékok /PC, konzol/ | |
|
+7Joey Kisame Tobii-zuzu Stein Itachifan Sassy JigoKuu 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Játékok /PC, konzol/ Kedd 15 Dec. - 16:41 | |
| Mod.:Képek topikból kiszakítva, tess, játékos téma ^^
Én szedtem le a kis szemetet! XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 17 Dec. - 13:54 | |
| Repkedjetek emberkék, repkedjetek!!! Tűnés a pokolba... Igen, én vagyok a kis japán gépecske. :D És ezzel a kis géppel szedtem le az amerikai bombázót, aminek megjegyezném 3 lövőállása néz hátra, egy előre, és egy-egy oldalra! De én mégis leszedtem két ilyet, a gépemmel amin csak egy kis géppuska van. Most nem azért, de büszke vagyok magamra! | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 19 Dec. - 8:18 | |
| Hát igen, ehez a játékhoz elég sok türelem kell, mire elérünk az elenfélhez egy nagyedórás úton, aztán az megöl, úgyhogy menjünk el megiint... De felvidítja az embert ha végre leszed valakit! :D A Rayman nekünk is egy kedvenc, most fent is van a 3-ik rész. A Resident Evil-el csak játszanánk, ha elindulna. Ehelyett kreált magának egy ikont "Launcher.exe" névvel, és cseszik elindulni. A Sims... az pedig olyan aféle "örök kedvenc" kisebb időkihagyásokkal. XD https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/11jqe77.jpg <-- Itt van a Launcher! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 4 Feb. - 19:16 | |
| Szép volt!^^ Én ha jácok, akk mindig háborús-lövöldözős-rúgjukszetazellenségseggét- játékokkal szoktam. Van COD4 (Nintendo DS), meg Medal of Honor-Rising Sun (PS2).:P | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| | | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 4 Feb. - 22:28 | |
| Nálam a barbárul cafatokraszétlövős a nyerő Régen pl imádtam a Duke Nukem-et. Valaki esetleg ismeri?:D Meg mit szeretek még......... az Arx Fatalist!:D Az egy eléggé nem ismert játék szóval az gondolom nem nagyon...XD Nem cafatokra lövős, de hangulatos. Annyira szerettem, olyan jó kis borzongós. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 6 Feb. - 8:48 | |
| //mivel Koffeey kihagyta az utolsó hsz-emet megírom újra XD// Végülis, itt is cafatokra lőheted az ellenséget a gépágyúval. Duke Nukem?! Azt imádtuk Koffeey-el régen! :D Egyszer volt egy olyan "bug", hogy cheat-el örök életet csináltunk magunknak, jött a kedvenc ellenfelünk, aki valami izével lebeg a levegőben, bementünk vele a liftbe, az elkezdett össze vissza lövöldözni, nagy füst. Mire kijöttünk a liftből, elszállt a füst, barát meg sehol... Az Arx Fatalis-t is ismerjük. :D De azzal féltünk egyedül játszani. Tökre besz*rtunk a troll léptei hallatán Mindig Steinnel játszottunk. :D Rázártuk a trollra a kaput, és azon át ütöttük. XD Aztán az árokba is belöktük, de onnan kijött. //és beletettem azt is amit ő írt XD// | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 6 Feb. - 9:13 | |
| A baráááát XD Az Arx Fatalis jó volt XD Beültünk mindig hárman a gép elé és még úgy is féltünk játszani XXD Az jó volt mikor kijött a troll az árokból o.o Azt hittük elintéztük, de csak halljuk hogy lépked, visszamentünk megnézni, hát már a felvezető ösvényen battyogott felfelé Meg volt valami furulyánk is... de már nem tudom az mire volt jó XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 6 Feb. - 12:03 | |
| Arra emlékszem, hogy lehetett sütni kenyeret a tűzben. XD Meg húsot! DE nem lehetett olyan férfias kaját mint a... TÖPÖRTYŰ! | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 6 Feb. - 12:12 | |
| Meg a borda! :gyere: Azt is sütögettük XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 6 Feb. - 14:27 | |
| Jó sok patkányborda!!! Meg ettünk... almát! Bár azt nem sütve. XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 6 Feb. - 15:06 | |
| Meg a poshadt hal! :D Dobáltuk mindig rá a tűzre XD Ott sült benne minden sz*r XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 6 Feb. - 15:39 | |
| De minden... Amit csak a földön találtunk. | |
| | | Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 6 Feb. - 19:40 | |
| Én tényleg mindent. A köveket meg a széket isXD Meg a varázslás:D TÓÓÓ RÁÁÁ DAUUUUXD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 6 Feb. - 20:02 | |
| Mi is elég sok mindent hajintottunk bele. XD Bár azért széket nem... Juj, a varázslás. XXD Az a duma neki. Hojj.... meg Hujááá! Meg mindenféle hülye szótag... Hát jól el lehetett szórakozni azzal a játékkal. XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 6 Feb. - 22:14 | |
| Hát eredendően ijesztgetős, komoly játékXD Csak tudod, hogy a hülyegyerek is kiélhesse magát..... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Vas. 7 Feb. - 11:17 | |
| A tökéletes játék... A bátor hős... ...a nemes szakács... ...a varázs... Újra kedvet kaptam hozzá, felinstalláltam, és... nem merek vele játszani... A második pályánál nem merek tovább menni... Hamar át is kereszteltem Sötét Nagyúr-rá... (<-- a rózsaszín háttér Koffeey agyszüleménye...) | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Vas. 7 Feb. - 15:29 | |
| én olyan rég játszottam:O na jó azért annyira ne mert néha leülök Crash Twinsanityzni vagy Star Wars Battlefront 1-2őzni..mondjuk aztmár unomxD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Vas. 7 Feb. - 18:07 | |
| Azokat nem ismerem... Milyenek? | |
| | | Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Vas. 7 Feb. - 20:14 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Vas. 7 Feb. - 20:54 | |
| Mi lesz még? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ | |
| |
| | | | Játékok /PC, konzol/ | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|